Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Jemné řezání plechů na průmyslovém laseru - vláknový laser DURMA HDF
Společnost XAN 89 s.r.o. z Němčic u Kroměříže má k dipozici vláknový laser DURMA HDF pro jemné řezání plechů. Na průmyslovém laseru lze řezat plechy s přesností 0,2mm.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Elektromontážní a elektroinstalační práce Hostivice
Martin Hučín z Hostivic v okrese Praha-západ Vám nabízí elektromontážní a elektroinstalační práce, servisní prohlídky, čištění, revize a opravy plynových spotřebičů.
Domovní, bytové elektroinstalace silnoproud, slaboproud a zabezpečovací a počítačové systémy
Montáží domovních a bytových elektroinstalací silnoproudu a slaboproudu V Kroměříži a Zlíně se zabývá ELPAS mont, s.r.o. Pro Vaši bezpečnost také zajistí zabezpečovací, kamerové a počítačové systémy.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Instalatérské, topenářské a vodoinstalatérské práce, rozvody vody, vytápění, montáž
Vysoce spolehlivé instalatérské služby poskytuje společnost s bohatými zkušenostmi Karel Šebík z Fryštáku-Horní Ves. Provádíme spolehlivé vodotopenářské práce včetně rekonstrukcí.
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení, spotřebičů
Společnost GASEDO - Martin Dolanský Zlín zajistí v regionu Zlínský kraj pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení a spotřebičů. Provedeme i montáž nových domovních plynovodů.
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.
Povrchová úprava kovů práškovou technologií, komaxitování Zlín
Zvýšit odolnost kovů lze vhodnou povrchovou úpravou. Firma METAL-PS z Otrokovic na Zlínsku provádí povrchové úpravy kovů práškovou technologií-komaxitování.
Ústřední topení, vytápění klasické, podlahové, kombinované-montáže
Profesionální topenářské práce v okrese Zlín zajistí Petr Jurásek. Montáže i rekonstrukce topení, ústřední topení, vytápění klasické, podlahové i kombinované.
Střechy rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Realizace střech rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy nové, rekonstrukce stávajících zajišťuje STŘECHY TOBOLA s.r.o., Valašské Meziříčí.
Zpracování, plošné pálení, řezání plechů 2D laserem
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena 2D laserem pro plošné pálení, řezání plechů. Má široké využití při zpracování plechů z oceli, nerezi, hliníku, mosazi a mědi.
Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Umělecké klempířství-vikýře, věžičky, větrné růžice a další ozdobné klempířské výrobky
Josef Kolínek z regionu Kroměříž provádí práce v oboru umělecké klempířství. Vyrábí vikýře, věžičky, větrné růžice, korouhve pro historické stavby a další ozdobné klempířské výrobky.
Recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla
Skleněné části pro recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla dodá firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Přesné robotické svařování - metodami Top Tig, Plazma Tig, Mig Mag, laserem
Firma MRB Sazovice je vybavena pro přesné robotické svařování metodou Mig/Mag, Plazma Tig, Top Tig a laserem. Využívá roboty Motoman Yaskawa. Najdete nás v obci Sazovice, nedaleko Zlína a Kroměříže.