Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře Bariera - výroba bezpečnostních dveří
Firma TOPDOORS z regionu Zlínský kraj doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře Bariera. Výroba bezpečnostních dveří v bezpečnostní třídě RC2 a RC3.
Celoskleněné i dřevěné dveře se skrytou zárubní
U společnosti DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízíme celoskleněné i dřevěné dveře se skrytou zárubní.
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Odolné a moderní obklady Forest - obkladové profily ECO pro obložení stěn
Pořiďte si i vy moderní a odolné obklady Forest ECO pro obložení stěn a jiných architektonických prvků od společnosti CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlína.
Kvalitní plastová okna GEALAN - prodej, montáž
Společnost MAPEKO Marek Petráš Uherský Brod prodává plastová okna GEALAN. Zajišťuje prodej i montáž plastových oken v lokalitě Uherské Hradiště.
Kotevní, nýtovací technika, spojovací materiály, brusivo-velkoobchod
Spojovací materiály, kotevní a nýtovací techniku můžete nakoupit u firmy JSP Šrouby Kroměříž za výhodné ceny velkoobchodu.
Záruční, pozáruční servis, opravy bílé techniky, chlazení, bojlerů
V regionu Zlín, Kroměříž, Přerov, Vsetín zajistí záruční, pozáruční servis bílé techniky, chlazení i opravy bojlerů firma DUO SERVIS ELEKTRO Otrokovice.
Spojovací materiál a kotevní technika-velké skladové zásoby
Pro klientelu z regionu Kroměříž a Zlín má firma JSP Šrouby široký sortiment spojovacího materiálu a kotevní techniky. Udržujeme velké skladové zásoby.
Akce na interiérové dveře Retro - sleva 20% na plné i prosklené dveře
U firmy TOPDOORS Uherské Hradiště můžete využít akce na interiérové dveře Retro, na plné i prosklené dveře je až do odvolání sleva 20%. Dveře Retro mají design prověřený generacemi.
Plechová střešní krytina Clara s prokazatelným původem-novinka od Klempos-střechy
Novinka od firmy KLEMPOS-STŘECHY ! Přicházíme s vlastní značkou střešní krytiny s prokazatelným původem, CLARA plechová střešní krytina. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.
Posuvné, prosklené interiérové dveře a bezpečnostní vchodové dveře
U firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště zakoupíte interiérové prosklené či posuvné dveře za zajímavé ceny, na výběr i bezpečnostní vchodové dveře.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za nízké ceny
Nechte si vyrobit nové a kvalitní dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za super ceny u společnosti BR SERVIS, s.r.o., která působí ve Zlíně, Vsetíně a okolí.
Fasádní dekorativní profily z pěnového polystyrenu - výroba
Nechte se inspirovat společností SEPAS a.s. a dodejte vaší fasádě nový vzhled díky fasádním dekorativním profilům z pěnového polystyrenu.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Zdící, stavební materiál, betonové výrobky-program Pro-Bonus
Nakupte stavební, zdící, izolační materiál, betonové výrobky a další sortiment stavebnin na prodejně PRO-DOMA Uherský Ostroh a sbírejte body v programu Pro-Bonus.
Výprodej voálů a záclon-akční ceny na záclony, šití při nákupu od 2000kč
Využijte akční ceny na záclony i šití u firmy FRANC Zlín. Při nákupu od 2000,- Kč výhodné ceny. Výprodej voálů a záclon.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výhodný nákup stavebního materiálu, Pro-Bonus jaro, podzim-sbírejte body
V síti stavebnin PRO-DOMA běží program Pro-Bonus jaro, podzim. Udělejte výhodný nákup stavebního materiálu a sbírejte body. Navštivte nás v okrese Uherské Hradiště, Brno, Hodonín.
Záruční, pozáruční servis sanitární elektroniky, techniky Sanela
Firma Pavelka-VTP je jediný servis sanitární elektroniky Sanela v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Poskytujeme záruční i pozáruční servis sanitární techniky.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Stavební materiály levně-s bonusy a věrnostním programem v PRO-DOMA
Síť stavebnin PRO-DOMA na prodejně Uherské Hradiště-Kunovice a Uherský Ostroh nabízí levně stavební materiály. S bonusy a věrnostním programem získáváte zajímavé slevy.
Teplovodní podlahové vytápění, topení - energeticky úsporné systémy
Společnost FLEXXUS s.r.o. dodává energeticky úsporné systémy vytápění. Teplovodní podlahové topení je vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Firma působí v regionu Zlínský, Moravskoslezský kraj.
Moderní terasy WPC k domu i bazénu - drážkované pro lepší bezpečnost, odolné vůči vodě
Krásné a moderní terasy, které mají moderní a atraktivní vzhled seženete u společnosti CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně. Naše terasy odolají i chlorované vodě, takže jsou ideální volbou k bazénům.
Posuvné dveře, stěny Patio Life-bezbariérové řešení, také atypické rozměry
Díky posuvným stěnám Patio Life vpustíte do svého domu světlo. Posuvné dveře, bezbariérové stěny Patio Life dodá v regionu Zlínský kraj, Praha firma TVT EURO-okna. Vyrobí také atypické rozměry.