Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Restaurování, rekonstrukce krovu střech historických budov
Firma ROGAT Uherské Hradiště má zkušenosti s restaurováním krovu střech u historických, památkových budov. Provedeme posouzení stavu krovů u rekonstrukce.
Výroba, montáž kuchyně včetně dodávky spotřebičů, osvětlení a příslušenství
Díky Truhlářství Trtek můžete mít v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště kuchyň bez starostí. Výroba kuchyně i s montáží a dodávkou spotřebičů, osvětlení, příslušenství.
Volná kapacita lakovací robotické linky - mokré lakování plastu, kovu i skla
Společnost Lakovna Hajdík s.r.o. se jako největší průmyslová lakovna specializuje na mokré lakování plastu, kovu i skla pomocí moderních lakovacích robotických linek.
Masivní nábytek co bude dlouho sloužit-z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru
Kvalitní masivní nábytek co bude dlouho sloužit dodá Stolářství Smetana. Vybírejte z různých dřevin - z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru. Působíme nejčastěji v okolí Zlína, Uherského Hradiště.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Jádrové vrtání, řezání betonu, frézování vozovek
Stavební firma TUFÍR provádí i speciální práce - jádrové vrtání, řezání betonu, železobetonu i frézování vozovek. Působíme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce ve Zlínském kraji
Společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště přijímá zakázky na realizaci střechy ve Zlínském kraji. Odvedeme kompletní tesařské, pokrývačské i klempířské práce na všech typech střech.
Výměna a montáž kotlů i ohřívačů vody - rychle a spolehlivě
Výměnou a montáží kotlů i ohřívačů vody se zabývá společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své služby provádí rychle a hlavně spolehlivě.
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Nové frézovací centrum - perfektně obráběný povrch s vysokou přesností
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně Vám zajistí perfektně obráběný povrch na svém novém frézovacím centru.
Demolice budov, demoliční činnost, izolace, sanace vlhkého zdiva
Na společnost SANPROS Buchlovice se obracejte ohledně demolice budov a sanace vlhkého zdiva. Demoliční činnost a izolace zdiva provádíme v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj a Zlínský kraj.
Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t
Martin Zelina zajišťuje přistavení kontejneru a svoz odpadu v okolí měst Zlín, Kroměříž, Holešov a Hulín. Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Práškové navařování, svařování litiny - opravy poškozených povrchů
Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin hliníku a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Opravíme poškozený povrch, nabízíme práškové lakování a svařování litiny.
Návrh, výroba, montáž nábytku z masivního dřeva a lamina
Stolařství Smetana dodá návrhy nábytku. Výroba je možná z masivního dřeva, lamina i dýhy. Zajistíme dodávky, montáže nábytku v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Třískové, přesné CNC obrábění kovů, broušení kovů
Firma DZ KOVO z regionu Kroměříž přijímá zakázky na přesné CNC obrábění kovů a broušení kovů. Třískové obrábění kovů provádíme na moderních strojích, máme více než 15 let zkušeností v oboru.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.
Revize elektroinstalace a hromosvodů - spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás
Pokud potřebujete revizi elektroinstalace, elektrického zařízení nebo hromosvodu, obraťte se na Vlastimila Kabelku z Kroměříže. Naši spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás v celém Zlínském kraji.
Kancelářský nábytek, vybavení prodejny-Zlínský kraj
Moderní kancelářský nábytek i vybavení prodejny na míru dodá Stolařství Smetana s provozovnou nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Kvalitní hřídele pro převodovky a ozubená kola vyrobené na novém frézovacím centru
Kvalitní hřídele pro převodovky a ozubená kola vyrobená na novém frézovacím centru zajišťuje společnost Omega s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své výrobky dodává do České i Slovenské republiky.
Dřevěná schodišťová madla, dřevěné zábradlí-výroba na zakázku
Stolařství Smetana z Podolí u Uherského Hradiště vyrábí na zakázku dřevěná schodišťová madla z masivu, která slouží jako zábradlí. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Demoliční činnost, sanace vlhkého zdiva, odvlhčování
Firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na demoliční činnost a sanace zdiva v regionu Uherské Hradiště, Jihomoravský a Zlínský kraj.