Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Netradiční skleněné obklady, výplně skříní, zástěny-sklo T.Cristal
Transparentní či barevné sklo T.Cristal Color, vhodné jako netradiční skleněné obklady, výplně skříní či koupelnové zástěny můžete pořídit u firmy Trachea Holešov z regionu Zlínský kraj.
Výroba a projektování elektrických rozvaděčů Kroměříž, výroba modulárních, technologických ozvaděčů
Společnost Global Business se zabývá návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A.
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, extra izolační okna
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, kvalitní povrchová úprava oken a dveří, specializace na výrobu extra izolačních oken.
OKNA-DVEŘE JAVORNÍK, s.r.o.
Dlažby, obklady ze dřeva -  dřevěné fasády, obložení stěn, stropů
Firma BUČEK střechy se zaměřuje na dlažby a obklady z exotického dřeva v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod. Montuje obklady fasády ze dřeva i dřevěné dlažby a obložení stěn, stropů v interiéru.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Plastové zdvižně posuvné dveře - velké prosklené dveře s lehkým ovládáním, které dodají více denního světla
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si plastové zdvižně posuvné dveře od firmy Slovaktual ze Zlína, která Vám vyrobí tyto velké prosklené dveře podle Vaších představ.
Hliníkové vchodové dveře a sekční garážová vrata na míru včetně montáže za akční cenu
Hliníkové vchodové dveře a garážová vrata na míru včetně montáže za neuvěřitelné ceny seženete jedině u BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Montáž, demontáž strojů, potrubí a stěhování strojů, strojních zařízení
Montáž i demontáž strojů a potrubí provádí firma MONTEMA Otrokovice z regionu Zlín. Zajistíme také stěhování strojů, strojních zařízení po celé ČR.
Skleněné obklady, zástěny, dělící stěny s různým potiskem na sklo
Produkty z kategorie Image glass dodává firma Frajt Kroměříž. Vyrábíme skleněné obklady, zástěny, dělící stěny a další dekorativní prvky, kde je využit potisk na sklo.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Plastová okna s teplým rámečkem Swisspacer
Společnost Slovaktual Perymont Zlín nabízí prodej, montáž a dodávku plastových oken prvotřídní kvality s teplým rámečkem Swisspacer ve Zlíně a okolí.
Renovace dveří, zárubní do 24 hodin - nový vzhled pro starší dveře a zárubně
Společnost TOPSCHODY s.r.o. provádí renovace dveří a zárubní. Odborný závod PORTAS Zlín zakázky realizuje do 24 hodin. Starší dveře a zárubně snadno dostanou nový vzhled.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Stavebnicový potrubní systém - ideální pro tekutý i sypký materiál, vzduchotechnika
Společnost JELÍNEK - TRADING s.r.o. dodává stavebnicové potrubní systémy od firmy Jacob, které jsou ideální volbou při řešení problematiky přepravy tekutých i sypkých materiálů a vzduchotechniky.
Nové vstupní, interiérové dveře a zárubně Porta Doors v nejvyšší kvalitě
Společnost TOPSCHODY s.r.o. Zlín dodává nové vstupní i interiérové dveře a zárubně Porta Doors. Jde o produkty nejvyšší kvality. Zakázky přijímáme především v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj.
Komfortní první dojem - automatické dveře pro hotely, restaurace a relaxační centra
Společnost SPEDOS Vám vyrobí, nainstaluje a trvale zeservisujeme automatické dveře na míru, které Vašim prostorům dodají moderní a příznivý design a zajistí komfortnější služby pro všechny Vaše hosty.
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Hydroban EKO nátěrová barva-na bazény, do vlhkého prostředí, na beton
Firma Slovlak CZ Zlín prodává nátěrové barvy. Speciální barva Hydroban EKO má využití na bazény, pro nátěry betonu do vlhkého prostředí. Zajistíme dodávky po celé ČR.
Profesionální obšívání zajistí originální vzhled kobercům - prodej a rozvoz
Na prodejně Koberce Ponorka ve Vsetíně si můžete koberce nechat profesionálně obšít a následně dovést. Zabýváme se prodejem bytových či kusových koberců a běhounů.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Prodej a instalace infratopení PION do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor
Elegantní a zároveň úsporné topení, infratopení PION prodává firma ELPAS mont, s.r.o. sídlící v Kroměříži. Instalujeme infrapanely do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor.
Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Potrubní systémy JACOB - eshop, spony, navařovací koncovky, konusy, příslušenství
Zlínská společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je výhradní a jediný zástupce kvalitních potrubních systému od společnosti JACOB pro Česko a Slovensko.
Terasová prkna pro dřevěné terasy Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe
Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků