Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Velkoobchod s venkovními svítidly Praha
Velkoobchod RENDL lighting a.s. nabízí venkovní svítidla.
Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 - Novinka - skvělý dárek k vánocům pro celou rodinu
Hledáte nápady na vánoční dárky? Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 je novinkou na trhu a tento skvělý dárek jistě potěší celou rodinu, seženete ho v prodejně ELPEN-BRAUN v Praze.
Vestavěné skříně na míru Praha – více úložného prostu ve Vašem bytě
Nemáte doma dostatek úložného prostoru a nemůžete si vybrat z nabídky typizovaných skříní? Řešením jsou praktické a hezké vestavěné skříně na míru vyrobené firmou Tomáš Matouš z Prahy.
Záclony, závěsy, ložní povlečení - vzorkovna Praha 8
Potřebujete pro svůj byt, dům či pracovní prostředí nové záclony, závěsy či například ložní povlečení? Pak navštivte obchůdek a vzorkovnu LaBeta, Praha 8.
Římské rolety přináší efektivní zastínění i elegantní dekoraci Vašemu interiéru
Zastínění a zároveň dekoraci interiéru Vám zajistí římské rolety. Jejich ušití i nainstalování nabízí společnost LaBeta - bytový textil pro interiéry, Praha 8-Ládví.
Nadokenní schránky výroba a montáž Praha – bezkonkurenční tepelná a zvuková izolace
Pokud zvažujete instalaci okenních rolet, spolehněte se na firmu Hella z Prahy, která nabízí výrobu a montáž nové generace systému nadokenních schránek pro rolety a žaluzie s efektem tepelné izolace.
Kuchyně, kuchyňské linky na míru Praha – rychlá a kvalitní výroba
Stavíte dům, kupujete byt nebo prostě jen toužíte po nové kuchyňské lince? Krásné kuchyně a kuchyňské linky na míru dodává firma s mnohaletou zkušeností ve výrobě nábytku na míru Tomáš Matouš z Prahy.
Odvětrávání panelových a bytových domů, montáž ventilačních turbín, Praha
Pro efektivnější odvětrávání panelových a bytových domů montuje naše společnost TAURIS plus, s.r.o., se sídlem v Praze 4, ventilační turbíny.
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, Praha
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, odstranění prachu, mastnoty, plísní z potrubí VZT Vám zajistí naše společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha.
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky VZT, rotační kamerou Praha
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky, zjišťování a odstraňování závad, revize, monitoring ležatého i stoupacího VZT potrubí zajistí společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha 4.
Kancelářské židle a křesla prodej Praha – pohodlné a zdravé sezení bez bolesti zad
Chcete se cítit v práci pohodlně? Pak rozhodně nepodceňujte výběr vhodné kancelářské židle. Široký sortiment kancelářských židlí a křesel prodává firma Enprag s.r.o. v Praze.
Vrata, ploty kovové, brány a branky, zakázková kovovýroba Praha
Zakázkovou kovovýrobu vrat, plotů, plotových konstrukcí, brán a branek kolem pozemku a domu zajistí kovovýroba Petr Šlár, kterou najdete v Praze 8 – Kobylisy.
Zakázková kovovýroba Praha a okolí, kovářské a zámečnické výrobky
Kovářské a zámečnické výrobky, výroba plotů, vrat, schodišť, obkladů a veškeré práce s tím související zrealizuje zakázková kovovýroba Petr Šlár z Prahy 8.
Garnyže, kolejnice, záclonové tyče, závěsné systémy s odborným poradenstvím
Výběr závěsného systému na zavěšení záclon a závěsů závisí na mnoha okolnostech. Přijďte se proto před jeho koupí poradit do obchůdku LaBeta na Praze 8!
Ochrana automatických strojů RAPID PROTECT- pro automatizovaná pracoviště nebo dopravníkové tratě
Pražská společnost Novaferm, s.r.o. ve svém rozsáhlém sortimentu služeb nabízí rychlonavíjecí vrata pro ochranu automatických strojů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
LED denní svícení - homologovaná světla s vysokou svítivostí
Sháníte homologovaná LED světla na denní svícení za dobré ceny? Velký výběr jednotlivých, klasických, šikmých i kulatých LED světel na denní svícení naleznete u prodejce TORIO PLUS spol. s r.o. Praha.
Interiéry na klíč Praha a okolí - výroba nábytku do kuchyní, ložnic, koupelen, obývacích pokojů
Marně sháníte nábytek pro atypické prostory Vašeho bytu? Interiéry a výrobu nábytku na klíč pro zákazníky z Prahy a okolí nabízí firma Tomáš Matouš.
Projekce, realizace průmyslová vzduchotechnika-pro zdravotnictví, obchodní centra
Společnost BEST-TECHNICKÁ působí v oboru projekce a realizace TZB - průmyslová vzduchotechnika, klimatizace převážně pro zdravotnictví, obchodní centra. V Čechám máme provozovnu Praha 4.
Truhlářství s dlouholetou tradicí - nábytek na míru Praha 10
Truhlářství Michal Pavlík Praha 10 je vám k dispozici, jestliže potřebujete kvalitní nábytek.
Nová stínící technika - roláda - od rakouské firmy HELLA
Roláda NOVA denní světlo je novinkou v sortimentu stínící techniky HELLA.
Přístroje ústní hygieny, domácí přístroje a spotřebiče značky Braun prodej Praha
Široký sortiment kvalitních přístrojů nejen ústní hygieny, ale především domácích přístrojů a spotřebičů známé značky Braun nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace, pro firmy, prodejny i domácnosti
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace do bytů, kanceláří, prodejen. Vysoce kvalitní klimatizace Vám prodá či pronajme společnost REMKO s.r.o., sídlící v Praze.
Nábytek pro domácnost výroba Praha – služby architekta podle Vašich představ
Zařizujete byt nebo toužíte po novém nábytku do obývacího pokoje, ložnice či pracovny? Kontaktujte rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde se postarají o návrh a výrobu nábytku pro Vaši domácnost.
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.