Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Spolehlivé a pravidelné prohlídky plynového kotle - kompletní instalatérský a bytový servis
Pokud jste ze Zlína nebo jeho okolí a potřebujete opravit kotel, pak se obraťte na firmu BAHEN Zbyněk Hejný, která provádí kompletní instalatérský a bytový servis zahrnující také prohlídky kotlů.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Profesionální lakovna - lakování kovu, plastu a dřeva, povrchová úprava automobilových dílů
HAJDÍK a.s. je dnes největší zákaznickou lakovnou v ČR. Tato ryze česká společnost se zabývá povrchovou úpravou kovu, plastu a jiných materiálů, zejména pro oblast automotive.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Pokojové malby, malování, tapetování pokojů, bytů, kanceláří
Spolehlivý malíř pokojů a natěrač v regionu Zlín - Balajka Miroslav. Zaměřujeme se na pokojové malby, tapetování a malování pokojů, bytů, kanceláří i dalších prostor.
Rychlá kalkulace, výpočet ceny střechy, střešní krytiny
Je snadné získat výpočet ceny střešní krytiny před realizací střechy u firmy KLEMPOS-STŘECHY. Rychlá a přesná kalkulace střechy Vám přijde po vyplnění formuláře na webu. Působíme na Zlínsku.
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech
Firma ROGAT Uherské Hradiště provádí tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech u novostaveb i rekonstrukcí.
Krejčovství - zakázkové šití, opravy oděvů
Krejčovství Hulín Hana Kvapilíková přijímá objednávky na zakázkové šití i opravy oděvů. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Elektromontážní práce - u rodinných domů, průmyslové elektromontáže
Firma KVE-mont s.r.o. provádí elektromontážní práce po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže, provádí i elektromontáže rodinných domů.
Svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů
Firma TRIOMETAL z regionu Vsetín dodá svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů a další komponenty pro strojírenství. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Tapetování, lepení tapet - interiérové, dekorativní, bytové i moderní tapety, fototapety
Naše společnost se postará o kvalitní tapetovací práce, které poskytuje po celém Zlínském kraji. Zajistíme Vám lepení moderních a dekorativních tapet i fototapet a to včetně stěrkování.
Geotechnika, geotechnické průzkumy, posudky, výpočty
Geotechnické posudky a výpočty dodá v regionu Zlínský kraj firma Zlíngeo, která působí v oboru Geotechnika-Inženýrská geologie. Provádíme geotechnické průzkumy pro různé typy staveb.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Restaurování, opravy historických staveb, kulturních památek - restaurátorství
Firma MiSta stavební společnost s.r.o. se zaměřuje na restaurátorství - opravy, restaurování historických staveb a kulturních památek. Využijte naše zkušenosti v oboru.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost
Firma METAL-PS Otrokovice provádí pro zájemce z regionu Zlínský kraj práškové lakování kovů. Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost vůči nárazům a poškrábání.
Nátěry, malby fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva
Natěračské a malířské práce všeho druhu provádí firma Balajka Miroslav Zlín. Provádíme malby a nátěry malých i velkých ploch - nátěry fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva.
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.