Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Interiérová malířská barva Premio Thermo - bílá, otěruvzdorná
U firmy Slovlak CZ Zlín zakoupíte nátěrové hmoty pro různé účely. Široké využití má bílá interiérová malířská barva Premio Thermo - je vodou ředitelná, otěruvzdorná, má vysokou bělost.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Parní, plynové průmyslové kotelny a tlakové nádrže - dodávka, montáž, servis
Společnost SEA Zlín s.r.o. dodává průmyslové kotelny, vyrábí parní a horkovodní kotle i tlakové nádrže. Řešíme jak dodávku a montáž, tak servis a rekonstrukce parní či plynové kotelny.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Odvětrávané fasády - bezkontaktní zateplení fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín realizuje odvětrávané fasády. Jde o bezkontaktní zateplení fasád, systém je velice vyriabilní. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky - pro stavební firmy i domácí kutily
Specializovaná prodejna ve Slušovicích u Zlína, obchod Zimmermann prodává spojovací materiál a kotevní techniku pro stavební firmy i domácí kutily. Máme spojovací materiál od A do Z.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Dřevěné bezpečnostní interiérové dveře - protipožární i standardní
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodává a montuje kvalitní dřevěné bezpečnostní interiérové dveře včetně zárubní, standardní provedení i protipožární dveře. Působíme v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm
Bezpečnostní, protipožární, plechové dveře všech rozměrů - výroba
Společnost MRB Sazovice vyrábí bezpečnostní, protipožární dveře a plechové dveře v mnoha rozměrech. Výroba je rychlá, zpracování prvotřídní. Naši vzorkovnu najdete v Sazovicích nedaleko Zlína.
Zavěšené, provětrané, provětrávané fasády - bezúdržbový druh fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín se zaměřuje na zavěšené, provětrávané fasády. Realizace provádí po celé ČR. Jde o bezúdržbový druh fasád a současně i designově zajímavý.
Oprava plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm opravy plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění. Poskytujeme servis oken a dveří všech typů.
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Zátěžové koberce do hotelů a penzionů s protiskluzovým podkladem i na schodiště
Velký sortiment zátěžových koberců do hotelů a penzionů zajišťuje společnost Koberce Ponorka ve Vsetíně. Poradíme si i s instalací protiskluzových koberců do chodeb i na schodiště.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, skleněné obrazy
Do produkce firmy FRAJT s.r.o. patří skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, sprch, vstupních prostor i skleněné obrazy. Firma sídlí v Kroměříži - Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výroba bezpečnostních dveří BEDEX - standardní typové řady i bezpečnostní dveře na zakázku
Společnost MRB Sazovice, spol. s r.o. se sídlem nedaleko Zlína je výrobce bezpečnostních dveří Bedex. Standardem jsou tři typové řady, je však možná i výroba na zakázku.
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Sleva, akce na produkty HET - interiérové barvy HET Klasik bílý, HET Hetmal PLUS a penetrace HET UP-Grund za 1Kč
Až do konce října probíhá ve společnosti BARVY COLORMAT Zlín akce na produkty HET. Právě teď sleva na penetraci HET UP-Grund a interiérové barvy HET klasik bílý či HET HETMAL PLUS.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Výrobce ocelových dveří - protipožární uzávěry, dveře a zárubně
Společnost MRB Sazovice je výrobce ocelových dveří. Zaměřuje se na protipožární dveře a zárubně - protipožární uzávěry. Zázemí firmy je v Sazovicích nedaleko Zlína.
Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu
Firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj dodá skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu, které elegantně řeší předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výroba kvalitní plechové střešní krytiny - snadná a rychlá montáž
Výrobou i prodejem kvalitní plechové střešní krytiny se snadnou a rychlou montáží se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín. Klientelu máme nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR.
Betonový recyklát na zhotovení chodníků, cest a zpevněných ploch - náhrada přírodního kameniva
Betonové recykláty, které jsou vhodnou náhradou přírodního kameniva nakoupíte u firmy Kamenivo Zlín Rybníky. Recyklát využijete zejména při zhotovení chodníku, cest a dalších zpevněných ploch.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka