Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Zemní a výkopové práce - základové desky a inženýrské sítě k rodinným domům
Firma Vlk - stavební realizuje zemní a výkopové práce pro vytvoření základové desky a vedení inženýrských sítí. Obraťte se na nás ohledně přípojky vody, kanalizace či plynu v regionu Zlínský kraj.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Soustružení a kovoobrábění Zlín, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě
Firma Kovoobrábění Crlík Vizovice provádí soustružení a kompletní kovoobráběcí práce na profi strojích, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě a tepelné, povrchové úpravy.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Výkopové práce minibagrem Bobcat 316 - výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky, bazén, jezírko
Veškeré výkopové práce v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín zajišťuje minibagrem Bobcat 316 Jiří Maliňák z Lutoniny. Zrealizujeme výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky nebo bazén, jezírko.
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Stříkaná pěnová izolace - zateplování izolační PUR pěnou
Firma EB - stav s.r.o. působí v regionu Zlínský kraj a zaměřuje se na stříkané pěnové izolace - zateplování izolační PUR pěnou. Tato chytrá pěna se užívá pro zateplení střechy, podkroví i stěn budov.
Čištění, desinfekce kanalizace a potrubí Zlín, čištění potrubí v bytových i nebytových prostorech
Provádíme čištění a desinfekci potrubních i kanalizačních systémů v bytových i nebytových prostorech.
Izolace chytrou pěnou - izolační stříkaná PUR pěna
Na izolace chytrou pěnou se zaměřuje společnost EB - stav s.r.o. Zlín - Malenovice. Izolační stříkaná PUR pěna má široké využití v interiéru i exteriéru.
Průmyslové betonové podlahy interiérové, venkovní - realizace, opravy
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj se specializuje na průmyslové betonové podlahy interiérové i venkovní. Realizace i opravy podlah provádí po celé ČR.
Instalatérské práce vodo topo plyn - rozvody vody, topení, plynu
Odborné instalatérské práce vodo-topo-plyn v okrese Zlín zajistí firma Petr Jurásek. Realizujeme rozvody vody, topení a plynu.
Malířské práce-dekorační, interiérové malby a nátěry, sádrové stěrky
Interiérové dekorační malby a nátěry, hladké i strukturované sádrové stěrky a běžné malířské práce provádí v regionu Zlín firma Lutonský - Vizovice.
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků,  zeměměřič
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků, zeměměřič, zakládání veškerých staveb, práce v bodových polích, poradenská činnost.
Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Dekorativní plastické malby, reklamní malby a nápisy na fasády, domy
Dekorativní plastické malby v interiéru provádí firma Lutonský z regionu Zlín. Za použití horolezecké techniky vytvoříme i reklamní malby a nápisy na fasády, domy.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.
Nátěry fasád rodinných domů, průmyslových, historických budov Zlín
Firma LUTONSKÝ - VIZOVICE s.r.o. se zaměřuje na nátěry fasád rodinných domů i historických budov a průmyslových budov v regionu Zlín.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Tapetování, bezešvé tekuté, stříkané tapety, 3D nástřik Variopaint
Tapetování v regionu Zlín a okolí zajistí firma Lutonský Vizovice. Aplikujeme stříkané tapety - 3D nástřik Variopaint i bezešvé tekuté tapety vhodné pro alergiky.
Sádrokartonářské práce pro firmy - sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín - Tečovice provádí sádrokartonářské práce pro firmy v rámci celé ČR, především v regionu Zlínský kraj a Praha. Montujeme sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín