Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Podlahové topení, podlahový systém Heat-Up pro redistribuci tepla v objektu - řešení vytápění co nenaruší výšku podlahy
Firma Active Elements s.r.o. z regionu Zlín dodává podlahový systém Heat-Up, který umožňuje redistribuci tepla v objektu. Jde o ideální řešení vytápění - podlahové topení, co nenaruší výšku podlahy.
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Plynařství,plynařské práce - rozvody plynu, montáž plynových zařízení
Firma Vodo topo plyn Chrastina provádí plynařské práce v lokalitě Zlín, Vsetín - Zlínský kraj. V oblasti plynařství se zaměřuje na rozvody plynu, montáž plynových zařízení.
Silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace - kompletní realizace v oboru silnoproud, slaboproud
Vhodné řešení pro silnoproudé i slaboproudé instalace, rozvody dodá společnost ELPO systém Zlín-Klečůvka - Zlínský kraj. Provádíme kompletní realizace v oboru slaboproud, silnoproud.
Řezání, vypalování laserem - výroba dílů z oceli, hliníkových slitin
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín rozšířila strojový park o plošný laser Trumph, Řezání, vypalování laserem umožňuje docílit vysoké přesnosti a vyrobit tvarové složité díly.
Veškeré instalace vodo topo plyn pro rodinné domy i průmyslové objekty
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Revizní technik elektrických zařízení E2A - osvědčení na revizi el. zařízení NN pro domácnosti i průmysl
Společnost ELPO systém Zlín je držitelem osvědčení na revizi elektrických zařízení v rozsahu E2A. Náš revizní technik je připraven provést revize el.zařízení NN pro domácnosti i průmysl.
Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
Topenářství - rozvody topení, instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel
Firma Vodo topo plyn Chrastina působí v oboru topenářství, v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme rozvody topení, pro podlahové vytápění, zajistíme instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel i kotelen.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Vodoinstalační práce - nové domovní rozvody vody i rekonstrukce
Veškeré práce v oboru vodo topo plyn zajišťuje v regionu Zlín, Vsetín firma Richard Chrastina. Zaměřuje se hlavně na vodoinstalační práce, realizuje nové domovní rozvody vody, odpady i rekonstrukce.
Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Celkové rekonstrukce střech - přestavby sedlové, šikmé střechy
Společnost KD SLUŽBY Napajedla se zaměřuje na celkové rekonstrukce střech v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Rekonstrukce či přestavby provádí u sedlové i šikmé střechy s různým sklonem.
Pokrývačské práce včetně montáže okapových systémů, oplechování střech
Firma KD SLUŽBY dodá střechy na klíč a provádí rekonstrukce střech v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pokrývačské práce provádí včetně klempířských prací - montáže okapových systémů, oplechování střech.
Spolehlivé a pravidelné prohlídky plynového kotle - kompletní instalatérský a bytový servis
Pokud jste ze Zlína nebo jeho okolí a potřebujete opravit kotel, pak se obraťte na firmu BAHEN Zbyněk Hejný, která provádí kompletní instalatérský a bytový servis zahrnující také prohlídky kotlů.
Pokojové malby, malování, tapetování pokojů, bytů, kanceláří
Spolehlivý malíř pokojů a natěrač v regionu Zlín - Balajka Miroslav. Zaměřujeme se na pokojové malby, tapetování a malování pokojů, bytů, kanceláří i dalších prostor.
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Elektromontážní práce - u rodinných domů, průmyslové elektromontáže
Firma KVE-mont s.r.o. provádí elektromontážní práce po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže, provádí i elektromontáže rodinných domů.
Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.