Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Atraktivní a moderní vyvýšené záhony nejen na městské zahrady z tvrdého dřeva
Pro efektivní pěstování okrasných a užitkových rostlin nejen v městských zahradách skvěle poslouží vyvýšené záhony z tvrdého dřeva, které v okolí Slavonic a Telče na míru vyrábí společnost Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Lesní sazenice a balkónové rostliny pro jarní výsadbu - prodej
Jarní výsadba je v plném proudu. Pokud ještě nemáte sazenice, obraťte se na společnost PROPLANT GROUP s.r.o., která se zabývá pěstováním a prodejem lesních sazenic i balkonových rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Vysoké záhony Litomyšl – žádné ohýbání při pěstování rostlin
Nabízíme velice důmyslné vysoké záhony u kterých se nemusíte ohýbat při pěstování rostlin, bylinek, ovoce či zeleniny, tyto záhony mají i rozšiřující moduly.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Výhodný prodej kvalitní mulčovací kůry
Nabízíme prodej mulčovací kůry za velmi výhodné ceny, doporučujeme při výsadbě okrasných dřevin, trvalek i popínavých rostlin - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Zahradní travní traktory, prodej, dodávka zahradní techniky
Zahradní travní traktory, zahradní technika, prodej, sekaček, riderů a příslušenství poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Plotové túje z vlastní produkce Liberec - chrání před hlukem a zajistí soukromí
V našem Zahradnickém centru Diké Příšovice v okrese Liberec naleznete rozmanitou produkci tújí pro váš krásný a účelný živý plot.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Terapeutické zahrady – zahradní mobiliář pro handicapované, starší a méně pohyblivé občany
Zahradní mobiliář a vybavení terapeutických zahrad pro domovy seniorů nebo handicapované na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Prodej profesionálních termofoliovníků, zahradní centrum
Zabýváme se prodejem profesionálních termofoliovníků s výhradním zastoupením značek Fa Schick a Bieber v našem zahradním centru Diké s.r.o.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Sazenice a sadba pro Vaši zahradu – cibuloviny květin, bylinky
Veškeré sazenice a sadbu pro začínající zahrádkářskou sezónu pořídíte v Zelené zahradě ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment cibulovin květin a také bylinky.
Zelená zahrada
Jarní a podzimní vyhrabávání trávníků včetně listí, mechu, odumřelých částí květin | Praha
Jarní úprava trávníku po zimě nebo podzimní příprava na zimu je pro většinu lidí neoblíbenou činností. S hrabáním listí, s provzdušováním půdy, s hnojením Vám pomůže firma Zahradnictví Král Praha 5.
Prodej řezaných květin, hrnkových rostlin a svatební, smuteční vazby
Velký výběr hrnkových pokojových rostlin za skvělé ceny mají v Květinářství Na Kapli v Napajedlech u Otrokovic. Připraví i svatební, smuteční vazby a aranžmá pro každou příležitost.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Kvalitní automatické a poloautomatické štípače lze vyrobit přesně dle přání zákazníka
Výrobou automatických i poloautomatických štípačů se zabývá společnost Automatické štípače Sláma – František Sláma se sídlem v Osové Bítýšce. Stroje lze upravit libovolně dle přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Projektování, realizace zahrad od firmy GARD&N
Firma GARD&N Staré Město poskytuje profesionální zahradnické služby - projektování, realizace zahrad. Působíme v okrese Uherské Hradiště i Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Motorové pily, foukače a rosiče a další zahradní a lesní technika od STIHL Milan Brzobohatý s.r.o.
Společnost STIHL Milan Brzobohatý s.r.o. z Frýdlantu nabízí prodej, servis a nebo zapůjčení zahradní a lesní techniky značky STIHL nebo SILVACO.
Zahrada, která Vám bude dělat radost od Hrdlička a syn - zahradnické služby
Společnost Hrdlička a syn z Kostelce nad Černámi lesy již přes patnáct let nabízí profesionální zahradnické služby, projektování zahrad a jejich údržbu.
Zahradnictví Petro Mělník - vaše oáza klidu a zeleně
Zahradnictví Petro v Mělníku vám nabízí širokou škálu rostlin a produktů pro váš zahradní ráj.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
Zahradnické práce, údržba trávníků, kácení stromů a úklid sněhu v zimních období.
Komplexní zahradnické práce pro Vás zajistí Zahradnictví Král Praha 5. Vysadí Vám nový trávník, nové rostliny, keře a stromy. Úklid sněhu v zimě, úklid zimního posypu.
Automatické závlahové systémy do zahrad rodinných domů, parků, skleníků, na terasy domů či sportoviště
Š & Z - sdružení - Automatické závlahové systémy Praha, je specializovaná firma poskytující služby v oblasti automatických závlahových systémů.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
E-shop, prodej půdních kondicionérů TerraCottem - e-shop – pro rostliny, stromy i trávník
Odolnější, produktivnější a zdravější rostliny, stromy i trávník získáte díky půdním kondicionérům TerraCottem, které zakoupíte na eshopu pudnikondicioner.cz
Stavba bazénu na klíč bez dodatečných nákladů a starostí od firmy Bazény Kostelec
Plavete rádi a nechcete se tlačit na přeplněném veřejném koupališti? Máte u svého domu zahradu? Pak neváhejte a nechte si postavit bazén na klíč od společnosti Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Eshop rostlin – virtuální prohlídka Zahradnictví Petro Mělník
Chcete si vybrat rostliny a květiny na jaro z pohodlí domova? Autentický zážitek Vám zajistí virtuální prohlídka Eshopu Fuchsie.cz od Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Profesionální štípací automaty na dřevo - stroje poctivé české výroby
Profesionální stroje pro výrobu a zpracování dřeva prodává firma Automatické Štípače Sláma, z okresu Žďáru nad Sázavou. Pořiďte si vlastní štípací automat poctivé české výroby.
Automatické štípače Sláma František Sláma