Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prosklené fasády z dřevohliníku, zdvižně posuvné stěny - moderní řešení bezbariérového vstupu na terasu
Chcete mít krásně prosvětlený interiér? Hledáte moderní řešení bezbariérového vstupu na terasu? Pak si pořiďte zdvižně odsuvné, posuvné stěny od společnosti ALBO s pohodlnou a snadnou obsluhou.
Skříň elektroměru výroba Praha – záruka průmyslové kvality
Skříně elektroměru v několika provedeních v průmyslové kvalitě a s transparentním víkem vyrábí a nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Armatury a technologie Handtmann pro nápojářský průmysl
Armatury a technologie Handtmann pro nápojářský průmysl zajistí k prodeji společnost P.A.F.
Prázdné skříně pro průmyslové použití Praha – kvalitní materiály pro dlouhou
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze nabízí široký výběr prázdných skříní pro průmyslové použití z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Instalační systémy do betonu Praha - dlouhá životnost a snadná montáž
Širokou nabídku instalačních systémů do betonu vyrobených z kvalitních materiálů s dlouhou životnost a snadnou a rychlou montáž nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Wall-mount PREMIUM Split RUD - prémiový nástěnný univerzální rozvaděč dělený
Prémiový nástěnný rozvaděč Wall-mount PREMIUM Split RUD s dělenou konstrukcí prodává společnost Kabel Trade Praha, s.r.o. umožňuje přístup k instalované technice ze všech stran.
KERAFalc TEXTURE (KERAFalc T17) – ekonomicky výhodná falcovaná krytina texturní povrch
Vybíráte vhodnou krytinu pro Váš dům, garáž, pergolu? Falcovaná krytina s texturním povrchem KERAFalc TEXTURE (KERAFalc T17) od společnosti KERAMET, spol. s r. o. z Prahy je lehká a bezúdržbová.
Výroba speciálních dřevěných věcí na míru Praha - výkladce, ostění
Zakázkové truhlářství DALEX TRADE s.r.o. z Prahy nabízí výrobu speciálních dřevěných věcí na míru jako výkladců, výkladních skříní a dřevěného ostění pro elegantní vzhled interiérů i exteriéru.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Solární dřevohliníková okna, díky kterým ušetříte za vytápění - výroba, prodej
Zvažujete výměnu oken? Pořiďte si kvalitní solární dřevohliníková okna od firmy ALBO, díky kterým ušetříte za vytápění.Okna jsou bezúdržbová s optimální kombinací ceny a tepelně izolačních vlastností.
Výroba replik oken a dveří Praha - okna do památkově chráněných staveb a bytů
Výměnu dřevěných špaletových oken na památkově chráněných stavbách a v bytech nejen v Praze, ale i výrobu replik oken a dveří zajistí společnost DALEX TRADE s.r.o.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Horkovzdušné ventilátory pro správnou funkci elektra (Praha)
Elektrická zařízení a rozvaděče jsou velmi citlivé a je třeba o ně správně pečovat. Reálné klimatické podmínky však často nejsou pro jejich správnou funkci ideální. Pro takové případy je tu společnost STEGO, která je již přes 30 let dodavatelem v oblasti řízení teploty ve skříních elektrických rozvaděčů. V naší nabídce najdete například velmi ...
Materiály pro sanaci železobetonu a betonu, sanační malty výroba Praha
Čeká Vás sanace vlhkého zdiva nebo oprava namáhaných vodorovných ploch betonu? Široký sortiment materiálů pro sanaci železobetonu, betonu a sanační malty vyrábí a prodává firma BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
PVC podlahy Tarkett - pro bydlení i komerční prostory
Hledáte podlahu pro bydlení nebo komerční prostor a přitom máte omezený rozpočet? Pak je pro Vás ideálním řešení PVC podlaha Tarkett od společnosti ZAHRADNÍK PARKET s.r.o. z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Prodej, servis a montáž plynových kotlů Praha – profesionálně
Vytápíte Váš dům, byt nebo kancelář pomocí plynového kotle? Pak jistě oceníte profesionální služby společnosti Jikoterm s.r.o. v Praze, která nabízí prodej, odborný servis a montáž plynových kotlů.
Napájení zařízení při výpadku veřejné sítě – nebudete bez proudu
Nepřerušovaný provoz energetických, telekomunikačních a strojních zařízení při výpadku veřejné sítě z důvodu havárie nebo plánované odstávky zajistí napájení od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Čerstvé maltové směsi pro zdění a omítání stěn připravené k okamžitému použití
Jistě mi dáte za pravdu, že na stavbě je každá minuta dobrá. Díky společnosti TBG Metrostav, s.r.o. můžete ušetřit dokonce celé hodiny.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Kanálové vestavné krabice prodej Praha – kvalitní s dlouhou životností
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze prodává široký sortiment kvalitních kanálových vestavných krabic s dlouhou životností pro vestavbu do parapetních kanálů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Prodej písku a štěrku Praha včetně dovozu za rozumné ceny
Potřebujete dodat kvalitní písek nebo štěrk a nemáte čas zajišťovat odvoz? S důvěrou se můžete obrátit na společnost Robert SÁL – SPV z Prahy, která nabízí prodej písku a štěrku včetně dovozu.
Prodej příslušenství do rozvaděčů – doplňky do chladu i tepla
Abyste u naší firmy STEGO našli všechno kompletní, zaměřujeme se i na doplňky, které Vám naše výrobky vylepší. Jako příslušenství nabízíme zásuvky, kompenzátory tlaku a doplňky k usnadnění práce uvnitř rozvaděče. Příslušenství jsou navrhnuty tak, aby splňovala požadavky prostoru rozvaděčů. Omezené prostory rozvaděčů nutí naše techniky, aby ...
Instaletérský a topenářský materiál na jednom místě Praha 9
Instalatérský a topenářský sortiment naleznete u firmy Thermoquell na Praze 9.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střechy v Praze a okolí
Přijďte si vybrat kvalitní materiál pro stavbu a rekonstrukci střechy ke společnosti SALVATOR STŘECHY v Praze. Máme kvalitní střešní materiály, okapové systémy, tepelné izolace i střešní doplňky.
Nový dveřní spínač DS 013 prodej Praha – flexibilní a použitelný do většiny rozváděčů
Nový dveřní spínač DS 013 s posuvným mechanismem přestavitelným bez nutnosti použití nářadí prodává společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Podlahový showroom, vzorkovna podlah, Praha 6 -  otevřeno i v sobotu
Otevírací doba v sobotu So: 8:00 - 12:00. - Podlahový showroom, vzorkovna podlah, Praha 6 - Bělohorská 251/147,169 00
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Univerzální montážní lepidlo UZIN FONDUR HighTack - ideální způsob lepení  - Novinka
Vyzkoušejte nové univerzální montážní lepidlo UZIN FONDUR HighTack, které lze použít k lepení soklových lišt, kolejniček, profilů apod. na stěny i stropy. www.uzin.cz