Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
CNC svařovací robot - přesné robotické svařování konstrukcí a dílů
Produktivní a přesné robotické CNC svařování dílů a konstrukcí zajišťuje firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. ze Zlína-Březnice a to na sedmiosém svařovacím robotu.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.
Zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí - elektroinstalace slaboproud, silnoproud
Zkušení elekrikáři ze společnosti JML-Elektro s.r.o. jsou Vám k dispozici v okolí Zlína i vzdálenějších lokalitách. Provádíme elekroinstalace - slaboproud i silnoproud.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Prodej, montáže kotlů - veškeré instalatérské, topenářské práce
Firma DKR-instal s.r.o. Zlín provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabývá se prodejem a montáží kotlů zn. WOLF, VIESSMANN, IMMERGAS, BUDERUS, JUNKERS.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Vrtané studny - vlastní zdroj podzemní vody, pro zásobování pitnou vodou
Pokud máte vlastní zdroj podzemní vody, firma EKODRILL Zlín Vám pomůže vybudovat vlastní studnu pro zásobování pitnou vodou. Realizujeme vrtané studny převážně na Moravě, v lokalitě Zlínský kraj.
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kopání, vrtání a výstavba studní, vrtané studny, rozbory vody
Specializací firmy EKODRILL Zlín je kopání, vrtání a výstavba studní. Zaměřuje se na vrtané studny. Provádí i rozbory vody pro ověření její kvality.
Vyhledávání vody, vrty pro čerpadla, hydrogeologický průzkum
Pokud potřebujete provést hydrogeologický průzkum, v regionu Zlín se obracejte na firmu EKODRILL s.r.o., která provádí vyhledávání vody a vrty pro tepelná čerpadla.
Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín