Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Konstrukční prvky pro uložení potrubí - objímky, třmeny, úchyty, pružiny, nosníky, stojany
Potrubní prvky dodává společnost MACROFLEX z regionu Zlín. Mimo kompenzátorů jde také o konstrukční prvky pro uložení potrubí s předizolací - standardní typy uložení i atypické dle potřeb zákazníka.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Topné konvektory, přímotopy, sálavé panely, akumulační kamna-prodej
Ve firmě Ventilátory Zlín Vám poradí s volbou elektrického vytápění. Na prodej máme topné konvektory, přímotopy, sálavé panely, akumulační kamna i topné rohože, kabely.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Kovové, vlnovcové kompenzátory-axiální, kloubové, univerzální, laterální
Firma Macroflex z okresu Zlín dodává kovové, vlnovcové kompenzátory Macoga pro vyrovnání smrštění, posuvů v potrubí. V provedení axiální, kloubové, univerzální, laterální.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Dveře interiérové, rámové, Porta Doors, Erkado, Invado, Ador, Hörmann
Zajímavá akce na interiérové rámové dveře Porta Doors, Invado, Erkado, Ador, Hörmann probíhá u firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Provětrávané fasády, cihlové fasádní obklady - bezúdržbový systém zateplení
Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zaměřuje na provětrávané fasády a cihlové fasádní obklady. Působí převážně v lokalitě Zlínský kraj - Kroměříž, Olomoucký kraj - Přerov.
Kámen do gabionů - drátokamenné prvky ve stavebnictví se zachováním přírodního vzhledu
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky Vám zajistí kámen do gabionů, a Vy se pak můžete se spolehnout na dlouhou životnost a stoprocentní funkčnost Vašeho plotu, zábrany nebo opevnění kolem cesty.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Plastová okna a dveře s novým profilem Gealan Linear - trojsklo, 5-ti komorový okenní systém do nových budov i při rekonstrukcích
Společnost MONTPLAST Uherský Brod - Zlínský kraj přichází s novým plastovým profilem Gealan Linear, nový okenní systém vhodný do nových budov i při rekonstrukcích, řešení pro okna i dveře.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej zeminy a hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej zeminy i hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Odborná pokládka koberců, montáž podlahovin, vyrovnání podlah
Zaměstnanci firmy Podlahové studo Jegla provádí odbornou montáž podlahovin včetně vyrovnání podlah, provádíme i pokládku koberců. Působíme v okrese Zlín, Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodejna instalačního materiálu vodo topo plyn, hutní materiál, trubky, armatury
Prodejna VTP Pelka Staré Město funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj. Má ucelený sortiment instalačního materiálu vodo topo plyn, hutní materiál, trubky, armatury a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Výroba plastových a hliníkových oken a dveří Uherský Brod – kvalitní a odolné
Odolná plastová a hliníková okna a dveře s dlouhou životností vyrobí a dodá na míru Vašim požadavkům společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Prodej dřevěných podlah - masivní, vícevrstvé dřevěné podlahy
Společnost FRANC Zlín je zastoupením výrobce dřevěných podlah, firmy ESCO pro Zlínský kraj. Jde o dubové masivní, vícevrstvé podlahy. Jsme prodejci a zajistíme i pokládku dřevěné podlahy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Rychlé řešení pro sociální zázemí budov - výroba a prodej sanitárních, WC příček BL 13-3 HPL, BL28
Sanitární a WC příčky BL 13-3 HPL a BL 28 jsou rychlým řešením pro sociální zázemí budov. Příčky z kvalitních německých materiálů vyrábí a prodává firma BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.