Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Malířské práce-dekorační, interiérové malby a nátěry, sádrové stěrky
Interiérové dekorační malby a nátěry, hladké i strukturované sádrové stěrky a běžné malířské práce provádí v regionu Zlín firma Lutonský - Vizovice.
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků,  zeměměřič
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků, zeměměřič, zakládání veškerých staveb, práce v bodových polích, poradenská činnost.
Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Revize, kontroly plynových zařízení, kotlů, sporáků, plynovodů - pohlídáme lhůty revizí
Ohledně revize plynových kotlů, sporáků, plynovodů a dalších plynových zařízení se obracejte v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj na firmu THERMATIC. Díky znalosti zákona pohlídáme lhůty revizí.
Podřezání zdiva diamantovým lanem - izolace kamenného, smíšeného, betonového zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. provádí mechanické i chemické izolace zdiva v regionu Zlínský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj. U kamenného, smíšeného a betonového zdiva provádí podřezání diamantovým lanem.
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob od zkušeného revizního technika
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob se musí pravidelně opakovat, proto se v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj obraťte na zkušeného revizního technika Ing. Nohavu z firmy THERMATIC.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Dekorativní plastické malby, reklamní malby a nápisy na fasády, domy
Dekorativní plastické malby v interiéru provádí firma Lutonský z regionu Zlín. Za použití horolezecké techniky vytvoříme i reklamní malby a nápisy na fasády, domy.
Podřezání zdiva řetězovou pilou - mechanické izolace vlhkého cihelného zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí izolace zdiva, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. V rámci mechanické izolace provádí podřezání zdiva řetězovou pilou.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Nátěry fasád rodinných domů, průmyslových, historických budov Zlín
Firma LUTONSKÝ - VIZOVICE s.r.o. se zaměřuje na nátěry fasád rodinných domů i historických budov a průmyslových budov v regionu Zlín.
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací Kroměříž, silnoproud
Realizace a dodávky elektroinstalací silnoproudu v komerční a bytové výstavbě, elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Domovní instalatérské práce vodo-topo-plyn
Firma Ing. Luděk Páleníček provádí i domovní instalace - instalatérské práce vodo-topo-plyn. Působíme v oblasti Zlín, Kroměříž i okolních regionech.