Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Termoaktivní stěrky, penetrace, protiplísňové přípravky Česká Skalice – Eshop OBNOVA
Na našem Eshopu OBNOVA naši zákazníci nejen z České Skalice naleznou kompletní sortiment pro tepelnou pohodu jako jsou penetrace, termoaktivní stěrky a protiplísňové nátěry.
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Elektrické vytápění - topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa
Firma SEFEN, spol. s r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na elektrické vtápění a prodává elektrické topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Radiátorové vysoušeče Vrchlabí - Eshop praktické sušící lavice
Nabízíme výhodné sušící lavice k nejrůznějšímu použití, radiátorové vysoušeče k vysoušení obuvi - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Elektroinstalační materiál - malo i velkoobchod – Dvůr Králové
V Elkově ulici v centru města Dvůr Králové nad Labem funguje firma dodnes, sídlí zde i maloobchod a velkoobchod s elektroinstalačním materiálem.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Servis, oprava, dodávka průmyslové armatury, technická pomoc v oboru průmyslových armatur Česká Třebová
Společnost SIGAS-CZ s.r.o. se specializuje na dodávky, opravu, servis a technickou pomoc v oblasti průmyslových armatur.
Plastové jímky, septiky samonosné nebo na obetonování vyráběné na míru
Kulaté nebo oválné plastové septiky a jímky z certifikovaných desek na míru vyrábí firma MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o. Dodáváme septiky a jímky samonosné nebo k obetonování.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Obkladačské práce, vnitřní i venkovní obklady, pokládka dlažby, Milan Hansík
Společnost Milan Hansík z Prahy nabízí kompletní obkladačské práce, provádí vnitřní i venkovní obklady a pokládá dlažbu.
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Termoaktivní stěrky, tepelně izolační omítky AERO-THERM
Termoaktivní stěrky, tepelně izolační omítky AERO-THERM pro snížení energetické náročnosti budov a strojů, vyvíjí a vyrábí společnost THERMO INDUSTRY, a.s..
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Prodej barev, míchání barev, ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
Společnost ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. nabízí široký sortiment barev na veškeré podklady a také se zabývá mícháním barev.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Písek Dvůr Králové - uhelné sklady Jaroměř
Využijte prodej jemného písku z našich plně zásobených skladů, jsme dobře dostupní ze všech směrů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Výroba stoupačkových rozvaděčů Příbram - vhodné pro výměny nebo opravy v panelových domech
Naše firma nabízí výrobu stoupačkových rozvaděčů, které rychle nahradí stávající instalované rozvaděče v panelových domech bytové zástavby.
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Kompenzace účiníku – kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR, stykače – eshop
Kompenzaci účiníku – regulace jalového výkonu – zajišťují kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR a stykače, k prodeji u DK-ELVIS s.r.o. v Ostravě a na e-shopu.
DK-ELVIS s.r.o.
Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.
Ocelová okna pro industriální architekturu - výroba replik památkově chráněných oken v historických budovách
VKV-MARKET, spol. s r.o. se mimo jiné věnuje výrobě památkově chráněných oken v historických budovách a díky nové řadě izolovaných ocelových profilů má technologii k přesné výrobě replik oken.