Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Veřejné osvětlení komunikací, parků a historických budov Praha
Zajišťujeme veřejné osvětlení komunikací, parků a historických budov. Na českém trhu fungujeme od roku 1991.
Prodej textilní galanterie, bytového a dětského textilu Praha 10
Kompletní sortiment textilní galanterie, bytového, dětského a kojeneckého textilu nabízí Společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Lean Manufacturing - štíhlá výroba od Enprag s.r.o. - kovový nábytek do jakékoliv kanceláře či školy
Lean Manufacturing neboli metoda štíhlá výroba od společnosti Enprag s.r.o. se sídlem v Praze nabízí kovový nábytek do kanceláří, škol, lékařských ordinací a čekáren a dalších venkovních prostor.
Klimatizační systém s jednou vnější jednotkou pro chlazení či vytápění více místností
Klimatizační systém, kde na jednu vnější jednotku napojíme až 4 vnitřní jednotky, které vynikají moderní invertorovou technologií a lze je volně kombinovat Vám dodá Remko s.r.o., z Prahy.
Chladicí jednotky pronájem Praha  -  pro Vás rychlé a efektivní řešení
TRANE Praha je odborníkem na chladicí jednotky. Objevil se u vaší chladicí jednotky problém nebo náhle přestala fungovat?
Tepelná čerpadla a nástřešní jednotky - chlazení i vytápění domu Praha
Potřebujete klimatizovat váš dům, ohřívat v něm vodu nebo zajistit vytápění? A co takhle všechno v jednom? Je to možné s tepelnými čerpadly od společnosti Trane ČR.
Zakázkové truhlářství Praha západ Všenory – interiérový a exteriérový nábytek
Truhlářství Hubač na Praze 4 již několik let se zabývá výrobou nábytku na zakázku. Jejich pobočku naleznete na adrese Na Benátkách 307, Praha Všenory.
Pasířství Praha – výroba historických kovových svítidel a doplňků z barevných kovů a mosazi
Provádíme pasířskou výrobu historických kovových svítidel a dalších doplňků do dobových interiérů. Naše dílna se nachází v Praze.
Výměna zastaralých světel za nová v LED provedení, relamping
Výměnu zastaralých světel za nová v LED provedení, relamping v hotelech, restauracích, obchodních centrech, na to je specialista naše společnost JM - stavební, s.r.o.
Pasparty, paspartování a rámování obrazů, plakátů a fotografií Praha -  pro výzdobu Vašeho interiéru
Pasparty obrazů, fotografií a plakátů z kvalitních materiálů zhotovíme dle Vašeho výběru ve firmě Jarmila Sequensová – knihařství v Praze.
Blahodárná relaxační koupel s technologií od Kaldewei pro nejen šedivé dny podzimu
Blahodárná relaxační koupel s technologií od Kaldewei, fascinující hra světel ve vaně, ponoření se do vany může stát neobyčejným zážitkem pro všechny smysly.
Zakázková výroba svítidel Praha – umělecké pasířství Přemysl Jaroš
Zakázkovou výrobou svítidel se zabývá v Praze umělecký pasíř Přemysl Jaroš. Firma Pasířství Jaroš se zaměřuje na výrobu svítidel na zakázku.
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Volně stojící koupací vany od Kaldewei jsou stylovým centrem pozornosti
Koupací vana Kaldewei umístěná volně v prostoru - exkluzivní designový objekt velkorysé koupelny a zároveň soukromá wellness oáza.
MDV dělené klimatizace split a multi-split s jednou či více vnitřními jednotkami
Dělené klimatizace MDV dováží a distribuuje společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. z Prahy. Klimatizační systémy split a multi-split s venkovní jednotkou a jednou či více vnitřními jednotkami.
Kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily
Představujeme Vám nezávislé klimatizace pro nákladní vozy Cool Top Vario, neboli kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily.
Záclony a závěsy pro oblouková okna profesionálně zaměřená a ušitá
Ušít záclony a závěsy pro oblouková okna vyžaduje bohaté zkušenosti. Toto Vám může nabídnout Lucie Altmanová, majitelka společnosti Bytové dekorace LaBeta.
Venkovní nebo také předokenní rolety zajišťují úsporu energií | Praha
Venkovní rolety známé pod názvem předokenní rolety nabízí firma Maves Praha. Zabraňují průniku nepříznivého počasí do Vašich domovů a ušetří vám náklady za energie.
S námi máte kliku (a to nejen v Praze)
Sháníte drobné pomocníky do kuchyně? Spoustu jich najdete v našem e-shopu: www.dokredence.cz. A když už tam budete, dobře se rozhlédněte. Můžete objevit další poklady, včetně potravinových doplňků pro diabetiky, pracího prášku pro alergiky apod. Těšíme se na vaši návštěvu!
Čerpadla kondenzátu pro klimatizace Toshiba Praha
Součástí klimatizace jsou i čerpadla kondenzátu. Pro klimatizace značky Toshiba je možné zakoupit čerpadla kondenzátu řady BlueDiamond, a to od společnosti KLIMA-CLASSIC. V nabídce čerpadel naleznete hned tři řady, a to: - MiniBlue (určeny pro klimatizace s chladícím výkonem do 10kW, s technologií rotační membrány) - ...
Komerční klimatizační řešení - teplotní standard po celý rok (Praha)
Stálá teplota po celý rok i uvnitř velkého obchodního centra či restaurace? Je to možné díky komerčnímu klimatizačnímu řešení Daikin. Ať je venku mráz nebo svítí slunce, naše klimatizační řešení vám zajistí příjemnou teplotu, která se nemění. To vše navíc levně a ekologicky. Myslíte si, že klimatizační řešení pro komerční prostory je vždycky ...
E-shop originálních svítidel – kreativní světlo do domácnosti
Rendl Light studio je specializovaný prodejce na osvětlení a svítidla a příslušenství k nim. Působí v několika zemích Evropské unie a soustřeďují se na prodej osvícení jak pro velkoobchody, tak pro jednotlivce. V jejich internetovém obchodě si vybere každý, najdete zde různé typy svítidel: - závěsná svítidla - stolní - stojanová - ...
Prodej záclon všech druhů Praha
Záclony všech druhů od firmy Ladislava Daňka jsou kvalitní, krásné a vhodné do vašich domovů. Záclony se vyrábí a prodávají ve více typech: - Klasické – spodní okraj upravený laserem, vzory mají borduru - Moderní – velmi rozmanitá struktura - Hladké voály – elegantní a vhodné do každého typu interiéru - ...
Záclony - Ladislav Daněk
Daikin nikdy nebyl dostupnější – stylová nástěnná klimatizace Daikin FTXB-C
Chcete si užívat výhody nástěnné klimatizace i u vás doma, ale bojíte se, že je její provoz příliš drahý? Novinka od společnosti Daikin vás vyvede z omylu. Revoluční nástěnná klimatizace Daikin FTXB-C nabízí elegantní řešení pro každou domácnost. Pořídíte ji totiž už od 16 400 Kč. Nástěnná klimatizace Daikin FTXB-C navíc skvěle vypadá a je velmi ...
Veřejné osvětlení Praha
Společnost ELTODO,a.s. zajišťuje veřejné osvětlení. Cílem veřejného osvětlení (VO) je přisvětlovat ve večerních a nočních hodinách vybrané pozemní komunikace. ELTODO nabízí pro obnovu či novou výstavbu osvětlení vedle progresivních svítidel také řadu dalších komponent : – hraněné stožáry - rozvaděče - stožárové výzbroje - výbojkové ...