Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Montáž, výměna plynových kotlů, bojlerů
Snadná a rychlá výměna či montáž plynových spotřebičů - kotlů, bojlerů s firmou VTP Pelka s.r.o. Uherské Hradiště.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Výroba a prodej plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli s příslušenstvím
Výrobou a prodejem plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. v Janové u Vsetína. Krytinu dodáváme s kompletním systémem příslušenství.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Výrobce plechové střešní krytiny - cenově dostupná lehká krytina v různých barvách
Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí cenově dostupné lehké střešní krytiny, plechová střešní krytina je hlavním produktem, dodáváme ji v různých barvách.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Trubkové plynové infrazářiče Reznor - nejlevnější řešení vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště doporučuje jako nejlevnější řešení vytápění hal trubkové plynové infrazářiče Reznor.
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Plastová okna Zlín -kvalitní výroba a profesionální montáž
Společnost Perymont Zlín je autorizovaným prodejcem plastových oken vyráběných na Slovensku společností SLOVAKTUAL, která patří mezi přední producenty plastových a hliníkových oken na evropském trhu.
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Výroba a prodej velkoformátových plechových střešních krytin - kvalitní krytina, která vydrží
Výrobou a prodejem velkoformátových plechových střešních krytin se zabývá na Zlínsku firma STATO střechy s.r.o. Dodáváme kvalitní krytinu, která vydrží.
Velkoobchod okapový systém, střešní doplňky - folie, ochranné a odvětrávací prvky, mřížky proti ptákům
Společnost ROMAX CZ z Topolné u Uherského Hradiště je velkoobchod zaměřený na plechové krytiny i okapový systém a střešní folie, pořídíte u nás ochranné i odvětrávací prvky i mřížky proti ptákům.
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Plastová okna pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy - kvalita za dobrou cenu
Plastová okna, která jsou vhodná především pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je zárukou kvality za dobrou cenu.
Akční ceny na plastová okna Slovaktual
Společnost Perymont repro s.r.o. Zlín je autorizovaným distributorem produktů Slovaktual - využijte akční ceny na plastová okna a dveře.
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.