Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Horizontální a vertikální žaluzie Praha – ochrání vás před teplem i pohledy sousedů
Vadí Vám příliš mnoho slunce zvenčí prosvítající oknem a pohledy kolemjdoucích do Vašeho soukromí? Vše vyřeší horizontální a vertikální žaluzie od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Textilní dekorace Praha - od návrhu až po ušití a konečnou realizaci
Přemýšlíte, jak zútulnit byt nebo jiné prostory a nevíte si rady? Spolehněte se na služby návrhu a realizací textilních dekorací od odborníků z firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Záclonové tyče a garnýže Praha – dodání s možností odborné montáže
Vkusné dřevěné, plastové či mosazné záclonové tyče nebo spouštěcí garnýže pro snadné věšení záclon Vám dodá včetně odborné montáže firma Ladislav Daněk, která sídlí v Praze.
Záclony - Ladislav Daněk
Blackoutové - zatemňující závěsy výroba Praha - pro odpočinek bez rušivého světla
Ruší Vás při spánku nebo odpočinku venkovní světlo? Řešením jsou elegantní blackoutové zatemňující závěsy, které vyrobí a včetně instalace dodá firma Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Skleněné markýzy jsou moderní a zároveň praktické - Praha
Proč zrovna skleněné markýzy? Odpověď je jednoduchá - sklo je velmi moderním, a i když se to tak na první pohled nemusí zdát, tak i praktickým materiálem.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Hülsta & KOINOR Studio - prodej luxusního nábytku v individuálním stylu Praha
Pokud si potrpíte na luxusní bydlení v individuálním stylu, pak budete jistě nadšeni nabídkou prodeje nábytku, který pro Vás pečlivě vybrali stylisté z Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Ploty a oplocení na míru, samonosné brány, precizní pokládka zámkové dlažby, Praha
Oplocení pro dům, zahradu i firmu navrhne a vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč sídlící na Praze 9. Zajišťujeme kompletní dodávku systémů oplocení od plotů přes brány až po výstavbu teras.
Pletivové ploty a branky, dláždění teras a parkovacího stání
Oplocení pozemků, brány a branky pletivové, pozinkované i betonové, vydláždění chodníků a teras zámkovou dlažbou či kamenem realizuje Josef Pavle - ploty na klíč, Praha.
Židle a lavice do čekáren Praha – mnoho variant podle Vašeho přání
Široký výběr a téměř nekonečné možnosti kombinací nabízí sestavy čalouněných, plastových a dřevěných židlí a lavic do čekáren od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy.
Designový nábytek a doplňky do interiéru i exteriéru od českých i zahraničních výrobců
Francouzský designový nábytek dle Vašeho specifického vkusu naleznete u společnosti Decoform, s.r.o. z Prahy 3. Pestrý sortiment venkovního, ložnicového i restauračního nábytku.
LED svítidla a světelné zdroje pro byty, kanceláře a průmyslové stavby, velkoobchod Praha
Světlo do Vašich domovů, kanceláří i skladů přinese společnost LEDLUX s.r.o. sídlící na Praze 10. Zajistíme LED svítidla s vysokým výkonem, dlouhou životností a maximální odolností.
Jídelny Hülsta prodej Praha – pro náročné zákazníky s vytříbeným vkusem
Stylové jídelny v luxusním provedení, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky s vytříbeným vkusem, prodává Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Prodejna galanterie Praha 8 -  veškeré potřeby pro domácí i profesionální šití - UZAVŘENA!!
Navštivte Prodejnu Praha-Moskevská Budova KOH-I-NOOR 101 00 Praha 10 Tel.: 296 525 341, 777 910 041 Email: prodejna@waldes.cz Otevírací doba: PO-PÁ: 9:00-18:00 HOD, SO:9:00-13:00 HOD, NE:ZAVŘENO
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Zajištění osvětlení menších i velkých akcí Praha včetně odborné obsluhy
Pořádání menších i velkých firemních či kulturních akcí se neobejde bez zajištění kvalitní ho osvětlení, které nabízí včetně odborné obsluhy společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Šatní skříňky a vybavení šaten pro zaměstnance i členy sportovního klubu Praha
Vybíráte šatní skříňky pro své zaměstnance, vlastníte fitness centrum v Praze nebo jinde nebo například uvažujete o rekonstrukci šatny svého sportovního klubu?
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Nábytek do dětského a studentského pokoje na míru z lamina, dýhy či masivu
Truhlářství Matefi realizuje výrobu nábytku do dětského a studentského pokoje na míru, různých barev, dekorů, vzorů, z lamina, dýhy či masivu, Praha 9.
Výprodej - bazar Praha -  kovový nábytek za bezkonkurenční ceny
Bazarový prodej kovového nábytku za bezkonkurenční ceny, výprodej vystavených a nevyzvednutých kusů, regály, trezory, skříně od společnosti Enprag s.r.o., Praha.
Zajištění LED diodových reflektorů pro Váš večírek či firemní akci Praha - včetně profesionální obsluhy
Pořádáte večírek či firemní akci? Profesionální osvětlení pomocí LED diodových reflektorů včetně obsluhy pro Vás zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Skleněný nábytek vám vyrobíme na míru jako vlastní originál
Skleněný nábytek je originálním a velmi efektivním doplněním každého interiéru, přitom je ovšem maximálně funkční a nabízí celou řadu použití.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Kolekce Melpot – modulární nábytková souprava
Kolekce Melpot od světoznámého výrobce sedacích souprav Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek Vás osloví svou účelností a možností uzpůsobení Vašim představám.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek