Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Oplocení pro vaši stavbu - ocelový plot, mobilní zábrany i plastová svodidla | Praha
Hledáte-li oplocení pro vaši stavbu, PROZNAK Praha pro vás má řešení. Potřebujete odolný ocelový plot, nebo mobilní zábrany či kovové branky?
Svítilna LED 025 do rozvaděčů - výrobek pro omezený prostor
Společnost STEGO je známá svými výrobky, které chrání vaše elektrospotřebiče před velkými klimatickými změnami. Dále se taky zabývá produkty, jako jsou třeba svítilny do skříňových rozvaděčů. Produkt Svítilna řady LED 025 se hodí ke všem rozvaděčům a panelům, které mají omezený prostor. Velkou výhodou LED svítilny je její dlouhodobá životnost. ...
Čistička vzduchu s technologií Streamer a Ururu -  dokonalá rovnováha vlhkosti ve vaší domácnosti
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING Vám nabízí čističku vzduchu s technologií Streamer a čističku vzduchu Ururu.
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
Chladící jednotky prodej Praha - jednotky fan coil a vzduchotechnické jednotky
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r.o. nabízí prodej chladící jednotek.
Designové svítidla RED - internetový obchod s nepřeberným množstvím produktů
V naší nabídce naleznete nepřeberné množství svítidel. V internetovém obchodě si můžete vybrat z katalogů z řad RED, Design a Profesional. Svítidla naleznete jak pro interiér, tak pro exteriér. Řada svítidel RED je specifická svými vlastnostmi. Důraz je kladen na jednoduchost a efektivnost svítidel. Funkčnost vyhovuje moderní ...
Výroba nábytku na zakázku Praha - čalounické a restaurátorské práce
Společnost Eifler, spol. s r.o. nabízí výrobu nábytku na zakázku, čalounické a restaurátorské práce.
Autorizovaný prodej klimatizací TOSHIBA Praha
Společnost KLIMA-CLASSIC je spolehlivým dodavatelem kvalitních klimatizací TOSHIBA, které jsou díky rozmanité nabídce určené do všech prostor. Klimatizace TOSHIBA jsou nabízeny ve třech hlavních skupinách, podle toho, kde se používají: - RESIDENTAL – vhodné do bytů a rodinných domů díky maximálně tichému provozu, čištění a filtrace ...
Prodej stínidel Praha - moderní a designové tvary
Stínidla do každého pokoje najdete u firmy Rendl lighting. Hledáte doplněk do domácnosti, který dá vašemu prostoru šmrnc? Právě svítidlo je tím pravým doplňkem do domácnosti. Díky tvaru i světelné hře Vám dokáže vykouzlit příjemné prostředí a nastolit atmosféru, která se hodí k vašemu obydlí. Společnost Rendl lighting nabízí spoustu designových ...
Montáž klimatizace Praha – nesnadná instalace, snadné použití
Firma Klima - Classic poskytuje kompletní služby v dodávání a montáži klimatizací po celé republice. Jsou předním dodavatelem klimatizací značky Toshiba v České republice. Jejich služby zahrnují veškerou práci spojenou se zabudováním klimatizací. Technik navštíví prostor, kam chcete klimatizaci nainstalovat, proměří prostor, navrhne typ ...
Prodej vzduchotechniky – čističky vzduchu, větrací systémy Praha
Vzduchotechniku, čističky vzduchu,větrací systémy to vše od firmy Daikin. Udržovat příjemné klima a čerstvý vzduch v komerčních objektech je poměrně náročné, avšak ne s čističkami vzduchu a větracími systémy od firmy DAIKIN. Výhody větracích systémů a čističek jsou nenahraditelné: - Vytvoření zdravého a čistého prostředí – odvod ...
Zatemňovací barevné rolety Praha – dokonalé zatemnění i během dne
Dokonalé zatemnění vnitřních prostor doma, v kanceláři i ve výrobních halách? Přesně to nabízí zatemňovací rolety, které vám nabízíme ve společnosti MAVES.
Osvětlovací technika prodej Praha – široký sortiment a dobré ceny
Pokud hledáte prodejnu s širokým sortimentem osvětlovací techniky a ochotným personálem, který rád a dobře poradí, zastavte se v showroomu Rendl light a.s. v Praze.
Hliníkové a ocelové rolovací mříže výroba Praha – bezporuchové
Hledáte způsob efektivní ochrany výlohy nebo vstupu do obchodu? Obraťte na společnost MAVES s.r.o. se sídlem a vzorkovnou v Praze, která nabízí výrobu hliníkových a ocelových rolovacích mříží.
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Klimatizace do kancelář a bytů Praha - značka TOSHIBA Vám zajistí maximální komfort a kvalitu
Společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r. o. je největším dovozcem klimatizace Toshiba do České republiky. Poskytujeme klimatizace do malých běžných kanceláří ale i bytů.
Světová novinka mezi relaxačními křesly - reaktivní křeslo Re-vive
Užijte si chvíle příjemného odpočinku v přelomovém relaxačním křesle Re-Vive od Natuzzi Italia, které vám poskytne nekonečný komfort. Vyzkoušejte, a pak už jen relaxujte.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Zakázkové truhlářství, výroba nábytku na míru pro firmy i domácnosti, Praha
Kuchyně, stoly, obývací stěny, schodiště, kancelářský nábytek, zařízení hotelů a další nábytek na míru od návrhu, přes realizaci až po konečnou montáž a servis dodá Truhlářství Matefi z Prahy.
Velkoobchodní prodej s designovými a profesionálními svítidly a příslušenstvím Praha
RENDL lighting a.s. je velkoobchod s designovými a profesionálními svítidly, osvětlovací technikou a světelnými zdroji v Praze.
HELLA TRAV®frame - systém pro přesné osazení a instalaci stínicí techniky bez tepelných mostů Praha
Společnost HELLA stínicí technika s.r.o. se sídlem v Praze, Brně a také v Bratislavě představuje nový produkt - Systém ostění TRAV®frame.
Chladící jednotky pro obchody a komerční projekty - prodej Praha
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r. o. nabízí výrobu a prodej chladících jednotek.
Vzduchotechnické jednotky pro čistý vzduch kdekoli  - Praha
Kvalitní a čistý vzduch je v řadě průmyslových, nebo lékařských objektech zcela zásadní.
Zastínění zimních zahrad Praha - velký výběr modelů, rozměrů a příslušenství
Zastínění zimních zahrad . Naše řada zastínění zimních zahrad se postará o ochranu a komfort - a tím i o vyší kvalitu života.
Kuchyňské roboty, mixéry a šlehače - tipy na dárky Praha -  pomocníci do každé kuchyně
Kuchyně vybavená kvalitními a správnými pomocníky při vaření je polovinou úspěchu. Vyplatí se investovat do přístrojů, se kterými bude příprava jídel radostí.