Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Potipožární a ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí
Firma Lutonský Vizovice provádí speciální protipožární nátěry s atestem na kov i dřevo i ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí. Působíme v regionu Zlín.
Natěračské práce - nátěry podlah, potravinářské nátěry
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí natěračské práce všeho druhu - specializuje se i na nátěry podlah, ocelových konstrukcí a potravinářské nátěry.
Výroba střižných nástrojů pro lisovny - elektroerozivní obrábění s dlouholetou tradicí
Elektroerozivním obráběním s dlouholetou tradicí se zabývá společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Pro lisovny vyrábíme vysekávací nože, perforovací matrice a jiné střižné nástroje.
SEFO plus, s.r.o.
Malíři pokojů, natěrači z Vizovic provádí veškeré malířské, natěračské práce
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské a natěračské práce v okolí měst Zlín, Vsetín, Fryšták, Slušovice. Naši malíři pokojů a natěrači odvádí profesionální práci.
Kovoobrábění - zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů
Společnost AGROL spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zabývá kovoobráběním, hlavním oborem je zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Zakázková kovovýroba, CNC obrábění, frézování 5 osé
Zakázky pro CNC obrábění a 5 osé frézování přijímá v regionu Zlínský kraj firma MouldPro. Zakázková kovovýroba strojních dílů, součástek.
Kovovýroba, obrábění kovů, lisování, stříhání a ohýbaní, svařování MIG/MAG
Kovoobrábění, svařování, lisování, ohýbání a stříhání kovů, výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje realizuje kovovýroba AGROL spol. s r.o., Slavičín.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Průmyslové malby, nátěry od profesionálů z malířství, natěračství Hubíkovi
V malířství, natěračství Hubíkovi Otrokovice máme tým profesionálů. Realizujeme především zakázky v okolí Zlína, komplexně provedeme průmyslové malby, nátěry i práce v bytových objektech.
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.
Komfortní interiérové lité podlahy, měkké podlahové stěrky - jednolitá bezespará podlaha
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje komfortní interiérové lité podlahy, jde o měkké podlahové stěrky. Jednolitá bezespará podlaha je k dispozici v mnoha barvách.
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pitná voda z vlastní vrtané studny-s hygienickým atestem
Firma EKODRIL Zlín kompletně dodá vrtané studny i s hygienickým atestem na pitnou vodu. Kvalitní pitná voda z vlastní vrtané studny není problém, dbáme na kvalitu vrtání i použité materiály.
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Vstřikovací formy-vývoj, výroba na zakázku, konstrukce v Cad Cam systému
Vstřikovací formy na zakázku dodá firma MouldPro Zlín. Vývoj, kostrukce a kompletní výkresová dokumentace v Cad Cam systému. Vlastní výroba.
Strojně hlazené průmyslové betonové podlahy - vnitřní, venkovní, barevné
Firma Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje vnitřní a venkovní průmyslové podlahy i v lokalitě Olomoucký, Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Jde o strojně hlazené betonové podlahy.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Stříkaná izolace PUR pěnou - zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů
PURPANDA s.r.o. Zlín provádí zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů PUR pěnou. Stříkaná pěnová izolace je nejrychlejším způsobem izolace. Působíme na Moravě, ve Slezsku i na Slovensku.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácnosti
Paní Hana Janštová ze Zlína své aktivity zaměruje na čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácností v lokalitě Zlínský kraj.