Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Systém ONYX od firmy HELLA - zásadní změna v řízení stínící techniky
Pohodlné ovládání venkovního zastínění Vašeho domu prostřednictvím mobilní aplikace a zásadní změnu a v řízení stínící techniky přináší systém ONYX od firmy HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy.
Klimatizace pro rozvaděče Praha – spolehlivé, výkonné, bezpečné
Spolehlivé, výkonné a bezpečné řešení teplotního managementu přináší kvalitní klimatizace pro rozvaděče se snadnou integrací od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Osvětlovací systémy pro průmysl, sportoviště, budovy, veřejné osvětlení
Osvětlovací systémy pro průmyslové haly, sklady, sportoviště, budovy, kanceláře, domy, veřejné osvětlení pro města a obce dodává ASTRA Lighting s.r.o., Praha.
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace Praha - pro zdravotnictví, farmacii a biotechnologii
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí převážně pro klienty ze zdravotnictví, farmacie a biotechnologie služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů včetně validací.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Projekty vzduchotechniky a čistých prostorů Praha převážně pro zdravotnictví
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK se sídlem v Praze nabízí své služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů převážně pro oblast zdravotnictví a farmacie.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Repliky dveří, Praha - renovace interiérových i vchodových bran
Vytváříme repliky interiérových i vchodových dveří, které byste nerozpoznali od originálu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Lampy – snadná a rychlá montáž do rozvodových skříní
Ideální světelné podmínky pro všechny typy rozvodových skříní zajistí klasické i LED lampy se snadnou a rychlou montáží od společnosti STEGO Czech s.r.o.
Technická zařízení budov Praha – od návrhu, realizaci až po kolaudaci
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy zajišťuje klientům na míru technické zařízení budov od prvotního návrhu, nákupu, montáže, realizace až po zaškolení obsluhy a kolaudaci.
Vzduchotechnika a klimatizace, montáž a dodávka klimatizačních jednotek i čerpadel
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky Vám poskytne společnost TRINOM, spol. s.r.o. z Prahy. Zajistíme Vám spolehlivé projektové řešení včetně dodávky, montáže i servisu dodaného zařízení.
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Kvalitní šatní skříňky do škol, výroba Praha - široká škála uplatnění za přijatelné ceny
Kvalitní šatní skříňky jsou zcela nezbytným vybavením každé školní šatny. Slouží k bezpečnému odkládání oblečení, učebnic, přezůvek a dalších předmětů, které žáci a studenti běžně používají.
Luxusní šatníky Evolo prodej Praha - designové a variabilní šatní skříňky německé firmy C+P
Luxusní designové šatní skříňky a šatníky Evolo od německé firmy C+P pro útulné převlékárny prodává společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Nejlevnější záclony a závěsy nejsou zárukou, že zaplatíte nejméně peněz
Nehledejte nejlevnější záclony a závěsy, pokud nechcete být v budoucnosti zklamaní. Ruku v ruce s nízkou cenou přijde totiž většinou i nízká kvalita!
Školní židle pro žáky a studenty eshop s dopravou zdarma
Pohodlné a praktické školní židle pro všechny věkové kategorie a typy postav s výškovým nastavením nabízí ve vzorkové prodejně nebo pohodlně na eshopu firma Kovový nábytek Praha.
Ventilátory pro chlazení a větrání Praha – odvětrání, odvod spalin, klimatizace
Řešíte otázku odvětrání, odvodu spalin nebo chlazení a klimatizace? Pak se neobejdete bez dodavatele kvalitních ventilátorů pro chlazení a větrání od společnosti Mechatronic spol. s r.o. z Prahy.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Klimatizace Toshiba prodej Praha – vhodné pro byty, domácnosti i velké aplikace
Klimatizace dnes patří nejen k příjemnému standardu bydlení, ale často i k nutnému vybavení obchodů a kanceláří. Špičkové klimatizace Toshiba prodává společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r.o. z Prahy.
Šití záclon a závěsů v módním trendu vlny, Praha
Dobře ušitá záclona či závěs vyžaduje zkušenosti od počátečního střižení až po konečné zavěšení.
Veřejné osvětlení pro silniční dopravu | Praha 10
Snadno udržovatelná a odolná světla s širokou optickou vlastností ozáří cestu chodcům i řidičům. Svítidla jsou vyrobena z hliníkového tělesa a difuzoru z tvrzeného skla a díky tomu mají dlouhou životnost a odolají povětrnostním podmínkám i vandalismu. K osvětlení komunikací, pěších zón a zástavby jsou nejvhodnější dvoudílná světla CALLISTO s ...
Prodej, montáž a servis průmyslových, rychlonavíjecích vrat, vnitřních i vnějších Praha
Vrata jsou vstupní branou do mnoha různých objektů, a to zvláště těch průmyslových. Prodej, montáž i servis průmyslových vrat zajišťuje společnost Novaferm, s.r.o.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Prodej venkovních i vnitřních svítidel, světelných zdrojů a příslušenství - světelná technika Praha
Správně zvolené osvětlení dokáže proměnit každý interiér k nepoznání. ALPAMAYO, spol. s r.o. z Prahy se zabývá světelnou technikou, návrhy a prodejem svítidel a světelných zdrojů včetně příslušenství.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej bytového textilu, eshop
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.zajišťuje svým zákazníkům internetový obchod, ve kterém najdou velkou nabídku bytového textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Nehořlavé a vyšívané záclony, garnyže, závěsy prodej Praha
Zabýváme se prodejem, montáží a instalací záclon, garnýží, závěsů.
Záclony - Ladislav Daněk
Průmyslová vrata pro haly, sklady i obchody Praha - sekční, rolovací
Sháníte odolná a funkční průmyslová vrata? Pak se obraťte na společnosti Novaferm. Průmyslová vrata všeho druhu jsou naší specialitou.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Osvětlení přechodu pro chodce, cesta ke zvýšení bezpečnosti na pozemních komunikacích
Instalujeme naše vylepšení na přechody v nepřehledných úsecích či v místech častých dopravních nehod, abychom zmenšili riziko srážky s chodcem.
Velkoobchod závěsná svítidla Praha -  výběr z mnoha typů a barev
RENDL lighting a.s.nabízí v našem velkoobchodě závěsná svítidla.