Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace od firmy s dlouholetou praxí
Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice působí v oblasti průmyslové elektromontáže a elektroinstalace. Sídlíme nedaleko Zlína, služby poskytujeme po celé ČR.
Geologický průzkum, geotechnika, měření radonu u stavebních pozemků
V oboru geotechnika působí společnost Zlíngeo. Provádí geologický průzkum a měření radonu u stavebních pozemků v regionu Zlínský kraj
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Kamenná podlaha, kamenný koberec v interiéru, domě
V interiéru bytu či v domě lze položit kamenný koberec. Kamenná podlaha, strop či stěna mají využití ve všech místnostech. Firma JK Kámen Kroměříž působí i v regionu Brno, Zlín, Olomouc.
Malířské a natěračské práce - malování bytu, pokojů, nátěry oken, dveří, podlah, fasád
Veškeré malířské a natěračské práce můžete zadat v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště firmě Petr Brhlík. Zajistí malování bytu, pokojů i nátěry oken, dveří, podlah, fasád.
Malířské, natěračské a tapetářské práce Brhlík Petr Brhlík
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Elektromontáže rodinných domů, průmyslové elektromontáže od odborné firmy
Neriskujte škody na majetku způsobené elektřinou. Obraťte se na odbornou firmu KVE-mont, dodavatele pro průmyslové elektromontáže, elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Výroba kuchyně, nábytku na míru  - zakázkové truhlářství
Zakázkové Truhlářství PP Staré Město přijímá zakázky v regionu Uherské Hradiště. Výroba nábytku je na míru, dle vlastního návrhu, případně na základě měření dodáme vlastní návrh.
Záruční, pozáruční servis sanitární elektroniky, techniky Sanela
Firma Pavelka-VTP je jediný servis sanitární elektroniky Sanela v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Poskytujeme záruční i pozáruční servis sanitární techniky.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba skleněných sprchových koutů, skleněné podlahy, dveře, schodiště, zábradlí
Zpracováním skla pro interiérové prvky se zabývá Sklenářství Sedláček Kroměříž - výroba je zaměřena na originální skleněné dveře, schodiště, zábradlí, podlahy a dodávky skleněných sprchových koutů.
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Řezání skla, zrcadel, zasklívání oken, dveří - sklenářské práce přímo u zákazníka
Široký sortiment služeb poskytuje Sklenářství Sedláček Kroměříž. Provádíme běžné sklenářské práce i u zákazníka - řezání skla, zrcadel, zasklívání oken a dveří i broušení, pískování, vrtání skel.
Teplovodní podlahové vytápění, topení - energeticky úsporné systémy
Společnost FLEXXUS s.r.o. dodává energeticky úsporné systémy vytápění. Teplovodní podlahové topení je vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Firma působí v regionu Zlínský, Moravskoslezský kraj.
Geologické práce, inženýrská geologie, měření radonu
Odborné geologické práce v regionu Zlín, Zlínský kraj provádí firma Ing. Radomír Matějka - Zlíngeo. Působíme v oboru inženýrská geologie, geotechnika. Provádíme měření radonu.
Výroba svařované konstrukce - svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů
Společnost PROFI renovace Zlín vyrábí svařované konstrukce i svařence, provádí svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů. Využívá metod MIG/MAG, TIG, obalená elektroda.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Stavba, návrh, projekty konstrukce střech u rodinných domů i průmyslových staveb
O návrh a dodání projektu konstrukce střech se Vám postará firma ROGAT s.r.o. Provádíme stavby střech u rodinných domů i průmyslových staveb v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů
Firma Rybárik z okresu Uherské Hradiště je vybavena pro hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů a provádí náročné zemní práce ve Zlínském kraji a okrese Hodonín.
Čištění, mytí oken, sezónní práce ve výškách Uherský Brod, Zlín
Zaměstnanci firmy Bednář UH provádí výškové mytí oken, čištění prosklených ploch i sezónní práce ve výškách v regionu Uherský Brod, Zlín. Přenechejte tyto práce profesionálům a neriskujte své zdraví - výškové práce provádíme z vysokozdvižné pracovní plošiny, nebo využíváme výsuvný žebřík do 10m. Sezónní práce: - v zimním období úklid sněhu ...
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.