Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, pokládka, montáž, prodej
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, podlahová prkna, masivní kazety, mozaika a jiné podlahy Vám prodá, položí či renovuje firma VK Parket - Karel Janovský sídlící v Praze 8.
Plexisklo, odolný materiál s mnoha možnostmi využití Praha - celá řada možností využití
Plexisklo je materiál, který se může pyšnit řadou dobrých vlastnosti, díky kterým jeho obliba stále stoupá,v čistém provedení nabízí propustnost světla až 92.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Technologie na úpravu vody – dodávka, instalace, servis, Praha, Brno
Dodávku, instalaci, montáž a servis technologií na úpravu vody pro různé účely zajišťuje společnost AQUA Cleer s.r.o. sídlící v Praze. Naši pobočku najdete také v Brně.
Nejlevnější průsvitné zastřešení MONOCLEAR-HT Praha - 10 let záruka na UV stabilitu
Průsvitné zastřešení MONOCLEAR-HT, které se hodí jako střešní krytina hal, sportovišť, zemědělských a průmyslových objektů, balkonů a pergol s nejlepší cenou na trhu přináší společnost MOOS.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Rekonstrukce a údržba chodníků a pěších zón Praha - kompletní práce
Rekonstrukce a údržbu pozemních komunikací v Praze a okolí zařídí firma DAP a.s. Provádíme veškeré dlaždičské a asfaltérské práce související s výstavbou nebo rekonstrukcí komunikací.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Produkty na lepení parket a PVC podlahovin - akce - 10% extra porce lepidel navíc
V období od 3. dubna do 31. června 2017 můžete využít mimořádné nabídky přeplňovaného balení parketového lepidla UZIN MK 200 a univerzálního lepidla UZIN KE 2000 S na PVC a textilní krytiny.
Výroba betonových hydroizolačních hmot Praha - Monocrete Monomix XP + Monocrete XP rapid
Výrobní program firmy Betosan v Praze zahrnuje výrobu hydroizolačních prefabrikovaných směsí jako náhrady konstrukčního vodotěsného betonu.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Profesionální, ekologicky šetrný systém chemického čištění otopných systémů
Provádíme profesionálně, ekologicky a šetrně chemické čištění otopných systémů, abyste mohli dosáhnout snížení nákladů na topení.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Podlahové systémy Praha – mějte pevnou půdu pod nohama
Stavební chemií se zabývá firma Betosan, která je odborníkem i na podlahové systémy. Ve své nabídce mají mnoho materiálů, z kterých se vyrábí podlahy do průmyslových objektů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Mobilní příčky pro přepažení místností Praha - elegantní a praktické řešení
Pro chytré přepažení velkého prostoru si pořiďte mobilní příčky od společnosti MAVES.
Prodej a výroba přísad do betonu, speciální maltoviny Praha - přísady, které vám ulehčí práci
Společnost BETOSAN s.r.o se zabývá výrobou a prodejem přísad do betonu a speciálních maltovin.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Hydroizolační hmoty prodej Praha - pro každý objekt i stavbu
Hydroizolace neboli izolace proti vodě je nesporně velmi důležitou součástí staveb. Na hydroizolační hmoty je potřeba myslet a zajistit jejich kvalitní provedení.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Terasy z exotického dřeva, dřevoplastové WPC terasy, Praha
Terasy z exotického dřeva jsou krásným a zároveň praktickým řešením. BOMA PARKET s.r.o. z Prahy má pro vás jejich široký výběr od prověřených dodavatelů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Marmoleum Click - přírodní plovoucí podlaha vhodná nejen pro alergiky
Přírodní plovoucí podlaha Marmoleum Click, kterou nabízí vzorkovny společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4, 10 a 5, je ideální volbou nejen pro alergiky a astmatiky.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Stěrkovacící hmoty UZIN prodej Praha - Projekt „UZIN BONUTZ“ pokračuje i v letošním roce!
Při zakoupení stěrkovacích hmot UZIN v síti našich smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. i v tomto roce opět získáte výhodné poukázky.
Beton – výroba a prodej, CEMEX - přední světový výrobce a dodavatel čerstvých betonových směsí
Když stavět, tak kvalitně, proto nepodceňujte výběr stavebních materiálů. Právě na nich totiž z velké váhy leží úspěch celé stavby.
Anhydritový litý potěr AnhyLevel pro srovnání podlahy - rychlá pokládka s vysokou finální pevnosti
Společnost CEMEX patří v České republice k předním výrobcům a dodavatelům litých potěrů. Naše lité potěry využijete hlavně pro realizaci vnitřních podlah.
Vstupní bytové bezpečnostní dveře Praha -  pro ochranu Vašeho domova!
Společnost PUK Servis s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a pozáručním servisem bytových, protipožárních a interiérových dveří v Praze a Středočeském kraji.
Přísady do betonu dlouhodobě vyvíjela společnost CEMEX - Praha
Potřebuje vaše firma spolehlivého dodavatele stavebních materiálů? Je vaším požadavkem sehnat především kvalitní přísady do betonu?
Cementová zdící malta Readymalt Praha – pro podzemní obezdívky
Cementová zdící malta Readymalt je rychlým řešením pro podzemní obezdívky a frekventované plochy. Dovezeme Vám čerstvou maltu do Prahy a ostatních okresů.
Podlahy, dřevěné prahy z masivu, dřevařské a kutilské výrobky Praha
Firma Bašus kutil s tradicí působící na trhu od roku 1993 nabízí dřevařské a kutilské výrobky pro truhláře, podlaháře, kutily a stavebníky.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Samonivelační stěrky DURAMO Praha – pro renovace a úpravy podlah
Samonivelační stěrky značky DURAMO se skvěle hodí pro renovace a úpravy podlah v objektech. Naše prodejny naleznete jak v Praze, tak po celé České republice.
Cement jako nepostradatelná složka pro stavebnictví - Praha
Pokud chcete vyrobit čerstvý beton, bez cementu se nehnete z místa - je totiž jeho nepostradatelnou složkou. Cement dodává betonu jeho odolnost, bez které by nemohly vzniknout žádné stavby.
PVC podlahy s dekorem dřeva i dlažby - velkoobchod Praha
PVC podlahy patří stále mezi velmi oblíbené typy podlah. Díky technologickému pokroku a množství designů se dnes PVC podlaha bez problémů hodí i do moderně či luxusně vypadajících interiérů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy