Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Osvětlovací technika na různé akce Praha - pronájem včetně obsluhy
Profesionální osvětlovací techniku pro pořádání kulturních akcí včetně odborné obsluhy Vám pronajme společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Validace čistých prostor pro farmacii i přesnou mechaniku
Vysokou spolehlivost a přesnost validací čistých prostor garantuje společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Moderní, krajkové, vyšívané, nemačkané, nehořlavé záclony prodej Praha - včetně garnyží na míru
Firma Ladislav Daněk Praha se zabývá prodejem a instalací mnoha druhů záclon, závěsů, žaluziemi, sítěmi proti hmyzu a mimo jiné i garnýžemi.
Záclony - Ladislav Daněk
Návrh, prodej, montáž, údržba a servis klimatizačních jednotek Praha
Komplexní správou klimatizací se zabývá společnost Trane Praha. Pokud potřebujete navrhnout systém klimatizací pro budovu, provést montáž, údržbu či opravu můžete se na ně kdykoliv obrátit.
Nábytek pro obývací pokoje na míru – obývací stěny, konferenční stolky i komody
Nábytek do obývacího pokoje podle Vašich představ a dispozic místnosti Vám na míru vyrobí v Truhlářství Matefi z Prahy 9.
KENDO – elegantní a pohodlná pohovka
Přemýšlíte o nové pohovce do Vašeho obýváku nebo salonu a hledáte eleganci a pohodlí bez kompromisů?
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Čalouněný stylový sedací nábytek - renovace, prodej, výkup
Hledáte do svého interiéru bytu nebo pracovny kvalitní křeslo nebo sofa? Společnost Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9 renovuje, prodává a vykupuje čalouněný sedací nábytek z masivních materiálů.
Otevřené a kazetové markýzy Praha – elegantní řešení zastínění teras
Elegantní design a osvěžující zastínění poskytnou v parných dnech otevřené a kazetové markýzy z bohaté nabídky společnosti HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy.
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení budov – projekty, dodání, servis
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy nabízí kompletní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a chlazení budov od návrhu, dodání a montáže po servis.
Modernizace a rekonstrukce veřejného osvětlení měst a obcí
Osvětlení ve městech a obcích, modernizace, rekonstrukce a zlepšení technického stavu a funkčnosti veřejného osvětlení realizuje společnost ELTODO OSVĚTLENÍ, s.r.o., Praha.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Dekorační a zatemňující závěsy prodej Praha – výběr látky přímo u zákazníka
Širokou nabídku látek pro ušití dekoračních a zatemňujících závěsů včetně možnosti výběru přímo u zákazníka nabízí firma Ladislav Daněk se sídlem v Praze.
Záclony - Ladislav Daněk
Novinka - LED pracovní světla, majáky a predátory prodej – různé velikosti, barvy, uchycení
Společnost TRIO PLUS spol. s r.o. z Prahy připravila pro své zákazníky novinku, rozšířenou nabídku sortimentu LED pracovních světel, majáků a predátorů, které prodává ve svém e-shopu.
Čalounické a potahové látky a technické tkaniny seženete v prodejně Eifler, Praha
Široký výběr čalounických a potahových látek mnoha druhů a barev a látek z technické tkaniny seženete v prodejně firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Zámečnická výroba ve Středočeském kraji, ploty, mříže, brány, bezpečnostní dveře
Kompletní zámečnický servis z okolí Prahy naleznete u společnosti s dlouholetou tradicí Zámečnictví Petr Machytka. Pestrá škála služeb a produkty od předních dodavatelů.
Výstavba plotů na zakázku, oplocení z kvalitního pletiva, výroba a montáž vrat a bran
Plot přímo na míru Vašim představám Vám vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč z Prahy. S našimi kvalitními ploty a vraty získá Vaše nemovitost maximální soukromí.
Těsnící límce Praha – pohodlná nakládka a vykládka nákladu z nákladních automobilů
Hledáte způsob, jak zabezpečit pohodlnou nakládku a vykládku nákladů z nákladních automobilů? Kontaktujte firmu Novaferm s.r.o. z Prahy, která dodává těsnící límce do vratových otvorů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Klimatizace místností, osvětlení, stínění od Sauter Automation, spol. s r.o. - na míru požadavkům
Vytvořit optimální podmínky v interiérech hotelů nebo kancelářských budov je snadné díky systému klimatizací místností, osvětlení a stínění od firmy SAUTER Automation, spol.s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Vestavěné skříně s maximem úložných prostor Vám vyrobí na míru Truhlářství Matefi
Dostatek úložných prostor ve Vašem bytě nebo kanceláři s maximálním využitím každého místa zajistí vestavěné skříně vyrobené na míru od Truhlářství Matefi z Prahy.
Osvětlení akcí Praha – LED reflektory do malých i velkých prostorů
Zajistíme osvětlení LED reflektorů pro akce v malých i velkých prostorách. Naší provozovnu naleznete na Praze 10.
Kovová a textilní galanterie prodej Praha - výběr druků, špendlíků, patentek, knoflíků či nýtů
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. nabízí kompletní sortiment textilní galanterie včetně bytového, dětského a kojeneckého textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Látkové textilní rolety výroba, prodej Praha – design na míru
Pokud hledáte kompromis mezi designem a zastíněním oken, již nemusíte. Látkové textilní rolety vyráběné a prodávané firmou Hella – stínící technika z Prahy naprosto splňují oba tyto požadavky.
Měření, validace a kalibrace Praha – vzduchotechnika a čisté prostory
Hledáte spolehlivou firmu pro měření všech parametrů prostředí, validaci a kalibraci vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů? Spolehněte se na služby firmy AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Šití záclon a závěsů Praha na míru pro dokonalý výsledek
Byt bez záclon nikdy nebude útulný a hezký. Firma Ladislav Daněk z Prahy poskytuje široký výběr kvalitních záclon a závěsů a jejich ušití na míru Vašeho okna a interiéru pro dokonalý výsledek.
Záclony - Ladislav Daněk