Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem, EDM vrtání drátem
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem zajišťuje SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Obrábíme metodou EDM - elektrojiskrové řezání drátem a vyrábíme přesné nástroje na zakázku.
SEFO plus, s.r.o.
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, pasportizace budov, tvorba geometrických plánů, tvorba virtuálních prohlídek.
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, plány pro projektování, práce v bodových polích, zeměměřičské práce.
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Instalatérské, topenářské a vodoinstalatérské práce, rozvody vody, vytápění, montáž
Vysoce spolehlivé instalatérské služby poskytuje společnost s bohatými zkušenostmi Karel Šebík z Fryštáku-Horní Ves. Provádíme spolehlivé vodotopenářské práce včetně rekonstrukcí.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení, spotřebičů
Společnost GASEDO - Martin Dolanský Zlín zajistí v regionu Zlínský kraj pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení a spotřebičů. Provedeme i montáž nových domovních plynovodů.
Povrchová úprava kovů práškovou technologií, komaxitování Zlín
Zvýšit odolnost kovů lze vhodnou povrchovou úpravou. Firma METAL-PS z Otrokovic na Zlínsku provádí povrchové úpravy kovů práškovou technologií-komaxitování.
Ústřední topení, vytápění klasické, podlahové, kombinované-montáže
Profesionální topenářské práce v okrese Zlín zajistí Petr Jurásek. Montáže i rekonstrukce topení, ústřední topení, vytápění klasické, podlahové i kombinované.
Zpracování, plošné pálení, řezání plechů 2D laserem
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena 2D laserem pro plošné pálení, řezání plechů. Má široké využití při zpracování plechů z oceli, nerezi, hliníku, mosazi a mědi.
Přesné robotické svařování - metodami Top Tig, Plazma Tig, Mig Mag, laserem
Firma MRB Sazovice je vybavena pro přesné robotické svařování metodou Mig/Mag, Plazma Tig, Top Tig a laserem. Využívá roboty Motoman Yaskawa. Najdete nás v obci Sazovice, nedaleko Zlína a Kroměříže.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
3D laser - trojrozměrné, laserové řezání plechu, trubek, jeklů, profilů
Společnost MRB Sazovice má k dispozici nový 3D laser Rapido pro trojrozměrné, laserové řezání plechu, hutních profilů, trubek, jeklů. Klientelu máme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj.
Výhodná výměna, montáž ekologického kotle v rámci Kotlíková dotace
V rámci akce Kotlíková dotace se můžete obrátit při montáži ekologického kotle na firmu Břetislav Přecechtěl. Výměna kotle je díky dotaci výhodná.
Rekonstrukce starých plynových rozvodů-instalace, montáž nových v nerez oceli, mosazi
Ohledně rekonstrukce starých plynových rozvodů se v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž obraťte na firmu Břetislav Přecechtěl. Provádíme instalace, montáž rozvodů plynu v nerez oceli, mosazi.
Vodoinstalace, montáže, opravy kanalizace, rozvody vody včetně projektů
Kompletní vodoinstalace, rozvody vody a montáže i opravy kanalizace provádí v regionu Zlínský kraj firma Břetislav Přecechtěl. Zajistíme dodávky projektů.
Montáže, opravy, seřízení a servis hořáků, včetně uvedení kotlů do provozu
Společnost SEA CZ, a.s. Vám zajistí servisní činnost ze středisek Zlín a Kolín. Montáž, oprava a servis kotelen, hořáků, kotlů, plynu, vody či topení. Naše firma Vám rychle uvede potřebné do provozu.
Instalační práce vodo topo plyn na klíč v regionu Zlínský kraj
Společnost Břetislav Přecechtěl provádí instalační práce vodo topo plyn na klíč převážně v regionu Zlín a Uherské Hradiště. Zajistí i servisní práce a dodávky instalačního materiálu.
Kompletní realizace vytápění - plynové, elektrické, podlahové, teplovodní rozvody
Firma Břetislav Přecechtěl zajistí kompletní realizace vytápění v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Instalujeme následující vytápěcí systémy - teplovodní rozvody, plynové, elektrické, podlahové vytápění.
CNC tváření, formování plechů - výroba dílů z nerezu, hliníku a oceli
CNC tváření a formování plechů provádí společnost METAL-PS spol. s r.o. z okresu Zlín. Vyrábíme přesné plechové díly z nerezu, hliníku a oceli pomocí nejmodernějších tvářecích technologií.
Tváření plechů, ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena pro CNC tváření plechů. Provádí ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích.
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Energeticky efektivní vytápění, chlazení - komfortní, úsporný systém
Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín přináší komfortní, úsporný systém vytápění a chlazení. Jde o energeticky efektivní řešení, využívající obnovitelné zdroje energie.