Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech, prodej a dodávka suchého ledu, čištění bez nebezpečných a škodlivých chemikálií a rozpouštědel.
Icecleaning s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací, klimatizace v autobusech, provádíme povinné revize úniku chladiv.
Vyrovnávací můstky Praha zajistí rychlou a bezproblémovou nakládku
Chcete zajistit bezproblémové a rychlé nakládání a vykládání nákladů z aut na plošinu? S vyrovnávacím můstkem od od firmy Novaferm s.r.o. se sídlem v Praze je to snadné.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Eshop restaurační nábytek snadno skladovatelný Praha, nábytek pro kavárny, restaurace, bazény
Eshop restaurační nábytek snadno skladovatelný Praha, nábytek pro kavárny, restaurace, bazény, obchodní centra, univerzity, parky nebo rekreační oblasti.
Zámečnictví Praha, výroba brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří
Zámečnictví Praha, výroba mříže, brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří, zámků, denně 24 hodin.
Vrata a příslušenství pro průmyslová využití
Průmyslová vrata a nakládací technika pro nakládací rampy, hangáry či sklady na zakázku dodá, namontuje a servisuje společnost Tyros Loading Systems CZ s.r.o.
Skleněné vitríny a skříně vaše výrobky krásně odprezentují i ochrání
Máte výrobky, které si zaslouží vznešenou prezentaci? Ať už se jedná o šperky, drahé parfémy či například produkty zdravé výživy, nechte si vyrobit skleněnou vitrínu nebo skříň.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Zastínění teras, venkovního posezení, obytných prostor či kanceláří
Stínící technika na míru, ochrana před slunečním zářením na terasách či v oknech, venkovní a vnitřní žaluzie, rolety dodá společnost DaV system, s.r.o.
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů a počítačových systémů v Praze
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů, počítačových systémů, monitorovacích a technických systémů podle norem ČSN, EN, ISO a předpisů pro SVP SÚKL ČR a EEC.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Látkové, hliníkové a dřevěné rolety Praha 4 – dokonalé zastínění interiéru
Široký výběr látkových, hliníkových a dřevěných rolet pro Vaši kontrolu nad zastíněním interiéru nabízí společnosti Stínící technika Praha 4.
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Filtrační systémy do čistých prostor a provozů
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí filtrační systémy pro využití v čistých prostorách a provozech.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Skleněné sprchové kouty přesně podle vašich představ - Praha
Hledáte odborníka na zpracování a instalaci skla? Rádi byste si nechali doma nainstalovat skleněný sprchový kout? Společnost ACERA SKLO Praha se už více než 20 let věnuje sklenářství
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
V čem jsou pohovky Natuzzi Italia tak jedinečné ?
Sníte o nové sedací soupravě do Vašeho bytu? Vsaďte na nadčasový design a kvalitu italské značky Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek, který navrhují světoznámí designéři.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Pro plně hygienicky bezpečný a čistý vzduch v místnosti montujeme a opravujeme vzduchotechniku a filtrační systémy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Sedací souprava Galaxy s polohováním opěrek hlavy a zádové části
Naprosté pohodlí každé postavě poskytne sedací souprava Galaxy s polohovacím mechanismem zádové části a opěrek hlavy od Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Čisté prostory – dodání, servis a validace vzduchotechniky
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy se postará o dodání i případný servis vzduchotechniky pro čisté prostory.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace, ultrazvukové měření stěn tlakových nádob.
Designový nábytek, vybavení interiérů – návrh a výroba
Designový nábytek atypických rozměrů, malosériová výroba, skleněné příčky, zámečnické konstrukce, doplňky zhotoví na klíč TUNNEL s.r.o., Praha.
Zásuvkové kontejnery a skříňky Praha – úložné prostory nejen pro dokumenty
Nemáte v kanceláři či provozovně dostatek úložných prostor pro Vaše dokumenty a drobné kancelářské předměty? Zásuvkové kontejnery a skříňky od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy jsou ideální volbou.
Dvojlavice, trojlavice, pětilavice do čekáren prodej Praha
Konferenční židle, zdravotnické židle i židle a lavice ze dřeva, plastu i čalouněné nabízí do Vašich čekáren společnost ENPRAG s.r.o. v Praze 5 v ulici K Holini 833/42.
Spouštěcí garnýže Praha – pohodlné a bezpečné věšení záclon bez štaflí
Obáváte se úrazu při věšení záclon nebo jen hledáte pohodlnější cestu bez nutnosti šplhání na štafle? Pak Vás určitě nadchne nabídka spouštěcích garnýží od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.