Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Vodní prvky na zahradu – okrasné nebo koupací zahradní jezírka, přírodní biotopy Lednice
Zpříjemněte si pobyt na zahradě malebně vypadajícími zahradními jezírky. Vodní prvky, jako jsou zahradní jezírka nebo přírodní biotopy, realizuje v okolí Lednice Zahradní centrum Morávkovo.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Sazenice, semena, substráty a řezané a pokojové květiny v Květinářství Kottová
Květinářství paní Slávky Kottové nabízí rozmanitý sortiment květin od řezaných po pokojové, stejně jako nabídku semen, sazenic a substrátů pro Vaši zahradu.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Květinové vazby a dekorace pro každou příležitost od Květinový ateliér Petra Grossová
Květinový ateliér Petry Grossové z Hradce nad Moravicí v okrese Opava pro Vás má každý den čerstvou nabídku řezaných květin a květinových vazeb dle Vašeho přání.
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Květinářství, prodej řezaných květin, pokojové květiny, květinové vazby, dárkové předměty
Květiny Lenka Skořepová nabízí květinové, narozeninové, svatební a smuteční vazby. Vybírat můžete také z pokojových květin, květinových sadeb, dárkových předmětů, dekorací i keramiky.
Květinářství, řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadba, dušičková vazba, adventní svícny, hnojiva, postřiky
Firma květinka Blanka s.r.o. se sídlem v okrese Plzeň provozuje květinářství, ve kterém pořídíte řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadbu, dušičkovou vazbu a také adventní svícny.
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Prodej a servis zahradní techniky, předsezónní údržba, opravy zahradní techniky, e-shop
Firma Technika u Ivety se zabývá prodejem a servisem zahradní techniky. Současně nabízíme také předsezónní údržbu, opravy zahradní techniky, broušení a výrobu řetězů, zapůjčení náhradního stroje, aj.
Květinové vazby a ručně vyráběná česká keramika a sklo v Květinářství Lilie
Široký výběr květin od květin čerstvých řezných po květiny v pevných obalech a květinové vazby pro Vás má v sortimentu zboží Květinářství Lilie v Rožnově pod Radhoští.
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Výrobce bazénů - sklolaminátový, laminátový bazén v různých barvách včetně montáže, levná doprava
Výrobce bazénů, firma BIO-NANO-TECH s.r.o. Strážnice u Hodonína, dodá originální sklolaminátové, laminátové bazény české výroby. Zajištěna levná doprava a montáž. Možnost výběru různých barev.
Svatební kytice, smuteční vazby a dekorace z Květinářství a zahradnictví MiliLenka
Květinářství MiliLenka z Milovic v okrese Nymburk prodává krásné čerstvé řezané květiny i květiny v pevných hrnkových obalech, dárkové a dekorační předměty nebo doplňky.
Květinové centrum Svoboda nad Úpou, pokojové a řezané květiny, květinové vazby, sazenice, hnojiva ...
Firma Květinové centrum Liana Bridziková nabízí ve městě Svoboda nad Úpou prodej pokojových a řezaných květin - květinové vazby dle objednávky, vázané kytice, dárkové předměty, sazenice, substráty.
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Široký výběr čerstvých a řezaných květin v květinářství Květinka v Mohelno
Květinářský Květinka ve městě Mohelno nabízí široké spektrum čerstvých řezaných květin a květin v pevných obalech, dárkové a dekorační předměty.