Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Kvalitní spojovací materiál do plechu - nýtovací a lisovací matice, trhací i zásobníkové nýty
Kvalitní spojovací materiál dodává firma SIMAF CZ s.r.o., se sídlem v Brně - naleznete u nás široká výběr nýtovacích a lisovacích matic, trhací i zásobníkové nýty a mnoho dalšího.
SIMAF CZ s.r.o.
Prodej, opravy, servis, výměna plynových bojlerů a kotlů na ohřev vody
Servis plynospotřebičů, montáže průtokových a zásobníkových ohřívačů, montáž kotlů, plynových bojlerů, opravy, montáž zajistí firma Petr Hromádka, Znojmo.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Prodej fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let. Pro provětrávané bezúdržbové fasády.
Fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let koupíte od firmy G Import spol. s r.o. Určené pro provětrávané bezúdržbové fasády. Nezaměnitelný přírodní design.
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Moderní a elegantní keramické obklady s tepelněizolačními vlastnostmi
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje obkladové desky na fasády, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také mají vynikající funkční vlastnosti jako je například tepelná izolace.
Prodej velkoplošné montované fasádní desky - využití speciální akrylátové barvy
Prodej velkoplošné montované fasádní desky firmou G Import spol. s r.o. Impregnační systém zajistí snížení nasákavosti na 3% - standardní hodnota je 10-15 %
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Fasádní obklady Tempio - keramické a provětrávané obklady s dlouhou životností
Brněnská firma G Trade spol s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, mezi něž patří i keramické fasádní obklady Tempio, které v sobě zahrnují spoustu užitečných vlastností.
Topenářské práce, oprava a montáž plynových kotlů, revize plynových zařízení
Společnost Jan Bok nabízí topenářské práce. Zabývá se opravou a montáží plynových kotlů. Provádí revize plynových zařízení.
Kotelny pro SVJ Praha - kotelny pro bytové domy
Zaměřujeme se na dodávky kotelen pro co nejvyšší úsporu pro bytový dům. Nové domovní kotelny od firmy Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Provětrávané lamelové fasádní desky Vario Lamella pro zakřivené povrchy
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje kvalitní provětrávané fasádní desky, k nimž patří i lamelové desky Vario Lamella, které jsou vhodné pro zakřivené povrchy.
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto nabízí firma Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA –  prodej s dlouholetou tradicí
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA a jejich prodej zajišťuje firma Armatury Juřík s dlouholetou tradicí v oboru, která se specializuje na průmyslové armatury.
Roman Juřík
Odborná výstavba, oprava, rekonstrukce plynovodů a produktovodů
Odbornou výstavbu, opravu i rekonstrukci plynovodů a produktovodů v Ostravě zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která se se svými dlouholetými zkušenostmi stala specialistou ve svém oboru.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů