Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Topenářství - rozvody topení, instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel
Firma Vodo topo plyn Chrastina působí v oboru topenářství, v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme rozvody topení, pro podlahové vytápění, zajistíme instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel i kotelen.
CNC obrábění na zakázku - frézování na 3-osé CNC frézce
Společnost ZAMKO provádí frézování na 3-osé CNC frézce - CNC obrábění na zakázku. Zájemci z lokality Uherský Brod, Zlínský kraj nás mohou osobně navštívit na provozu ve Vlčnově.
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.
Vodoinstalační práce - nové domovní rozvody vody i rekonstrukce
Veškeré práce v oboru vodo topo plyn zajišťuje v regionu Zlín, Vsetín firma Richard Chrastina. Zaměřuje se hlavně na vodoinstalační práce, realizuje nové domovní rozvody vody, odpady i rekonstrukce.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
Stavby, rekonstrukce střech od návrhu po položení střešní krytiny
Nechejte návrhy stavby, rekonstrukce střech i položení střešní krytiny na odbornou firmu Machala UB s.r.o. Uherský Brod, která působí v regionu Zlínský kraj.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Výroba, renovace pomníků - pomníky, náhrobky dle finančního limitu
Sériové i originální pomníky vyrobí Kamenictví GAMAR Uherský Ostroh. Výroba je zaměřena na jednohroby i dvouhroby. Provádíme i renovace starých pomníků. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Celkové rekonstrukce střech - přestavby sedlové, šikmé střechy
Společnost KD SLUŽBY Napajedla se zaměřuje na celkové rekonstrukce střech v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Rekonstrukce či přestavby provádí u sedlové i šikmé střechy s různým sklonem.
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Pokrývačské práce včetně montáže okapových systémů, oplechování střech
Firma KD SLUŽBY dodá střechy na klíč a provádí rekonstrukce střech v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pokrývačské práce provádí včetně klempířských prací - montáže okapových systémů, oplechování střech.