Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Ochrana betonových konstrukcí XYPEX
XYPEX je revoluční technologie krystalizace, která zajistí nepropustnost - ochranu betonové konstrukce pro jakoukoliv kapalinu.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
UHPC betony sbírají ocenění v kategorii inženýrské stavby za lávku v Čelákovicích
Společnost TBG METROSTAV s.r.o. vyvinula speciální pevné a trvanlivé UHPC betony, které za své využití při stavbě lávky v Čelákovicích získaly mezinárodní ocenění v kategorii inženýrské stavby.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Xypex - injektážní hmoty prodej Praha - pro sanace omítek, odvlhčení zdiva
Jsme výhradním distributorem hydroizolačních materiálů značky Xypex pro obnovu omítek pomocí injektážní hmoty pro odvlhčování zdiva.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Plexisklo - desky, prodej Praha - v celých deskách i jako přířezy
Plexisklo má díky svým optickým vlastnostem a odolnosti velmi mnoho využití, například pro zastřešení, displeje, na kryty a podobně. Firma MOOS s.r.o. z Prahy prodává celé desky i přířezy na míru.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Interiérové dveře - kvalita za příznivou cenu  - show room Praha 6
Interiérové dveře od prověřených výrobců včetně příslušenství si můžete prohlédnout v našem show roomu na adrese Bělohorská 251/147 v městské části Praha 6-Břevnov.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby na klíč, venkovní dlažba na chodník
Pokládku zámecké dlažby i jiné podlahy Vám zajistí společnost Miloslav Kobera z Prahy 9 Klánovice. Precizně položíme dlažbu kolem Vašeho domu, na příjezdovou cestu i jinou venkovní plochu.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
XYPEX pro stavitele prodej Praha – statická a těsnící funkce
Společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy nabízí jako autorizovaný prodejce všem stavebním firmám a stavitelům sortiment kvalitních výrobků XYPEX s vynikající statickou a těsnící funkcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Krystalická hydroizolace Praha – spolehlivě utěsní póry trhliny v betonu
Spolehlivé utěsnění pórů a trhlin v betonu a zajištění jeho nepropustnosti proti vodě a dalším chemikáliím poskytuje unikátní krystalická hydroizolace od společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Dřevěné třívrstvé podlahy QUICK.STEP PARQUET z masivu
Kvalitní dřevěné třívrstvé podlahy vyrobené z masivního dřeva pořídíte u společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dřevařské výrobky prodej - firma s tradicí na trhu od roku 1993
Dřevařské výrobky pro truhláře, stavebníky a kutily, prodej stavební chemie, spojovacího materiálu, ochranných pracovních pomůcek zajišťuje firma Bašus Kutil, Praha.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Laminátové podlahy, podlahy z lamina – Egger, Parador, Rooms
Hledáte laminátové podlahy? Ve velkoobchodu BOMA PARKET na 3 místech v Praze naleznete kvalitní podlahy z lamina od prověřených výrobců Egger, Parador, Rooms za skvělé ceny.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Systém IBT Precon pro bezpečné a flexibilní instalace v tovární výrobě
Systém IBP Precon od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy garantuje rychlé, flexibilní a bezpečné instalace v tovární výrobě bez dodatečných nástrojů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Klimatizace pro rozvaděče – moderní a inovativní
Výrobky pro řízení systému tepelné regulace a klimatizace rozvaděčů nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Spojovací krabice s metrickým předlisováním - Abox m / Abox-i m
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí ve své nabídce spojovací krabice Abox m / Abox-i m 025 / 040 s metrickým předlisováním.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Rapid-Box bezpečné rozbočování neřezaných vodičů
Bezpečné rozbočování neřezaných vodičů v tunelech, výrobních a průmyslových halách nebo panelových domech zajistí Rapid-Box od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Teplotní management pro rozvaděčové skříně vyřeší teplotní výkyvy
Teplotní management určený pro řešení problémů s teplotními výkyvy v rozvaděčových skříních navrhne a dodá společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Potrubní ocelové díly prodej Praha – skladem k okamžitému odběru
Širokou nabídku ocelových potrubních dílů, kolen, T-kusů, přírub a tvarovek nabízí nejen topenářským, instalatérským a energetickým firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Ochrana betonu Praha – pomocí použití speciální folie GSE StudLiner
Revoluční systém ochrany betonu s použitím speciální folie GSE StudLiner provádí společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Ventily a pohony – specifikace, dimenzování
Ventily a pohony specifikuje a správné dimenzování nastaví program od společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy, který je určený převážně instalatérům a projektantům.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Ploché topné těleso pro rozvaděče, kde je nedostatek místa
Ploché topné těleso pro rozvaděče s vysokou hustotou osazení a minimem volného prostoru nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Úprava vody pro průmyslové objekty, bytové jednotky
Úprava vody, dodávky technologií, instalace a servis zařízení, filtrů pro průmyslové objekty, bytové jednotky, rekreační zařízení a kotelny realizuje Harsoft - Ing. Stanislav Vacík, Praha.
Venkovní terasové podlahy Terrafina - kvalitní dřevoplastové WPC terasy
Podlahy na venkovní terasy pro náročné, to jsou dřevoplastové WPC terasy Terrafina. Jejich výběr naleznete ve vzorkovně BOMA PARKET Praha 4 Nusle nebo Praha 10 Bohdalec.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle