Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Konfigurátor oken na míru - vytvořte si vlastní okna podle svých představ!
Společnost DOMO OKNA s.r.o. nabízí možnost objednání oken na míru přes online konfigurátor, kde ihned uvidíte konečnou cenu.
Dodavatel kamenných obkladů a dlažeb Brno – moderní design a dlouhá životnost produktů
Dům z přírodního kamene s neomezenou životností? To nevidíte pouze ve filmu, ale i u dodavatele kamenných obkladů ARTSTYL, který promění váš sen ve skutečnost.
Potrubní průmyslové rozvody - realizace, montáže, oprava, výměny potrubí
Společnost MONTEMA z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na realizace, montáže i výměny a oprava potrubí, potrubní průmyslové rozvody realizuje po celé ČR. Sídlo firmy - Otrokovice, 10Km od Zlína.
Výroba spojovacího materiálů, šroubů, klipů, matic
Nestandardní spojovací materiál, šrouby, nýty, závlačky, klipy, matice a mnoho dalších vyrábí a dodává česká společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Ocelové potrubní prvky prodej Praha – široký výběr včetně doplňkového sortimentu
Ocelové potrubní prvky světových značek včetně doplňkového sortimentu dodává a prodává nejen instalatérským a topenářským firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. se sídlem v Praze.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Balkonový systém od výrobce Premix servis - vhodný pro balkony, lodžie a terasy
Balkonových systémů je na trhu celá řada, ale pouze balkonový systém od Premix servis vyniká technickou jednoduchostí, spolehlivou funkčností a zároveň skvělou cenou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Bílý beton na vstupní cestě rodinného domu od betonárny Praha 5 Radlice
Bílý beton najdete v nabídce společnosti TBG Metrostav, konkrétně její betonárny v Radlicích na Praze 5. Využití nachází pro architektonické účely, ale také pro rodinné domy.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Prodej ocelových trapézových šroubů, matic, šestihranných, válcových, přírubových
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej ocelových trapézových šroubů a matic v různých variantách jako např. šestihranné, válcové, přírubové aj.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Výroba a montáž oken Brno – vyberte si z naší bohaté nabídky produktů včetně doplňků a příslušenství
Máte doma pořád stará dřevěná okna, díky kterým vám uniká z bytu teplo? Je na čase pořídit si nová a s tím vám pomůže firma ARTOKNA.
Sanační a pastovité omítky Kladno – kvalitní materiály od prověřených výrobců
Potřebujete udělat fasádu, ale máte starší dům a jeho zdivo je vlhké a poškozené? S tím vám poradí Stavebniny Kladno, kde nabízí různé druhy omítek.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Třívrstvé PE trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu
Trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu musí splňovat požadavky daných norem. Česká výrobní společnost Luna plast dodává třívrstvé koextrudované trubky z polyethylenu, vhodné pro tento účel.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Zakázková výroba barev Pardubice -  pro různé druhy podkladových materiálů
Výroba barev na zakázku a s tím spojené hodnocení nátěrových hmot a jejich systémů v našich akreditovaných laboratořích.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, podlahová prkna, Praha
Společnost BOMA PARKET s.r.o. je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Masivní dřevěné podlahy, plovoucí podlahy neb podlahy pro terasy od Podlahy Bertl
Podlahy Bertl z Mostu jsou odborníci na pokládku nových podlah od masivních podlah až po koberce nebo podlahy na terasy, ale postarají se i o renovace starých podlah.
Podlahy Bertl
Pronájem mobilních kotelen, pronájem kontejnerových kotelen
Společnost Selo Energie s.r.o. nabízí rychlý a jednoduchý způsob při výpadku zásobování teplem.
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Jedinečné betonové bloky jako dočasná stavba i bez nutnosti stavebního povolení
Optimální řešení v oblasti dočasných staveb i bez nutnosti stavebního povolení, vám zajistí dobře známá firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nově poskytuje pro tyto účely jedinečné betonové bloky.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Plastová okna pětikomorová i šestikomorová - dodávka a montáž od odborníků
Potřebujete-li zajistit dodávku pětikomorových či šestikomorových plastových oken, neváhejte se obrátit na ostravskou firmu Eko-Okna, která se Vám postará také o profesionální montáž.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Dřevěná okna a dveře, zimní zahrady a dřevěné doplňky od BRAM
Společnost BRAM z Kolešovic z okresu Rakovník se zaměřuje na výrobu kvalitních dřevěných oken a dveří nebo zimních zahrad a dalších dřevěných doplňků.
Spárovací hmoty – odolné, mrazuvzdorné, vodoodpudivé
O vytvrzení spárů bez trhlin se postará flexibilní, mrazuvzdorná a vodoodpudivá spárovací hmota, kterou nabízí český výrobce, firma Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. Jablonec nad Nisou.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou