Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Stavba bazénu na klíč bez dodatečných nákladů a starostí od firmy Bazény Kostelec
Plavete rádi a nechcete se tlačit na přeplněném veřejném koupališti? Máte u svého domu zahradu? Pak neváhejte a nechte si postavit bazén na klíč od společnosti Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Eshop rostlin – virtuální prohlídka Zahradnictví Petro Mělník
Chcete si vybrat rostliny a květiny na jaro z pohodlí domova? Autentický zážitek Vám zajistí virtuální prohlídka Eshopu Fuchsie.cz od Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Profesionální štípací automaty na dřevo - stroje poctivé české výroby
Profesionální stroje pro výrobu a zpracování dřeva prodává firma Automatické Štípače Sláma, z okresu Žďáru nad Sázavou. Pořiďte si vlastní štípací automat poctivé české výroby.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Biologické čištění septiku, žumpy a odpadních vod, likvidaci zápachu a kouře – e-shop
Společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. má v nabídce na e-shopu pohlcovače na likvidaci zápachu a kouře, čističe septiku, žumpy a odpadních vod a další pomocníky pro domácnost i do průmyslu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Zahradní a domácí potřeby – nejen kvalitní sekačky, pily a vysavače na e-shopu
O potřeby pro Váš dům, koníčky, hobby a zahradu se postará společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic, která má na svém e-shopu široký sortiment nejen pil a sekaček.
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo pro domácí i profesionální využití
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo AMR pro domácí i profesionální využití přináší GreenMech, s.r.o. Důraz je kladen na kvalitu provedení, bezpečnost a dlouhou životnost.
GreenMech, s.r.o.
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej štípacích automatů pro zpracování palivové dřeva - stroje od českého výrobce
Pořiďte si štípací automat pro zpracování a výrobu palivového dříví. Jsme firma Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky a dodáváme kvalitní techniku, která vám usnadní práci.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Prodej zahradní techniky a nářadí - široký sortiment květin, stromků a nářadí
Haus Spezi market z Třebíče je všestranný obchodní dům, kde seženete vše pro Váš dům i zahradu pod jednou střechou. Najdete zde široký sortiment květin, stromků nebo nářadí na Vaši zahrádku.
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Projektování, kompletní realizace zahrad, parků
Společnost GARD&N se věnuje projektování a kompletní realizaci zahrad a parků - přijímá zakázky i v okolních regionech Hodonín a Jihomoravský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Péče o veřejnou zeleň Ústí nad Orlicí – údržba městských ploch a parků
Zajišťujeme péči o veřejnou zeleň v městských částech a parků v Ústí nad Orlicí. Likvidujeme plevel a invazivní rostliny od jara do podzimu.
TEPVOS,  spol. s r.o.
Kytice na stavby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
Zahradní technika, ruční nářadí, kamna a krby od MUCHA Tachov s.r.o.
MUCHA Tachov s.r.o. z Tachova je společnost, která prodává zahradní techniku pro domácí kutily i profesionály. Pořídíte u ní také krby, kamna nebo nářadí.
Vysoce kvalitní kompostéry z pozinkovaného plechu Litomyšl, kompostéry s nejdelší životností
Objednejte si vysoce kvalitní kompostér ze žárově pozinkovaného plechu, snadná montáž, doprava po celé ČR.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Jedinečné projekty, rekonstrukce zahrad, veřejné zeleně od zahradního architekta
Pokud chcete modernizovat zahradu, obraťte se na společnost GARD&N, která Vám vypracuje jedinečné projekty zahrad i veřejné zeleně. Zahradní architekt Vám při rekonstrukci zahrady ušetří čas i peníze.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Vyvýšený záhon z lakovaných pozinkovaných profilů – snadná montáž, estetický vzhled
Ideálním řešením pro zahrádkáře trpící bolestmi zad je pěstování plodin ve vyvýšených záhonech. Vyvýšení, snadno smontovatelné záhony z pozinkovaných profilů objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba barevných, originálních zahradních kovových laviček
Zkrášlete vaši zahradu barevnými kovovými lavičkami s originálním designem. Pohodlné kovové lavičky s vysokým opěradlem vyrábí firma Ing. Vratislav Obadal Zahradní a parkové lavice OBISS.