Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Tapetování, lepení tapet - interiérové, dekorativní, bytové i moderní tapety, fototapety
Naše společnost se postará o kvalitní tapetovací práce, které poskytuje po celém Zlínském kraji. Zajistíme Vám lepení moderních a dekorativních tapet i fototapet a to včetně stěrkování.
Geotechnika, geotechnické průzkumy, posudky, výpočty
Geotechnické posudky a výpočty dodá v regionu Zlínský kraj firma Zlíngeo, která působí v oboru Geotechnika-Inženýrská geologie. Provádíme geotechnické průzkumy pro různé typy staveb.
Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost
Firma METAL-PS Otrokovice provádí pro zájemce z regionu Zlínský kraj práškové lakování kovů. Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost vůči nárazům a poškrábání.
Nátěry, malby fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva
Natěračské a malířské práce všeho druhu provádí firma Balajka Miroslav Zlín. Provádíme malby a nátěry malých i velkých ploch - nátěry fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva.
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace od firmy s dlouholetou praxí
Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice působí v oblasti průmyslové elektromontáže a elektroinstalace. Sídlíme nedaleko Zlína, služby poskytujeme po celé ČR.
Geologický průzkum, geotechnika, měření radonu u stavebních pozemků
V oboru geotechnika působí společnost Zlíngeo. Provádí geologický průzkum a měření radonu u stavebních pozemků v regionu Zlínský kraj
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Elektromontáže rodinných domů, průmyslové elektromontáže od odborné firmy
Neriskujte škody na majetku způsobené elektřinou. Obraťte se na odbornou firmu KVE-mont, dodavatele pro průmyslové elektromontáže, elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Teplovodní podlahové vytápění, topení - energeticky úsporné systémy
Společnost FLEXXUS s.r.o. dodává energeticky úsporné systémy vytápění. Teplovodní podlahové topení je vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Firma působí v regionu Zlínský, Moravskoslezský kraj.
Geologické práce, inženýrská geologie, měření radonu
Odborné geologické práce v regionu Zlín, Zlínský kraj provádí firma Ing. Radomír Matějka - Zlíngeo. Působíme v oboru inženýrská geologie, geotechnika. Provádíme měření radonu.
Výroba svařované konstrukce - svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů
Společnost PROFI renovace Zlín vyrábí svařované konstrukce i svařence, provádí svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů. Využívá metod MIG/MAG, TIG, obalená elektroda.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Povrchové úpravy kovů mobilním způsobem, včetně nátěrů - protikorozní ochrana, abrazivní otryskávání
Společnost C.a.P.P. Zlín se zaměřuje na povrchové úpravy kovů včetně nátěrů - abrazivní otryskávání, protikorozní ochrana - metalizace. Práce jsou prováděny mobilním způsobem kdekoli v ČR.
Nábytek na míru - vestavěné skříně, kuchyňské linky z kvalitního masivu
Praktické a originální vestavěné skříně i kuchyňské linky z kvalitního masivního dřeva na míru vyrobí Truhlářství Jan Pavelka ze Zlína. Dodá vám nábytek pro každou místnost. Působí ve Zlínském kraji.
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Odborné svařování hořčíkových slitin - elektronů, rychle a kvalitně
Společnost Towelin se specializuje na odborné svařování různých materiálů v celém Zlínském kraji. Rychle a kvalitně svaříme také hořčíkové slitiny - elektrony.
Navařování tvrdokovu, opravy forem navařováním (návary)
Firma TOWELIN ze Zlína se zabývá navařováním tvrdokovu, svařováním oceli a opravou forem navařováním tzv. návary.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.