Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Bezbariérové zdvižně posuvné dveře - HS portál, pro propojení interiéru s exteriérem
Pro moderní propojení interiéru s exteriérem můžete zvolit bezbariérové zdvižně posuvné dveře (HS portál) díky společnosti Slovaktual Zlín, která zajišťuje jejich prodej a montáž ve Zlínském kraji.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Hliníkové vchodové dveře různých typů – vysoká tepelná izolace a jednoduchý systém obsluhy
Slovaktual Perymont Zlín představuje hliníkové vstupní dveře různých typů pro ideální řešení každého stavebního prostoru. Kvalitní dveře s optimální tepelnou izolací a s jednoduchým systémem obsluhy.
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Sleva na vchodové dveře - vstupní hliníkové dveře v akci, mimořádné ceny za vysokou kvalitu
Vstupní hliníkové dveře v akci nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která zaručuje mimořádné ceny za vysokou kvalitu. Nepropásněte tuto slevu!
Vodo topo plyn materiál - prodej instalačního materiálu
Firma VTP Pelka se zabývá prodejem instalačního materiálu. Na prodejně ve Starém Městě u Uherského Hradiště nakoupíte vodo topo plyn materiál i hutní materiál a železářské zboží.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Eshop, elektromateriál pro průmysl Schneider Electric - elektropohony, stykače, relé, jističe
Společnost EMS Elektro s.r.o. je dodavatel elektromateriálu pro průmysl z regionu Zlín. Od značky Schneider Electric v eshopu vybírejte elektropohony, relé, stykače, jističe.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Lehká, odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface - výroba
Novinkou v sortimentu firmy Trachea Holešov je lehká a odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface, která je dekorativním a ochranným prvkem současně. Výroba v mnoha designech.
Realizace, montáže, výměny potrubí, potrubní průmyslové rozvody po celé ČR
Zakázky pro realizace, montáže i výměny potrubí přijímá firma MONTEMA z okresu Zlín. Potrubní průmyslové rozvody realizujeme po celé ČR.
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Výroba kvalitních plastových, hliníkových oken dveří Uherský Brod
Kvalitní plastová okna a plastové dveře Vám sníží náklady na vytápění. Pořiďte si je od českého výrobce oken a dveří firmy MONTPLAST Uherský Brod. Výroba plastových a hliníkových oken i dveří v naší firmě probíhá již téměř dvacet let! Naše výrobky mají dlouhou životnost a vysokou kvalitu. Výroba z kvalitního německého profilu firmy GEALAN ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Perforované panely, desky HPL - odolné obklady stěn, interiérové a exteriérové obložení budov v mnoha barvách
Firma Frajt s.r.o. Kroměříž využívá novou technologii, perforaci desek vysokotlakého laminátu HPL. Odolné perforované desky se využijí jako obklady stěn i interiérové a exteriérové obložení budov.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Velkoobchod upevňovací, kotevní technika - kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení
Firma SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic ve Zlínském kraji je velkoobchodní prodejce upevňovací, kotevní techniky. V sortimentu máme kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení, kování i spojovací materiál.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Stavebniny-doprava, rozvoz, odvoz stavebního materiálu
Spolehlivý partner pro dodávku stavebního materiálu jsou Stavebniny Bobál Zlín. Doprava na místo určení je samozřejmostí, pro odvoz, rozvoz stavebních materiálů máme k dispozici vlastní vozidla.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Odvoz fekálií a čištění odpadních vod Kroměříž, vývoz žump, septiků a fekálních jímek
Zajišťujeme odvoz fekálií a likvidace odpadů pro fyzické osoby i firmy. Realizujeme vývoz žump a septiků včetně proplachu, kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů.
Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Největší výběr venkovních, vnitřních dveří - prodej, montáže včetně zárubní
Společnost BRITRA ZLÍN, s.r.o. Otrokovice má největší výběr venkovních, vnitřních dveří v regionu Zlín. Na prodej různé materiály i dezény. Zajistíme zaměření i montáže.
Eshop, prodej dekorativních stěrek do interiéru - luxusní barvy a omítky z Itálie
Společnost Finpaints s.r.o. Kroměříž má výhradní zastoupení pro Českou republiku i Slovensko na prodej dekorativních stěrek do interiéru. jde o luxusní barvy a omítky Rivedil z Itálie.