Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Odolné vinylové podlahy  - dodávka, prodej pro developery a velkooodběratele
Odolné vinylové podlahy naleznete u naší firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna. Dodáváme vinylové plovoucí podlahy a podlahy k lepení včetně příslušenství pro developery a velkoodběratele.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Betonová směs na míru, písek i kamenivo od společnosti PRESTA-mix, spol. s.r.o.
Kvalitní betonovou směs, kterou Vám umíchají na míru pro Vás vyrobí a dopraví společnost PRESTA-mix, spol. s.r.o., která působí v Kuřimi a působí pro Brno a okolí.
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Výroba a montáž plastových oken a dveří na míru včetně doplňků, zaměření, demontáž, servis, poradenské služby
Společnost H-TERM s. r. o. se specializuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří. Okna a dveře vyrábíme přesně na míru dle přání zákazníka, a to v téměř neomezených rozměrech a tvarech.
Rozváděče AK, AKi nebo AK Plus - akce Spelsberg Česká republika 2022 - pěkný multifunkční nůž
Máte rádi akce? Jednu z dalších zajímavých akcí si pro Vás opět připravila Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Fasádní systémy KNAUF s výbornou  tepelně izolační a ochrannou funkcí Náchod
Aby fasáda plnila všechny tyto požadavky, je třeba vybírat pouze kvalitní a prověřené materiály. Kromě fasádních systémů KNAUF dodáváme také fasády JUB, WEBER nebo BAUMIT.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Vyřízení dotace pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám – dodávky i montáže
S vyřízením dotací pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám, i s jejich realizací, Vám pomůže firma Dotace pro rodinné domy Roman Lupík v okolí Frýdku, Ostravy i Nového Jičína.
Dotace Roman Lupík
Montáž rozvodů impulsního potrubí – potrubářské práce
O montáž rozvodů impulsního potrubí se na území Vysočiny postará firma Dolmont Energo z Třebíče. Provádíme také veškeré potrubářské práce, montáže a opravy potrubních systémů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Výroba a prodej plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli s příslušenstvím
Výrobou a prodejem plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. v Janové u Vsetína. Krytinu dodáváme s kompletním systémem příslušenství.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba
Český výrobce skládacích prosklených dveří   - pro více světla ve Vašem domě
Firma TESKO KOLOVRAT je tradičním českým výrobcem skládacích a posuvných dveří a zimních zahrad. Působíme v okolí Opavy a Ostravy, a pomůžeme Vám s výstavbou velkých prosklených ploch ve Vašem domě.
Důkladné čištění a údržba topných systémů
Provádíme precizní čištění a údržbu topných systémů a těles za pomocí technologie Rothenberger ROPULS - Pavel Reichl – Voda topení plyn Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Pronájem a servis mobilních toalet. Mobilní toalety potřebné na kulturních a společenských akcích
Pronájem a servis mobilních toalet poskytuje firma Autodoprava Bohdálek. Mobilní toalety ocení obce a města při pořádání kulturních a společenských akcích.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Skleněné obklady a zástěny do kuchyně na míru - moderní sklo za kuchyňskou linku
Naše firma Grafické sklo dodává zástěny a skleněné obklady kuchyní na míru. Vyberte si grafický motiv za kuchyňskou linku a oživte jakýkoliv interiér. Působíme v Opavě, Ostravě a celém MS kraji.
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Výrobce plechové střešní krytiny - cenově dostupná lehká krytina v různých barvách
Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí cenově dostupné lehké střešní krytiny, plechová střešní krytina je hlavním produktem, dodáváme ji v různých barvách.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH