Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Elektroinstalační materiál MOWION – zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače – e-shop
Společnost Kanlux, s.r.o. přináší novou značku elektroinstalačního materiálu MOWION. I zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače mohou být hravé, elegantní a designové – velkoobchod, e-shop.
Kanlux s. r. o.
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Úpravny vody pro domácnosti pro pitnou vodu bez škodlivých látek
Pijete doma vodu z kohoutku? Pak je právě Vám určená nabídka úpraven vody pro domácnosti od českého výrobce, společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Prodej sanitární techniky - toalety, vany, umyvadla a sprchové systémy
Pro nové sanitární vybavení do Vaši koupelny si zajeďte do třebíčského obchodního domu Haus Spezi, kde najdete kompletní sortiment zboží pro rekonstrukci koupelny od kachliček po nábytek.
Montáže dveří Pardubice – dveře a zárubně ověřených značek Porta, Erkado
Svým zákazníkům nejen z okolí Pardubic rádi zajistíme profesionální montáže dveří včetně zárubní známých značek jako jsou Porta a Erkado.
Zpětné klapky k vodoměrům Praha – instalace zpětných klapek bez stavebních úprav
Naše služby v oblasti měřidel jsou kompletní a zahrnují výměnu vodoměrů včetně montáže zpětných klapek k vodoměrům – Maddeo Praha.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Kompletní stavební sortiment a materiál - velkoobchod stavebnin Bořetice
Kompletní stavební sortiment a materiál naleznete ve velkoobchodě stavebnin - firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích. Stavebniny na jednom místě.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Odstranění graffitů a sprejerských nápisů – systém antigraffiti se zárukou 7 let
Firma SK FASÁDY s.r.o. provádí v Severomoravském kraji odstranění graffiti a následnou ochranu povrchu proti graffiti se zárukou 7 let !
SK Fasády s.r.o.
Carling Technologies (jističe) určené pro náročné aplikace
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. nabízí jističe, tlačítka a spínače pro náročné aplikace od prověřeného výrobce Carling Technologies.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Velkoformátové voštinové rohože pro stabilizaci štěrkových ploch
Velkoformátové voštinové rohože pro pevné zafixování štěrku a vysokou odolnost dodává firma Česko kvete MV s.r.o. Rohože zpevní a stabilizují povrch, zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Hydroizolační systémy na bázi bentonitu -  výrobky splňují parametry pro ekologické stavby.
Společnost MEDIUM Interational I. s.r.o. dodává celou řadu těsnících produktů na bázi bentonitu speciálně navržených pro konkrétní použití ve stavebnictví.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Protipádové gumové dlaždice na dětská a víceúčelová hřiště - prodej
Protipádové gumové dlaždice, které tlumí zvuky a nárazy a jsou vhodná na dětská a víceúčelová hřiště, dodává a prodává firma ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Míchání barev na míru, fasádní nátěry, stavebniny Bořetice
Míchání barev na míru, vysokou kvalitu barev a široký výběr odstínů vám zajistí firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Dřevěná eurookna, výroba kvalitních oken - vodotěsnost, vysoká životnost a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná eurookna přímo od výrobce pořídíte u firmy Baran - FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy .
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Podlaha Rigid a Metropolitan – odolnější, stálejší a ještě lepší než běžná vinylová podlaha
Vybíráte podlahovou krytinu do bytu nebo komerčních prostor? Podlaha Rigid nebo Metropolitan od BOMA Parket z Prahy je odolnější, stabilnější a ještě lepší než běžné vinylové podlahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy