Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Průmyslová mozaika, dub kouřový a přírodní - kantovka, Praha
Průmyslové mozaiky se vrátily do interiérů. Využijte možnost jejich nákupu za výhodné ceny u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Zámková dlažba z betonu – nestárnoucí, kvalitní, bezúdržbová
Kvalitní, bezúdržbovou, nestárnoucí a praktickou zámkovou dlažbu z betonu z provedení vlnky, kost a klasik nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Třífázové a jednofázové elektroměry řady NOVA - Praha
Dnešní doba je plná elektrické energie a zařízení, která pracují na jejím principu.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Betonové dlaždice – levné řešení povrchu teras a chodníků
Hledáte levné a dostupné řešení povrchu chodníků, teras, nebo pochozích částí střech? Vyzkoušejte betonové dlaždice přímo od výrobce, Družstva Cementářů, Praha.
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby, Praha
Dlaždičské práce, ruční a strojní pokládka zámkové dlažby strojem OPTIMAS, dláždění chodníků, nájezdů, teras, prostranstvích realizuje Miloslav Kobera, Praha.
Koaxiální kabely CELLFLEX – spolehlivé pokrytí signálem
K čemu slouží koaxiální kabely? Pokrytí mobilním signálem považujeme v dnešní době za samozřejmost.
Řešení pro FTTx - rozsáhlý systém produktů síťové architektury
Pro zlepšení nebo budování fungující infrastruktury na místech jako jsou velká města, sídliště, obchodní centra nebo satelitní městečka přichází s řešením pro FTTx společnost Kabel Trade Praha, s.r.o.
OpteaStar 2+ nový typ velkokapacitního optického stojanu pro optické kabely a vlákna
Nový typ velkokapacitního stojanu OpteaStar 2+ nabízený společností Kabel Trade Praha, s.r.o. je určen pro uložení a správu optických vláken a kabelů v datových sálech a centrech i přímo u zákazníků.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Vývoj výrobků rychle pomocí 3D tiskárny
Při vývoji výrobků využívá společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy moderních a progresivních metod včetně 3D tiskárny, což vede k větší efektivitě díky úsporám času.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Dveře Hörmann včetně doplňků nově v showroomu ZAHRADNÍK PARKET
Vybíráte interiérové dveře do Vašeho bytu nebo kanceláře? V showroomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. v Praze 6 nabízí nově kvalitní a designově zajímavé dveře značky Hörmann včetně doplňků.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Korkové plovoucí podlahy, korkové dlaždice, korkové obklady - prodej, Praha
Široký výběr korkových podlah, dlaždic a obkladů najdete ve velkoobchodu BOMA PARKET z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Změkčovací zařízení Praha – s nepřetržitou dodávkou vody
Způsobuje Vám tvrdá voda problémy a hledáte výkonné změkčovací zařízení? Společnost AQUA Cleer s.r.o. se sídlem v Praze Vám poradí a dodá změkčovače vody podle Vašich požadavků.
Dřevěné podlahy BOEN za akční nízkou cenu z velkoobchodu BOMA Parket Praha
Podtrhněte krásu interiéru Vašeho domova nebo kanceláře pomocí moderních dřevěných podlah BOEN, které nyní za akční cenu nabízí velkoobchod BOMA Parket z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Výstavba plotů na zakázku, oplocení z kvalitního pletiva, výroba a montáž vrat a bran
Plot přímo na míru Vašim představám Vám vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč z Prahy. S našimi kvalitními ploty a vraty získá Vaše nemovitost maximální soukromí.
Výroba kopií a opravy historických oken a dveří – restaurování
Společnost DALEX TRADE s.r.o. z Prahy se zabývá výrobou kopií a opravami oken a interiérových i exteriérových dveří a vrat historických budov.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Bezpříkladné spojení kompetencí Praha – záruka úspěchu
Společnost SPELSBERG spol. s r.o., která svým zákazníkům chce nabízet pouze prvotřídní služby, si zakládá na bezpříkladném spojení kompetencí zaručující stabilitu, spolupráci a úspěch celého projektu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Chytré senzory Praha – monitorování stavu rozvaděčů a jiných aplikací
Chytré senzory od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze umožňují přesné a komfortní monitorování stavu skříní rozvaděčů a skříní v průmyslových závodech a plánování údržby těchto zařízení.
Barevný beton COLORCRETE v různých odstínech ozdobil interiéry DRN (Paláce Národní)
Barevné betony COLORCRETE a samozhutnitelný beton EASYCRETE od společnosti TBG METROSTAV s.r.o. zajistily realizaci promyšlených architektonických detailů moderní budovy DRN (Paláce Národní) v Praze.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Topná tělesa pro elektrorozvaděče – zabrání vzniku nežádoucí kondenzace
Topná tělesa pro elektrorozvaděče z nabídky společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze zabrání vzniku nežádoucí kondenzace a zajistí rovnoměrné šíření tepla.
Vinylové podlahy jsou moderní a odolné proti znečištění Praha - podlahy Designflooring
Stavíte nebo renovujete rodinný dům či byt a chystáte se pokládat novou podlahu? Chtěli byste moderní a kvalitní podlahovou krytinu, která zároveň vydrží?
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů
O spolehlivou ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů v reálných klimatických podmínkách se postará široký sortiment výrobků společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.