Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Výroba oken, montáž oken, plastová okna, kvalitní okna
Společnost Okna Janka pro Vás vyrábí a montuje již více než 20 let kvalitní plastová okna.
Lubomír Janka plastová okna
Automatické přístroje na změkčení vody – nízké provozní náklady
Problémy s tvrdou vodou v domácnosti vyřeší automatické přístroje na změkčení vody s nízkými provozními náklady od společnosti GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vliv estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí a účinné odstranění filtrací
Zmírněte negativní dopady vlivu estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí s pomocí účinných filtračních systémů společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Velkoobchod a maloobchod elektroinstalačním a elektrikářským materiálem
Spolehlivý dodavatel uceleného elektrikářského sortimentu EPRO Trutnov s.r.o. - elektro materiál a součástky pro elektrikáře
Plastová okna i dveře se zárukou kvality a funkčnosti - výroba, prodej
Plastová okna a dveře se zárukou kvality a funkčnosti seženete ve firmě Pavel Knězek, kde se specializují na výrobu a prodej plastových oken a dveří s realizací nejen ve Frýdku-Místku a Odrách.
Pavel Knězek, s.r.o.
Vinylové podlahy pro komerční prostory, subdodavatel pro developerské projekty
Vinylové podlahy pro komerční prostory dodává společnost Bukoma group s.r.o., která působí také jako subdodavatel pro developerské projekty.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Pokládka zámkové dlažby Praha, pevná a trvanlivá zámková dlažba, vysoká odolnost, variabilita dlažby
Naše firma Vám zajistí pokládku bezúdržbové zámkové dlažby, která disponuje variabilitou tvarů a vzorů, pestrost barevného provedení.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Mobilní chemické toalety - pronájem celá ČR
Společnost TOI TOI je jedničkou mezi společnostmi poskytujícími pronájem mobilních toalet.
Formátování DTD, MDF, HDF nábytkových dílců a laminovaných desek
Kvalitní materiál pro nábytkářský průmysl dodává a zpracovává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Jihlavy. Formátujeme a ohraňujeme DTD, MDF, HDF nábytkové dílce a laminované desky všeho druhu.
Montáže, výměna, oprava průmyslových potrubních rozvodů
Činností firmy MONTEMA z regionu Zlínský kraj jsou montáže, výměna a oprava průmyslových potrubních rozvodů. Potrubní rozvody i vyrábíme.
Výměna, montáž a servis plastových oken – 5-ti komorový a 6-ti komorový profilový systém
Výměnu, montáž, dodávku nebo servis plastových oken za příznivé ceny (5-ti komorová a 6-ti komorová) zajistí firma Eko-Okna, působící v okolí Ostravě a Frýdku -Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Šrouby, matice, nýty, klipy - výroba nestandardního spojovacího materiálu
Nestandardní spojovací materiál za skvělé ceny od společnosti Lagus s.r.o. z Jihlavy. Vyrobíme šrouby, matice, nýty, klipy, vruty, mikrošrouby, péra, pojistné kroužky a další.
LAGUS s.r.o.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Elektromontáže, výroba rozvaděčů, projekce elektrických zařízení, servis a údržba rozvodů
Společnost Elektroservis Liberec s.r.o. se zabývá elektromontážemi, výrobou rozvaděčů, projekcemi elektrických zařízení a servisem a údržbou rozvodů.
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Vodou omyvatelná omítka IZONIL Hard - prodej stavebního materiálu
Omítku IZONIL Hard je nově možné zakoupit v Brance u Opavy ve stavebninách ANDRLA s.r.o. Stavebniny Andrla Vám poskytnou prodej stavebního materiálu, hydroizolace a dalšího stavebního sortimentu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.