Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Restaurování - renovace dveří historických budov Praha a okolí
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí opravy, repase a restaurování dveří historických budov.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Zakázkové stavební truhlářství Praha – kvalitně odvedená řemeslná práce
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí zákazníkům nejen v Praze služby stavebního truhlářství, které zahrnuje především zakázkovou výrobu oken, dveří, podlah, schodišť nebo výkladních skříní.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Vířivky Villeroy & Boch Praha - luxusní rodinné vířivky s nízkou spotřebou
Dopřejte sobě a svým blízkým možnost relaxace v pohodlí domova s luxusní rodinnou vířivkou Villeroy & Boch s tichým chodem a nízkou spotřebou, které prodává společnost EuroWellness s.r.o. z Prahy.
Vysokotlaké lamináty HPL a LTD desky prodej Praha - vysoká odolnost a dlouhá životnost
Vysokou odolnost a dlouhou životnost garantují vysokotlaké lamináty HPL a LTD desky, které prodává a široký sortiment nabízí společnost VEŠO-LAMINART s.r.o. z Prahy.
Laminátové podlahy Egger přímo z velkoskladu
Pokud uvažujete o koupi laminátové podlahy, velmi Vám doporučujeme značku Egger.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Mimořádná akce na flexibilní lepidla na obklady - CODEX - neřešte cenu, řešte lepidlo!
Jedna cena, jeden drink – v měsíci září 2017 nabízíme mimořádnou akci na prodej flexibilních lepidel na obklady - značky Codex.
Přesné vodoměry a měřiče tepla Maddeo
Specializujeme se na velmi přesné vodoměry a měřiče tepla – hned víte kolik spotřebujete vody a tepla - Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Lehce zhutnitelné a samozhutnitelné betony COMPACTON pro snadnou betonáž
Společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. představuje novou generaci lehce zhutnitelných a samozhutnitelných betonů COMPACTON vhodných pro realizace stavem s požadavkem na neporézní povrchy.
Cementová zdící malta Readymalt Vás zbaví starostí s výrobou
Pokud na Vaší stavbě není z jakéhokoliv důvodu možné lokální výroba malty, je zde pohodlné řešení - cementovací zdicí malta Readymalt od CEMEX Czech Republic, s.r.o.
Beton pro průmyslové podlahy - FLOORCRETE s deklarovaným množstvím ocelových vláken
Beton pro průmyslové podlahy musí splňovat náročné normy. Abyste si s nimi nemuseli lámat hlavu, nakupujte beton od nás.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Návrh a realizace topení a horkovzdušných ventilátorů Praha
Správným výběrem horkovzdušných ventilátorů a topení můžete zamezit poklesům teplot ve vašich zařízeních. Prodej těchto produktů nabízí STEGO Czech s.r.o., tedy společnost podnikající v oblasti elektrotechniky. Nabízíme vám vysoce kvalitní řešení pro vaše skříňové rozvaděče, které je nutné udržovat v naprostém pořádku pro jejich správnou ...
Codex -  prodej výrobků a systémů pro profesionální pokládku dlažeb a obkladů - letní akce
Společnost codex při prodeji svých produktů nabízí perfektní kvalitu svých výrobků, ale i optimální podporu při řešení konkrétních problémů v praxi.
Uzin Bonutz akce pokračuje 1. 6. do 31. 7. 2017 -  prodej palet stěrkovací hmoty UZIN
V termínu od 1. června do 31. července 2017, získáte ke každé zakoupené ucelené paletě stěrkovací hmoty UZIN příslušný počet poukázek BONUTZ.
Ploché střechy, opravy, rekonstrukce, izolace střech, Praha
Dlouholeté zkušenosti v oblasti rekonstrukce a realizace plochých střech má společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy. Provádíme i zateplení a izolace střech a také klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Sportovní léto s laky PALLMANN-   od 1. 6. do 31. 8. 2017
V období od 1.6 do 31. 8. 2017 probíhá mimořádná akční sleva ve výši 10% na sportovní systémy PALLMANN na vodní bázi (laky, tmely, lajnovací barvy, ošetřovací protiskluzný prostředek).
PALL-X 96 - 10% porce laku navíc -  nejprodávanější parketový lak - AKCE od 1. 6. do 31. 7. 2017
Akční balení PALL-X 96 zakoupíte u našich smluvních prodejců parketových laků a to v období od 1. 6. do 31. 7. 2017.
Lehce zpracovatelný beton Easycrete - tekutý, samozhutnitelný
Nabízíme Vám lehce zpracovatelný beton Easycrete, který je lehce zhutnitelný až samozhutnitelný.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Výroba, oprava, repase oken a dveří historických budov Praha
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí výrobu, opravu, repasování a restaurování oken, dveří a schodišť historických budov a to vše ve spolupráci s odborníky ze státních památkových ústavů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Elektroměry a další přístroje pro měření elektrických veličin Praha
Stále vyšší účty za elektrickou energii a vodu jsou strašákem mnoha domácností. Možností jak ušetřit je spousta, základem všeho však je správně fungující přístroj na měření samotné spotřeby
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Speciální lepidla na parkety prodej Praha -  udrží všechny druhy parket na svém místě
Příznivá cena, přírodní vzhled a také velká variabilita jsou jen některé důvody, proč jsou parkety stále velmi oblíbené.
Svítilna LED 025 do rozvaděčů - výrobek pro omezený prostor
Společnost STEGO je známá svými výrobky, které chrání vaše elektrospotřebiče před velkými klimatickými změnami. Dále se taky zabývá produkty, jako jsou třeba svítilny do skříňových rozvaděčů. Produkt Svítilna řady LED 025 se hodí ke všem rozvaděčům a panelům, které mají omezený prostor. Velkou výhodou LED svítilny je její dlouhodobá životnost. ...
Terasový olej PALLMANN OUTDOOR-OIL -  do každého počasí za akční cenu!
Představujeme Vám novinku - terasový impregnační olej OUTDOOR-OIL. Tento olej se vyznačuje mimořádnou odolností proti povětrnostním vlivům, UV záření, fyzickému a chemickému zatížení.
Rovný a pevný podklad pro podlahy všeho druhu vytvoří litý samonivelační potěr Anhyment
Základem pro kvalitní a bezproblémovou pokládku jakékoliv podlahy je rovný a pevný podklad. A právě ten Vám zajistí litý samonivelační potěr Anhyment od společnosti TBG Pražské malty s.r.o.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov