Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Návrh, založení a údržba zahrady i trávníku, výsadba rostlin, stromů a okrasných keřů
Spolehlivá firma působící v celém Moravskoslezském kraji Zahradnické služby Závodný Martin se specializuje na návrhy, založení a údržbu zahrad i trávníku a na výsadbu rostlin, stromů a okrasných keřů.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Kreativní návrhy zahrad, kompletní realizace, jarní a podzimní údržba zahrady
Společnost GARD&N s.r.o. se věnuje zahradní architektuře - jsme kreativní při návrhu zahrady, zajistíme kompletní realizace i údržbu zahrady. Působíme převážně v regionu Uherské Hradiště a Zlín.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Arboristika - kácení stromů v celku, rizikové postupné kácení za použití arboristického vybavení
Zahrady Tomáš Vávra působí v oboru arboristika. Mají dostatek zkušeností pro kácení stromů v celku i postupné, rizikové kácení pomocí arboristického vybavení. Působí v regionu Kroměříž, Olomouc, Brno.
Údržba veřejné zeleně a zahrad Praha 3 – komplexní péče po celý rok
Máte velkou zahradu, o kterou se bohužel v současné době nemůžete starat? Najměte si odborníky a věnujte se v klidu své práci a dětem. Firma Hravag se sídlem v městské části Praha 3 se o to postará.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Kácení stromů, výškové práce Žďár nad Sázavou – profesionální služby za příjemnou cenu
Máte na zahradě strom, který už by delší dobu potřeboval pokácet? Neodkládejte to a předejděte tak zbytečným problémům a reálnému nebezpečí. Najměte si odborníka, který vše zařídí.
Údržba privátní a veřejné zeleně Praha - profesionální péče o rostliny a zelené plochy
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí údržbu privátní a veřejné zeleně. Péči o zeleň se věnujeme od roku 1992.
Floristické služby na zakázku, Praha, čerstvé květiny, květinová výzdoba, uvázané květiny, vánoční věnce
Společnost Pěkná kytka poskytuje floristické služby na zakázku. Nabízíme perfektně uvázané čerstvé květiny a květinovou výzdobu pro jakoukoli příležitost. Současně poskytujeme také vázy k zapůjčení.
Profesionální arboristické práce - kácení, ořez, odborné posudky
Nemusíte se bát rizik, které přináší vzrostlé stromy, firma Zahrady Tomáš Vávra zpracuje odborné posudky a provede kácení či ořez stromů. Arboristické práce provádí v regionu Kroměříž, Olomouc, Brno.
Zahradnické práce, projekce a realizace zahrad, terénní úpravy, závlahové systémy
Projekce a realizace zahrad, terénní úpravy a závlahové systémy nabízí společnost Zahrady Laurus s.r.o.
Bezkolejnicové zastřešení bazénů nenaruší vzhled Vaší zahrady
Užívejte si komfortu svého venkovního bazénu bez ohledu na počasí s bezkolejnicovým zastřešením bazénů společnosti Bazény Desjoyaux, s.r.o.
Výhodný prodej kvalitních termofoliovniků FA Schick a Bieber
Vylepšete si vaši zahradu profesionálními termofoliovníky fa Schick a Bieber v prvotřídní německé kvalitě se spoustou unikátních patentů a vychytávek - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Motorové pily Echo, sekačky, křovinořezy a traktory Honda - prodej zahradní techniky
Výkonnou zahradní techniku dodává v okolí Prostějova a Přerova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Pořídit můžete sekačky, křovinořezy, traktory Honda, motorové pily Echo a další stroje.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Plastové kompostéry a zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek
Kvalitní zahradnické potřeby dodává v Přerově, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti firma Drago spol.s r.o. Prodáváme zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek i plastové kompostéry.
Drago spol.s r.o.
Návrhy zahrad, projektování zahrad, vizualizace zahrad, realizace zahrad
Společnost Přírodní zahrady s.r.o. se specializuje na návrhy, projekty a realizace zahrad v Moravskoslezském kraji.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Prodejní výstava fuchsií, pelargonií a surfinií s prohlídkou bylinkové zahrady
Výstava fuchsií v Zahradnictví Petro Mělník potěší všechny milovníky balkonových rostlin. Kromě fuchsií se mohou těšit na pelargonie, surfínie, Million Bells či Mandevily.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Stavební práce, stavba rodinných domů, rekonstrukce, údržba zeleně
Společnost Geogard, s.r.o. je specialistou na stavební práce a údržbu zeleně.
Geogard, s.r.o. stavební práce a údržbu zeleně
Pravidelná údržba bazénů je nejlepší ochranou před bakteriemi i nečistotami
Každý majitel bazénu chce mít bazén čistý, bez jakýchkoliv nečistot a bakterií. Aby tomu tak skutečně bylo, je třeba pravidelná údržba, která nezabereme příliš mnoho času,
Údržba zeleně Praha - Spolehněte se na naše zkušenosti i vy!
Profesionální tým vyškolených odborníků na údržbu zeleně díky svým letitým zkušenostem s prací v oboru a rovněž moderní zahradní technikou nabízí své služby i vám.
Květinové vazby pro svatby i oslavy, dekorace i dárkové předměty z Květiny Romantic
Květiny Romantic z Lysé nad Labem pro Vás přichytá nádherné květinové vazby, které budou okrasou na svatbách i oslavách. Najdete zde květiny řezané i pokojové.
Eshop stavební a zahradní kolečka Haemmerlin, Praha
Stavební a zahradní kolečka Haemmerlin nabízejí kvalitu a velmi snadnou manipulaci.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Sekačky na vysokou trávu - užiteční pomocníci při sekání vysoké trávy
Namáhavou práci při sekání trávy Vám usnadní sekačky na vysokou trávu, které naleznete ve specializované prodejně zahradní techniky na Znojemsku a Třebíčsku Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.