Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Povrchové úpravy kovů mobilním způsobem, včetně nátěrů - protikorozní ochrana, abrazivní otryskávání
Společnost C.a.P.P. Zlín se zaměřuje na povrchové úpravy kovů včetně nátěrů - abrazivní otryskávání, protikorozní ochrana - metalizace. Práce jsou prováděny mobilním způsobem kdekoli v ČR.
Nábytek na míru - vestavěné skříně, kuchyňské linky z kvalitního masivu
Praktické a originální vestavěné skříně i kuchyňské linky z kvalitního masivního dřeva na míru vyrobí Truhlářství Jan Pavelka ze Zlína. Dodá vám nábytek pro každou místnost. Působí ve Zlínském kraji.
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Realizace střešních konstrukcí-zastřešení staveb, objektů
Firma ROGAT Uherské Hradiště má více než 20 let zkušeností v zastřešení staveb, objektů. Realizace střešních konstrukcí provádíme na všech typech střech - nejčastěji v regionu Zlínský kraj.
Formátování a odporové, konturové řezání v rozměru 2D
Potřebujete-li vyřezat podlahové nebo střešní izolační tvarovky, pak se obraťte na společnost Sepas, která provádí formátování polystyrénových bloků a k prořezu využívá odborové a konturové 2D řezaní.
Demolice objektů, staveb a odvoz suti na skládku stavebního odpadu
Společnost ZEPAR provádí demolice objektů a staveb v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Vyřešíme současně i odvoz suti na skládku stavebního odpadu.
Hydroizolace na bázi folie Sikaplan-ploché střechy odolají náročným podmínkám
Ploché střechy, které dodá firma Rogat s.r.o. Uherské Hradiště, odolají náročným podmínkám. Využitá technologie hydroizolace na bázi fólie Sikaplan.
Odborné svařování hořčíkových slitin - elektronů, rychle a kvalitně
Společnost Towelin se specializuje na odborné svařování různých materiálů v celém Zlínském kraji. Rychle a kvalitně svaříme také hořčíkové slitiny - elektrony.
Podlahářské práce - vyrovnání podkladu pro pokládku podlah
Základem při provádění podlahářských prací je rovný, hladký a pevný povrch, který je nezbytný pro pokládku podlah. Proto vám ve firmě HARMONIE DESIGN zajistí kvalitní vyrovnání a přípravu podkladu.
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Výroba nábytku do interiéru, bytu - kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru
Truhlářství Andrášek Uherský Brod vyrábí nábytek do interiéru bytu - výroba je zaměřena především na kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru.
Navařování tvrdokovu, opravy forem navařováním (návary)
Firma TOWELIN ze Zlína se zabývá navařováním tvrdokovu, svařováním oceli a opravou forem navařováním tzv. návary.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Zemní a výkopové práce a různé terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce i různé terénní úpravy i ve složitém terénu zajistí firma Martin Zelina - působnost především v okolí Kroměříže, Holešova.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Čerpání betonu-mobilní, pístové čerpadlo p718 td pro použití na stavbě
Firma TUFÍR má k dispozici mobilní, pístové čerpadlo p718 TD pro čerpání betonu. Nabízíme pronájem čerpadla na stavbě v regionu Uherské Hradiště.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Profesionální svařování pozinkovaných plechů – bez poškození vrchní vrstvy
Profesionální svařování pozinkovaných plechů, navíc bez poškození vrchní vrstvy provádí společnost Towelin, která své služby provádí po celém Zlínském kraji.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Komplexní služby vodo-topo, montáž kotlů - spolehlivý instalatér
Společnost Topomat se zabývá kompexními službami v oblasti vodo-topo. Nabízíme nejen prodej, ale také následnou montáž kotlů. Máme spolehlíve instalatéry, kteří odvedou kvalitní práci.
Úprava studniční vody, pitné vody ve studni je nutností
Díky firmě EKODRIL Zlín-Zlínský kraj je možná úprava studniční vody. Využijte vlastní zdroj pitné vody, ale nezapomínejte, že voda ve studni se musí pravidelně kontrolovat.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zemní a výkopové práce, demolice a bourací práce kolovým bagrem DH 112
Práce kolovým bagrem DH 112 v regionu Zlínský kraj provádí firma ELINS Plus Otrokovice. Veškeré zemní a výkopové práce i demolice a bourací práce.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.