Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Deskové výměníky tepla – prodej, servis, výstavba horkovodů
Certifikovaný servisní partner společnosti Alfa Laval pro Českou republiku. E-shop s deskovými výměníky ALFA LAVAL. Opravy, servis i havarijní servis zařízení.
Realizace bazénů, vířivek a teras Praha, nadzemní bazény, plastové bazény, relax bazén, mini bazén
Nabízíme vám nejlevnější bazény prvotřídní kvality, realizace bazénů a vířivek nabízíme nejen po celé ČR, ale také na Slovensku.
Kamenný obklad - obložení a dlažby z přírodního kamene
Podlehněte kouzlu přírody i vy! Tomáš Viktorini působící v Praze a okolí realizuje kamenné obklady a obložení v interiéru i exteriéru. Také provádí pokládku dlažby z přírodního kamene.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Výroba produktů pro pokrývání střech Praha, asfaltové pásy, izolace, hydroizolace, fólie, nátěry
Nabízíme kompletní a inovativní sortiment výrobků, které splňují a překonávají tržní standardy. Díky SOPREMA máte jistotu, že najdete správné řešení pro každý typ stavby.
Vážení - spustili jsme pro Vás nové webové stránky https://www.lemokonektory.com/
Vážení návštěvníci, vítejte na našem nově spuštěném webu https://www.lemokonektory.com/
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Pokládka zámkové dlažby, profesionální pokládání venkovní dlažby strojem OPTIMAS, Praha 9
Vysoce odbornou pokládku zámkové dlažby na příjezdovou cestu i chodník Vám zajistí firma Miloslav Kobera z Prahy 9. Strojní pokládka venkovní dlažby za pomocí nejmodernějšího stroje OPTIMAS.
Výroba a oprava oken, dveří a schodišť historických budov Praha a okolí
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí výrobu, opravu, repasování a restaurování oken, dveří a schodišť historických budov a to vše ve spolupráci s odborníky ze státních památkových ústavů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Plovoucí laminátové podlahy QUICK.STEP - široký výběr, akční ceny
QUICK.STEP - plovoucí laminátové podlahy jsou vynikajícím řešením pro většinu místností. Pohodlný výběr, nyní navíc ze slevou nabízí ZAHRADNÍK PARKET Praha 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Obklady z přírodního kamene - moderní a trvanlivý obklad domů i fasád
Obklady z přírodního kamene se staly moderním a velice oblíbeným materiálem. Nechte si zhotovit fasádu nebo venkovní obklad domu z přírodního kamene od zkušené firmy Tomáš Viktorini z Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Obklady, dlažby a mozaiky Praha, obklady a dlažba do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažba
Ve svém Eshopu nabízíme k prodeji obklady a dlažbu do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažbu, bazénovou dlažbu, historickou dlažbu, ručně vyrobenou dlažbu, malované obklady nebo mozaiku.
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS, vlastní autodoprava a stěhování.
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.
Třívrstvé dřevěné podlahy od prověřených výrobců
Třívrstvé dřevěné podlahy vybírejte ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. na Praze 6. Získáte kvalitu od prověřených výrobců SCHEUCHER PARKETT a QUICK.STEP za skvělou cenu!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Vnitřní i venkovní obklady, pokladka velkoformátové dlažby
Obklady do interiérů i exteriérů, obklady stěn či koupelen, pokládku dlažeb v obytných i komerčních prostorech zajišťuje obkladač Milan Hansík, Praha.
Podlahové krytiny – prodej, dodávka a pokládka
Podlahy pro rodinné domy, byty, komerční prostory, školy či ubytovací zařízení prodává společnost EFEKT - CARPET, s.r.o. Položíme Vám koberce, vinyl, linoleum či plovoucí podlahu.
EFEKT - CARPET, s.r.o.
Součástky pro elektroniku a elektrotechniku prodej Praha
Společnost Mechatronic, spol. s r.o. je český dodavatel součástek pro elektroniku a elektrotechniku od předních světových výrobců.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Elektropneumatické ventily - široký sortiment komponentů a systémů
Jihlavská firma YETTY.EU poskytuje šroubení, elektropneumatické ventily, komponenty a systémy, armatury na olej a další sortiment pro průmyslovou automatizaci a vzduchotechniku.
YETTY.EU s.r.o.
Služby v oblasti výroby tepla - výstavba nových kotelen Praha
Výstavbou nových kotelen na klíč s využitím moderních technologií včetně projektové podpory se zabývá společnost Prometheus,z Prahy a to v návaznosti na poskytování služeb v oblasti výroby tepla.
Ochranné zástěny – přepážky pro ochranu vaší a vašich zaměstnanců
Ochranné přepážky z plexiskla pro obchody, hotelové recepce, pokladny, benzinové pumpy, lékárny a provozovny všeho druhu od firmy MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Betonárna, výroba  a doprava betonu Praha, ukládání betonu, speciální betony, kamenivo
Betonárna, výroba a doprava betonu Praha, ukládání betonu, speciální betony pro rodinné domy a průmyslové stavby, kamenivo, základové desky, podlahy, lehčené konstrukce.
ZAPA beton a.s.
Sanace železobetonu prodej Praha – ocelové výztuže, penetrační nátěry a hmoty
Potřebujete pro Vaši stavbu speciální materiály určené k provedení lokálních oprav nebo ochraně konstrukcí? Produkty určené k sanaci železobetonu prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Dodávky výměníkových stanic, horkovody, servis stanic a deskových výměníků Praha, čištění stanic
Dodávky výměníkových stanic, horkovody, servis stanic a deskových výměníků Praha, čištění stanic, výroba rozvaděčů, dodávky výměníků tepla.
Materiály pro zesilování celých stavebních konstrukcí a jejich částí prodej Praha
Nejen obnovení a sanace stavebních konstrukcí, ale dokonce jejich zesílení dokáží speciální materiály, které prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Prodej plynových kotlů, tepelných čerpadel, solárních a fotovoltaických systémů
Společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy se zabývá výrobou a dodávkami tepelné energie, což se neobejde bez prodeje plynových kotlů, tepelných čerpadel nebo solárních systémů.