Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Profesionální svařování pozinkovaných plechů – bez poškození vrchní vrstvy
Profesionální svařování pozinkovaných plechů, navíc bez poškození vrchní vrstvy provádí společnost Towelin, která své služby provádí po celém Zlínském kraji.
Úprava studniční vody, pitné vody ve studni je nutností
Díky firmě EKODRIL Zlín-Zlínský kraj je možná úprava studniční vody. Využijte vlastní zdroj pitné vody, ale nezapomínejte, že voda ve studni se musí pravidelně kontrolovat.
Zemní a výkopové práce, demolice a bourací práce kolovým bagrem DH 112
Práce kolovým bagrem DH 112 v regionu Zlínský kraj provádí firma ELINS Plus Otrokovice. Veškeré zemní a výkopové práce i demolice a bourací práce.
Výměna a montáž kotlů i ohřívačů vody - rychle a spolehlivě
Výměnou a montáží kotlů i ohřívačů vody se zabývá společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své služby provádí rychle a hlavně spolehlivě.
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Nové frézovací centrum - perfektně obráběný povrch s vysokou přesností
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně Vám zajistí perfektně obráběný povrch na svém novém frézovacím centru.
Práškové navařování, svařování litiny - opravy poškozených povrchů
Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin hliníku a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Opravíme poškozený povrch, nabízíme práškové lakování a svařování litiny.
Kvalitní hřídele pro převodovky a ozubená kola vyrobené na novém frézovacím centru
Kvalitní hřídele pro převodovky a ozubená kola vyrobená na novém frézovacím centru zajišťuje společnost Omega s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své výrobky dodává do České i Slovenské republiky.
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Elektromontáže, instalace silnoproudých, slaboproudých rozvodů
Průmyslové elektromontáže a instalace silnoproudých, slaboproudých rozvodů provádí po celé ČR firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína
Zdravotní instalace, ústřední vytápění pro průmyslové, komerční objekty
Společnost Besta - Z a.s. Otrokovice dodává zdravotní instalace a ústřední vytápění pro průmyslové, komerční, administrativní objekty i bytové domy v regionu Zlínský kraj.
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem, minerální vatou
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem a minerální vatou realizuje firma Izolinvest s.r.o., která provádí také izolace střech, balkónů.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Sanace zdiva, betonových konstrukcí v regionu Zlínský kraj
Problém s vlhkostí budov vyřeší sanace zdiva, betonových konstrukcí. V regionu Zlínský kraj se na odstranění problémů s pronikající vlhkostí zaměřuje firma SANACE Zlín.
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Instalatérské práce - vodo topo plyn, rychle a levně
Naše firma BAHEN Zbyněk Hejný provádí veškeré instalatérské práce v oboru vodo topo plyn jako je vodoinstalace, topenářství a plynoinstalace, to vše rychle a levně ve Zlíně a okolí.
Zemní práce smykovým nakladačem Locust, bobcat, UNC 752
Společnost ELINS PLUS zajišťuje zemní práce smykovým nakladačem Locust UNC 752 v regionu Zlín. Stroj známý jako Bobcat má široké využití díky bohatému příslušenství.
Galvanoformy, vývoj, výroba forem PUR, maskovací šablony pro světlomety
Činnností firmy KAPA Zlín je výroba forem pro zpracování PUR pěny, vakuové tvarování i galvanoforem pro zpracování PVC. Vyrábí i galvanoplastické a maskovací šablony pro světlomety.
Hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí
Problémy s vlhnutím stěn, průsaky vody vyřeší firma SANACE Zlín. Dodáme projekty a provedeme hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí. Volejte nás v regionu Zlínský kraj.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Tepelná izolace-zateplování budov, plochých střech
Firma SANACE Zlín provádí tepelné izolace budov i zateplování plochých střech v regionu Zlínský kraj. Navrhneme optimální způsob zateplení.
Zemní práce buldobagrem-pronájem rypadlonakladač LB 110 New Holland
Pro zemní práce si můžete pronajmout rypadlonakladač od firmy ELINS Plus Otrokovice - práce buldobagrem LB 110 New Holland.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Stříkání, poplastování kovů polyuretanem-ochrana dílů proti korozi, poškrábání, chemickým vlivům
Firma Plastor Otrokovice u Zlína provádí stříkání různých dílů polyuretanem. Nanesením polyuretanové vrstvy se zvýší ochrana kovů proti korozi, chemickým vlivům i poškrábání.