Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Díky popínavým rostlinám budete mít krásné nejen balkony nebo zahradu
Popínavé rostliny jsou velmi skromné co do plochy tak i prostoru, ale velmi dobře a rychle rostou což oceníte v brzké době záplavou květů - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Prázdninová akce – zahradní vozík Shark Garden 680 zdarma k čtyřkolce Segway Snarler AT6
Čtyřkolka Segway Snarler AT6 s prázdninovou akcí a možností získání zahradního vozíku Shark Garden 680 zdarma přináší společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Kovový zahradní nábytek do zahrad, teras i interiéru od UNIKOV STEEL s.r.o.
Společnost UNIKOV STEEL s.r.o. z Bzence pro Vás má moderní kovový zahradní nábytek, který bude ideálním doplňkem pro Vaši zahradu, pergolu nebo terasu.
Plastový bazén + zdarma kompletní izolace, ruční vysavač a chemie
Plastový bazén za skvělou cenu, navíc s kompletní izolací, ručním vysavačem a chemií zdarma můžete objednat od českého výrobce Bazény Kostelec (dříve Polman), která sídlí nedaleko od Prahy.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Realizace zahradních jezírek, které mohou být koupací, okrasná či v přírodní podobě
Realizací i odborným poradenstvím v oblasti výstavby zahradních jezírek, koupacích, okrasných i přírodních, se zabývá firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin v okolí Frýdku-Místku i Ostravy.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Zahradní technika, nábytek, nářadí a další sortiment pro Vaši zahradu
Haus Spenzi market z Třebíče poskytuje široký sortiment zahradní techniky, nářadí, nábytku a dalších užitečných věcí pro Vaši zahradu za skvělé ceny.
Květinové vazby a kytice k různým příležitostem – narozeninové, gratulační, romantické, pro radost
Květinové vazby a kytice pro různé příležitosti připraví květinářství Prostějov Ivana Slavovová. Uvážeme a naaranžujeme kytice narozeninové, gratulační, romantické nebo jen tak pro radost.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Chovatelské a zahrádkářské potřeby Miroslav Drábek – velký výběr krmiva a zboží pro zahrádkáře
Přemýšlíte, jaké granule máte pořídit pro svého pejska? Nebo mu chcete udělat jen radost nějakou hračkou? Pak navštivte chovatelské potřeby Miroslav Drábek.
Výroba a dodávka dřevěného mobiliáře – informační tabule, lavičky
Zakázkovou výrobu a dodávku dřevěného mobiliáře z různých druhů dřevin, jako jsou informační tabule nebo lavičky, zajišťuje firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Výroba a prodej výkonných mobilních štěpkovačů na baterie
Likvidaci nejen dřevěného odpadu Vám umožní výrobce výkonných štěpkovačů na baterie LASKI, s. r. o. z Prostějova dodávající svou techniku po celé České republice.
LASKI, s. r. o.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Úprava, sekání, provzdušňování a mulčování travnatých ploch od Milena Říhová
Služby v oboru zahradnictví, konkrétně v úpravě travnatých ploch nabízí paní Milena Říhová, která se postará o travnaté plochy v zahradách i parcích.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Prodej trvalek a skalniček Pardubice – trvalky jsou krásné a nenáročné od jara do zimy
V našem zahradnictví v Srchu nakoupíte ty nejkrásnější a nejpestřejší trvalky na Vaši zahradu, jsou nejen krásné, ale i nenáročné - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Osazování studní a jímek čerpadly Praha
Montáž závlahových systémů a čerpadel, dodávka a instalace čerpadel na studně a dešťové jímky, realizace závlah trávníků a zahrad společností Š & Z – sdružení, Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Údržba zeleně, terénní úpravy, kácení dřevin, sadové a parkové úpravy, Karviná
Ing. Roman Mamica se sídlem v Karviné - Nové město nabízí služby v oblasti údržby zeleně, terénních úprav, kácení dřevin, sadových a parkových úprav a sekání travnatých ploch.
Robotická sekačka za akční ceny -  Stihl, Honda Míímo mají lepší typ signálu
Na prodejně firmy PATRICK s.r.o. Zlín můžete zakoupit robotické sekačky za akční ceny. Robotická sekačka STIHL iMOW i HONDA Míímo mají lepší typ signálu pro návádění robota.