Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Radiátory do každé domácnosti na stěnu i do podlahy|Praha
Kvalitní radiátory z našeho pražského podniku jsou estetickým a zároveň účinným topenářským doplňkem do domácnosti. Vybrat si můžete z konvektorů uložitelných do podlahy i na stěnu, tvar lavice i speciální podle potřeb zákazníka. Techniku dodáváme od renomovaných firem Minib, VIADRUS, LICON, Kermi, Arbonia a Delta Laserline. Také máme na ...
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Litý cementový potěr Cemflow pro vyrovnání podlahy – žádné dodatečné stěrkování
Pro snadné a rychlé vyrovnání podlah i bez ocelové výztuže a dodatečného stěrkování nabízí společnost TBG Pražské malty, s.r.o. litý cementový potěr Cemflow.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Rigid podlaha - zlatá střední cesta mezi laminátem a vinylem
Váháte při výběru podlahy laminátem a vinylem? Zlatou střední cestou jsou odolné a stabilní podlahy RIGID, které najdete u firmy BOMA PARKET s.r.o. Praha.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Ocelové potrubní prvky prodej Praha – široký výběr včetně doplňkového sortimentu
Ocelové potrubní prvky světových značek včetně doplňkového sortimentu dodává a prodává nejen instalatérským a topenářským firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. se sídlem v Praze.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Bílý beton na vstupní cestě rodinného domu od betonárny Praha 5 Radlice
Bílý beton najdete v nabídce společnosti TBG Metrostav, konkrétně její betonárny v Radlicích na Praze 5. Využití nachází pro architektonické účely, ale také pro rodinné domy.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, podlahová prkna, Praha
Společnost BOMA PARKET s.r.o. je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Úsporné plynové kotle pro domácnost – Veissmann – spolehlivost a vysoká efektivita vytápění
Společnost Thermoquell CZ s.r.o., autorizovaný dodavatel úsporných kotlů Veissmann, nabízí tyto spolehlivé a vysoce efektivní plynové kotle s nízkými provozními náklady také do domácností.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Pokládka zámkové dlažby Praha, pevná a trvanlivá zámková dlažba, vysoká odolnost, variabilita dlažby
Naše firma Vám zajistí pokládku bezúdržbové zámkové dlažby, která disponuje variabilitou tvarů a vzorů, pestrost barevného provedení.
Rozváděče AK, AKi nebo AK Plus - akce Spelsberg Česká republika 2022 - pěkný multifunkční nůž
Máte rádi akce? Jednu z dalších zajímavých akcí si pro Vás opět připravila Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Realizace oken, vchodových dveří a posuvných stěn a zimních zahrad
Společnost VADEO OKNA s.r.o se zabývá realizací dřevěných, dřevohliníkových, hliníkových i plastových oken, vchodových dveří různých typů a také posuvných stěn a zimních zahrad vyrobených na míru.
Sanační a speciální materiály pro stavebnictví Praha – široký výběr a zaručená kvalita
Společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy nabízí široký výběr sanačních a speciálních materiálů určených pro stavebnictví se zárukou kvality a perfektního výsledku.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Systémové řešení pro sanaci a odstranění negativních projevů vlhkého zdiva dle WTA - prodej Praha
Pouze systémové řešení pro sanaci vlhkého zdiva dle WTA jsou díky kombinaci obnovy hydroizolačních vrstev a odstranění projevů vlhkosti účinná. Produkty prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Komplexní pokládka venkovní zámkové dlažby na klíč (Praha a okolí)
Pan Miloslav Kobera nabízí komplexní pokládku venkovní zámkové dlažby na klíč od jejího zaměření až po konečnou realizaci a současně také provádí zemní práce v Praze a okolí.
Ochranné průhledné přepážky na míru Praha
Průhledné zábrany z polykarbonátu či plexiskla, mobilní zábrany do provozoven obchodů či kanceláří na zakázku zhotovuje společnost MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Prodej, realizace a rekonstrukce podlah – odborníci v oboru podlahářství
Realizace a pokládky podlahové krytiny, renovace a opravy podlah v Praze a jejím okolí provádí Karel Janovský s jeho společností VK Parket.
Pokládání a renovace parket a plovoucích podlah Praha, vysokotlaké čištění pískováním
Naše firma Vám nabízí dodávky a montáže klasických dřevěných parket, vlysů, dodávky a montáže plovoucích dřevěných a laminátových podlah, kompletní repase podlah a opravy.
Podlahy na terasu různých druhů a dekorů - velkoobchod Praha
Výběr kvalitní podlahy je důležitý nejen v obýváku nebo kuchyni. Také v případě, že v létě rádi sedáváte na terase, byste měli výběru podlahy věnovat zvýšenou pozornost.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Maltové směsi Malmix - namíchané a připravené pro všechny typy staveb
Maltové směsi Malmix jsou již namíchané a připravené pro všechny typy staveb a jsou využitelné při zdění savých materiálů - pro cihly, cihelné bloky, plynosilikátové tvárnice, atd.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Nabídka obkladačských prací pro Prahu a okolí – Milan Hansík
Obklady, realizace obkladů, obklady koupelen, kuchyní, teras i balkonů, montáže a obkladačské práce, moderní a oblíbené stěrky v Praze a okolí.
Renovace a vložkování koupelnových van Praha, prodej a montáž vanových akrylátových vložek
Naše firma z Prahy nabízí precizní opravy poškozených koupelnových van pomocí atestovaných masivních akrylátových desek.
Sanační přípravky a doporučení pro obnovu vlhkostí poškozených omítek
Kvalitní přípravky pro obnovu vlhkostí poškozených omítek s prokázanou účinností nabízí společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Elektrické sálavé panely z dekorativního kamene – KOPŘIVA PRAHA s.r.o.
Rozhodli jste se esteticky povznést interiér vašeho bytu nebo domu? Zbavte se okoukaných topných těles a pořiďte si sálavé panely z přírodního kamene.
Prodej a pokládka podlah a podlahových krytin Praha, renovace podlah, renovace parket, broušení
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízíme prodej a pokládku podlah a podlahových krytin, montáže podlah, renovace a broušení všech druhů podlah, včetně renovace parket.
Výrobky pro truhláře, podlaháře  a stavebníky - obchod nejen pro kutily Praha
Ať už jste či nejste truhlář, a sháníte levné, avšak kvalitní dřevo či různé dřevařské výrobky? Velmi rádi Vás uvítáme v naší kamenné prodejně na Praze 10, kde si určitě přijdete na své.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha