Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Dřevo ateliér Plzeň, interiérové a exteriérové dekorace, výroba soch ze dřeva, dřevěné cedule
Vyrábíme vše od velkých zahradních soch, cedulí, poutačů po drobné dárkové předměty či šperky, až po servírovací prkénka, misky nebo různé podložky.
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
Prodej a servis zahradní techniky Česká Lípa, motorové pily, křovinořezy, sekačky a traktůrky
Prodej a servis zahradní techniky Česká Lípa, motorové pily, křovinořezy, sekačky a traktůrky, nářadí Fiskars, postřikovače Solo, školení pro manipulaci se zahradní technikou.
Technika na zahradu STIHL - AKU křovinořezy, elektrické vyžínače, motorové pily a zahradní nůžky v jarní akci
Je čas na to, co vás baví - je čas na zahradu! Přijďte si do prodejny CHLEBIŠ v Opavě pro zahradní techniku STIHL, máme pro Vás křovinořezy, vyžínače, motorové pily i zahradní nůžky v jarní akci.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Prodej originálních dárkových kytic a smutečních vazeb online v e-shopu
Jsme Zahradnictví a květinářství Bellis a provozujeme e-shop, kde zakoupíte originální dárkové kytice a smuteční vazby pro pietní účely. On-line objednávky rozvážíme v Prostějově, Olomouci a Vyškově.
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelina
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelinu Vám nabídne naše DROGERIE Petr Pouba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Koupací sudy Trutnov, pronájem koupacího sudu již od 1200 Kč/den, dlouhá životnost a nepropustnost
Vyrábíme koupací sudy neboli kádě s vyhříváním uvnitř sudu pomocí nerezových kamen na dřevo, koupací sudy lze i pronajmout.
Prodej, servis, náhradní díly na sekačky, křovinořezy Hecht - snadná údržba zahrady
Sekačky a křovinořezy Hecht Vám pomohou s údržbou zahrady. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Stiga - zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily pro profesionální i domácí použití
Zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily ověřené značky Stiga pro profesionální i domácí použití prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Dodáváme do Zlína i Kroměříže.
Výkonná elektrická sekačka na trávu PowerMax Gardena
Elektrická sekačka PowerMax Gardena je výkonná sekačka na trávu, kterou zakoupíte v prodejně Robert Bílka - Zahradní technika nedaleko Uherského Hradiště.
Robert Bílka - Zahradní technika
Choroby a škůdci jahodníku, zahradnictví Velim, rady pro zahrádkáře, prodej chemických postřiků
V našem Zahradním centru ve Velimi nabízíme vhodné chemické postřiky proti chorobám a škůdcům jahodníku a další cenné rady pro zahrádkáře.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Údržba zeleně Karviná, sekání travnatých ploch, terénní úpravy, kácení rizikových stromů a dřevin
Naše firma z Karviné provádí kompletní služby v údržbě zeleně, veřejné zeleně, sekání trávy, zajistíme terénní úpravy a kácení rizikových stromů.
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Projekce a realizace zahrad a veřejné zeleně včetně jejich údržby
O návrh, realizaci a následnou údržbu zahrad se postará Zahradní centrum Morávkovo. Projektujeme a realizujeme okrasné i užitkové zahrady nebo městské parky.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Dřevěný zahradní nábytek z odolného masivu na terasu - prodej za výborné ceny
Společnost PROKOM R & S s.r.o. dodává v Opavě, Ostravě dřevěný zahradní nábytek PROWOOD z odolného masivu. Za výborné ceny prodáváme jednotlivé produkty nebo sestavy nábytku na vaši terasu, zahradu.
Akční sety bazénů - zapuštěné plastové bazény s kompletní montáží i dopravou
Zapuštěné plastové bazény na klíč znamenají dodání bazénu připraveného ke koupání i s kompletní montáží. Takový bazén můžete mít nejen v Praze a okolí nyní za akční cenu!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Okrasné výsadby zahrad - sadové a parkové úpravy
Pokud přemýšlíte nad výsadbou okrasné zahrady nebo potřebujete zajistit parkové či sadové úpravy, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu PROPLANT GROUP s.r.o. se sídlem v Kelči nedaleko Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Prodej zahradních travních sekaček Hecht - benzínová pro střední a větší zahrady s příslušenstvím
Prodej zahradních benzínových travních sekaček Hecht pro střední a větší zahrady s kompletním příslušenstvím zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Kapková závlaha Litomyšl, sestava kapkovacích hadic a příslušenství pro skleníky
Kapková závlaha Litomyšl, sestava kapkovacích hadic a příslušenství pro skleníky, pohodlné zavlahování záhonů pro pěstitele.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.