Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Jarní slevy na kvalitní a stabilně výkonné sekačky na trávu Husquarna
Nakupujte kvalitní zahradní sekačky na trávu Husquarna v období jarních slev. Nejoblíbenější modely zahradních sekaček Husquarna za skvělé ceny pořídíte u Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Technické služby Stochov, dovoz drti, písku, kačírku a kameniv, dovoz materiálu na stavbu
Technické služby Stochov, s.r.o. zajišťují úklid města, údržbu veřejné zeleně, fungování veřejného osvětlení a další činnosti technického charakteru.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Luxusní zahradní keramika řady Excelent, keramické květináče pro pěstování bonsai
Ozdobte Vaši zahradu kvalitní a designovou zahradní keramikou Excelent, kterou vyrábí česká firma PKZ Keramika Poštorná. V této řadě naleznete i luxusní květináče pro pěstování bonsai.
Zahradnictví U Růženky Klatovy, prodej stromků, keřů, trvalky, jahod, malin, thuje, údržba zahrad
Prodej ovoce a zeleniny jako jsou jahody, maliny, okurky, ovocných stromků a keřů, prodej okrasných rostlin, provádíme údržby zahrad.
Prodej vzrostlých stromů, keřů a macrobonsají Praha, kontejnerované listnaté a jehličnaté stromy
Nabízíme exkluzivní vzrostlé stromy, keře a macrobonsaje, prodej kontejnerovaných stromů a keřů, na které nemusíte čekat až vyrostou.
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým a benzínovým motorem, prodej
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým nebo benzínovým motorem poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, sídlící v Brně.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Pelargonie/muškáty převislé i vzpřímené – kvalitní rostliny na e-shopu
Chystáte se i letos osázet Váš balkon a truhlíky na oknech pestrobarevnými pelargoniemi/muškáty? Vybírejte kvalitní rostliny z pohodlí domova na e-shopu Zahradnictví Petro z Mělníka.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Dřevařská výroba Děčín, truhlářství, výroba dřevěného nábytku, zahradní domky, pergoly
Naše firma se zabývá kompletním truhlářstvím, dřevařskou výrobou, na zakázku vyrobíme zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly.
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Údržba zahrad Plzeň, sečení zahrad, sadů, parků, ořez větví, rizikové kácení stromů, střih thůjí
Naše firma Karel Svoboda z okresu Plzeň provádí kompletní údržbu zahrad, sadů, parků, pozemků, střihání thůjí, hrabání listí, ořez větví, rizikové kácení stromů.
Úprava terénu minibagrem, výsadba, založení trávníku - kompletní zahradnické práce
Kompletní zahradnické práce zajišťují Zahradnické služby Závodný Martin, který provede vše od úprav terénu minibagrem, přes výsadbu až po založení trávníku. Působíme v okolí Frýdku, Karviné i Ostravy
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Prodej květin, věnců, zajištění smutečních vazeb Brno
O smuteční vazby, květinovou výzdobu, dekorace i věnce pro poslední rozloučení s našimi blízkými se postará Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Internetový obchod s kvalitním interiérovým i exteriérovým nábytkem
E-shop s designovým nábytkem, nábytek pro dům i byt, kanceláře a komerční prostory, nabídky kvalitního nábytku od vyhlášených designérů to je DECOFORM s.r.o.
Eshop zahradní technika a ruční nářadí Tanvald, aku nářadí, motorové pily, zahradní traktůrky
Jsme specialisti na prodej a servis zahradní techniky, ručního nářadí a příslušenství pro dům a zahradu.
Zahradní keramika – kvalitní české keramické květináče, vázy a podmisky
Výrobou a dodávkou kvalitní české zahradní keramiky se zabývá firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Dodáváme keramické květináče, vázy a podmisky různých velikostí a stylů.
Realizace zahrad, údržba zeleně Olomouc, projekty zahrad, zakládání trávníků, střešní zahrady
Zabýváme se zpracováním návrhů zahrad, parků, hřišť, výsadby. Používáme nejnovější a osvědčená hnojiva, substráty, osiva, zeleň a rostliny.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Výroba palivového dřeva automatickým  štípačem - kvalita české výroby
Výrobu kvalitního palivového dřeva Vám zajistí firma Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše, specialista na výrobu a prodej automatických štípačů pravé české kvality.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zemědělská, lesní a zahradní technika Opava - eshop s lesní technikou a zemědělskými stroji
Eshop s lesní technikou a zemědělskými stoji najdete u firmy B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy, která prodává zemědělskou, lesní i zahradní techniku.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Dárkové, smuteční vazby a kytice za super ceny - prodej přímo u hřbitova
Školní statek, Opava vyrábí aranžmá z čerstvě řezaných a suchých květin ve špičkové kvalitě. Smuteční, dárkové vazby a kytice za super ceny zakoupíte jednoduše v květinářství přímo u hřbitova.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace