Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. Vám ve spolupráci s těmi nejvýznamnějšími výrobci a dodává ve Zlíně střešní krytiny a další materiál pro stavbu a rekonstrukci např. hliníkových a plechových střech.
Výroba kabeláže a kabelových svazků
Společnost Ray Service ze Starého Města u Uherského Hradiště se zabývá výrobou kabeláže a kabelových svazků, dodává kabelové komponenty od světových výrobců.
Interiérové dveře vybírejte s pečlivostí - odborný prodej i montáž dveří
Dodejte ráz vašemu bydlení a pořiďte si kvalitní interiérové dveře ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně. Zajistí vám odborný prodej včetně montáže.
Kabelové svazky, kabeláž pro leteckou techniku - zakázková výroba
Společnost Ray Service dodává kabeláž, kabelové svazky a konektory pro leteckou techniku. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, zakázková výroba probíhá dle standardů pro leteckou techniku.
Repliky historických oken, dveří - rustikální okna a dveře
Společnost TVT EURO-okna s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrobí repliky historických oken a dveří. Jde o rustikální okna v provedení špaletová, kastlová a protipožární historické dveře.
Kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, zdravotní, dopravní techniku
Společnost Ray Service dodá návrhy na kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, dopravní i zdravotní techniku. Výroba probíhá na provozovně Staré Město-region Zlín.
Vstupní, vchodové i bezpečnostní dveře vám pomohou vybrat skuteční odborníci
V rozhodování a výběru vhodných dveří vám rádi pomůžou odborníci z firmy HARMONIE DESIGN, kteří vám přímo na prodejně předvedou nejrůznější provedení dveří a dveřního kování.
Originální zimní zahrada s posuvnými dveřmi-montáže na zakázku
Zimní zahrada s posuvnými dveřmi jako součást domu, nebo originální, vytvořena z lodžie, balkónu - realizaci a montáže zajistí firma TVT EURO-okna Uherské Hradiště.
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy - oblíbená podlahová krytina pro komfortní bydlení
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy jsou stále více oblíbenou podlahovou krytinou, která vám zajistí komfortní bydlení. Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně vám rádi pomohou s jejím výběrem.
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové - prodej, výroba
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy s.r.o., která působí ve Zlínském kraji a nabízí krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové a spoustu dalších.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Kastlová, špaletová okna do památkových, historických objektů, budov
Firma TVT EURO-okna Babice dodává kastlová, špaletová okna do historických a památkových objektů a budov v regionu Uherské Hradiště, Zlín i Praha.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Venkovní, interiérová dřevěná špalíková dlažba-funkční i ekologická podlaha
Dřevěná špalíková dlažba je funkční i ekologická podlaha, jejíž oblíbenost stoupá. Prodejce této venkovní i interiérové dlažby je firma WOODCMTE s.r.o. ze Zlínska.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Vchodové a interiérové dveře i atypické rozměry
Vchodové a interiérové dveře od firmy TVT EURO-okna z okresu Uherské Hradiště. U nás velký výběr, dodáme i atypické rozměry bez příplatku.
Vybavení do koupelny, kuchyně z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, sanitární keramika
Na prodejně firmy LEVEL 02 Uherské Hradiště můžete vybírat vybavení do koupelny, kuchyně, specielně i výrobky z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, kamenné obklady a sanitární keramika.
Dveře interiérové prosklené i posuvné, bezpečnostní vchodové dveře
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit interiérové posuvné, prosklené i plné dveře a bezpečnostní vchodové dveře. Prodejna je v Babicích poblíž Uherského Hradiště i Zlína.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba a montáž posuvné stěny Patio Life, vchodové, interiérové dveře
Posuvné stěny Patio Life pro bezbariérový vstup a vchodové i interiérové dveře od firmy TVT EURO-okna. Výroba, montáž v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž.
Přírodní kámen v interiéru, v kuchyni, v koupelně - vzorkovna výrobků z kamene, poradenství, realizace
Firma LEVEL 02 má vzorkovnu výrobků z kamene v Uherském Hradišti, můžete se inspirovat jak použít přírodní kámen v interiéru domu, v kuchyni i koupelně. Poskytneme Vám poradenství, zařídíme realizace.
Eurookna, dřevohliníková okna pro novostavby, pasivní domy-výroba a montáž
Společnost TVT EURO-okna s.r.o. je výrobce eurooken z regionu Zlínský kraj. Dodává včetně montáže eurookna, dřevohliníková i špaletová okna. Výroba v obci Babice.
Samolepící, plovoucí zámkové vinylové podlahy Sacasa - prodej, eshop, jednoduchá montáž
Firma MARELL s.r.o. z regionu Uherské Hradiště je specialista na vinylové podlahy Sacasa Italy, u nichž oceníte jednoduchou montáž. V eshopu na prodej - plovoucí zámkové a samolepící vinylové podlahy.
Velkoformátové, kamenné obklady, dlažby - prodej a výroba na zakázku
Firma LEVEL 02, a.s. Zlín před časem otevřela prodejnu Uherské Hradiště pro zákazníky z okolí, kde se specializují na kamenné obklady, dlažby i velkoformátové. Možná je i výroba na zakázku.