Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Prodej a instalace dřevěných, ocelových, plastových dveří a zárubní
Společnost Dveře a zárubně Míka nabízí komplexní služby v oblasti prodeje a instalace dveří a zárubní.
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Prodej elektroinstalačního materiálu, instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalčního materiálu, v našem sortimentu najdete instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla a další.
Úsporná sprchová hlavice Plzeň – šetří spotřebu vody a náklady na ohřev
Všichni víme, že dnešní doba není jednoduchá a šetříme kde se dá. Někdy bohužel nic nezmůžeme, ale co se týká spotřeby vody a náklady na její ohřev tak tady vám můžeme pomoci.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
PE potrubí vyrobené s důrazem na ekologii
Při výrobě PE potrubí dbá společnost LUNA PLAST a.s. z Mělníka na ekologii. Kde to normy dovolují, používá materiály pocházejících z recyklovaných plastů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Prodej topenářského materiálu Hradec Králové – kvalitní produkty a topenářský materiál za skvělé ceny
Společnost MATEP Hradec Králové je vaším spolehlivým dodavatelem nejen v oblasti topenářského materiálu.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Litý cementový potěr Cemflow pro vyrovnání podlahy – žádné dodatečné stěrkování
Pro snadné a rychlé vyrovnání podlah i bez ocelové výztuže a dodatečného stěrkování nabízí společnost TBG Pražské malty, s.r.o. litý cementový potěr Cemflow.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Čerpadlo na beton - čerpání betonu pískovým čerpadlem P 718 TD
Společnost TUFÍR Kunovice u Uherského Hradiště má k dispozici pískové čerpadlo P 718 TD na jemný beton. Čerpání betonu nabízí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Specialista na stavební chemii – mazadla, pasty, vosky, oleje, lepidla
Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků z řady stavební chemie, jako jsou mazadla, pasty, vosky, oleje či lepidla dodává společnost reca spol s r.o.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej a montáž plastových oken na klíč Praha -  6ti komorové okna od výrobce EkoSun a dalších.
Pokud rekonstrujete a nebo stavíte rodinný dům, určitě vás bude zajímat, jaká okna vybrat, jaká by byla nejvhodnější? My Vám rádi poradíme a i Vám okna namontujeme.
Sanitární keramika, radiátory, plynové kotle - prodej živnostníkům i kutilům
Pestrý sortiment vodo-topo-plyn materiálu najdete na prodejně VTP Pelka Staré Město. Živnostníkům i kutilům prodáváme sanitární keramiku, armatury, plynové kotle, radiátory a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Designové laminátové desky APRA FENIX – vhodné na výrobu nábytku nejen pro truhláře
Široký výběr designových plošných materiálů, mezi které se řadí například laminátové desky APRA FENIX NTM 0720 prodává společnost FAVOUR store s.r.o. z Blučiny nedaleko Brna.
Rigid podlaha - zlatá střední cesta mezi laminátem a vinylem
Váháte při výběru podlahy laminátem a vinylem? Zlatou střední cestou jsou odolné a stabilní podlahy RIGID, které najdete u firmy BOMA PARKET s.r.o. Praha.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle