Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Montáž, demontáž strojů, potrubí a stěhování strojů, strojních zařízení
Montáž i demontáž strojů a potrubí provádí firma MONTEMA Otrokovice z regionu Zlín. Zajistíme také stěhování strojů, strojních zařízení po celé ČR.
Plastová okna s teplým rámečkem Swisspacer
Společnost Slovaktual Perymont Zlín nabízí prodej, montáž a dodávku plastových oken prvotřídní kvality s teplým rámečkem Swisspacer ve Zlíně a okolí.
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Renovace dveří, zárubní do 24 hodin - nový vzhled pro starší dveře a zárubně
Společnost TOPSCHODY s.r.o. provádí renovace dveří a zárubní. Odborný závod PORTAS Zlín zakázky realizuje do 24 hodin. Starší dveře a zárubně snadno dostanou nový vzhled.
Stavebnicový potrubní systém - ideální pro tekutý i sypký materiál, vzduchotechnika
Společnost JELÍNEK - TRADING s.r.o. dodává stavebnicové potrubní systémy od firmy Jacob, které jsou ideální volbou při řešení problematiky přepravy tekutých i sypkých materiálů a vzduchotechniky.
Nové vstupní, interiérové dveře a zárubně Porta Doors v nejvyšší kvalitě
Společnost TOPSCHODY s.r.o. Zlín dodává nové vstupní i interiérové dveře a zárubně Porta Doors. Jde o produkty nejvyšší kvality. Zakázky přijímáme především v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.
Hydroban EKO nátěrová barva-na bazény, do vlhkého prostředí, na beton
Firma Slovlak CZ Zlín prodává nátěrové barvy. Speciální barva Hydroban EKO má využití na bazény, pro nátěry betonu do vlhkého prostředí. Zajistíme dodávky po celé ČR.
Péče o vzrostlé dřeviny, rizikové kácení i výsadby stromů a zahrad, arboristické práce Zlín
Komplexní péči o vzrostlé dřeviny různých druhů zajišťuje společnost Marek Vidlák ze Zlína. Postaráme se o zcela odborné kácení nebezpečně situovaných stromů i stromů v havarijním stavu.
Strojní pásové a kotoučové pily na ocel, dřevo i neželezné kovy, prodej, servis, poradenství
Precizní výrobu a prodej pilových pásů EVERISING zajišťuje společnost FENOZA s.r.o. ze Zlína. Poskytujeme veškeré dělící kotoučové i pásové pily včetně návrhu záručního servisu.
Potrubní systémy JACOB - eshop, spony, navařovací koncovky, konusy, příslušenství
Zlínská společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je výhradní a jediný zástupce kvalitních potrubních systému od společnosti JACOB pro Česko a Slovensko.
Interiérová malířská barva Premio Thermo - bílá, otěruvzdorná
U firmy Slovlak CZ Zlín zakoupíte nátěrové hmoty pro různé účely. Široké využití má bílá interiérová malířská barva Premio Thermo - je vodou ředitelná, otěruvzdorná, má vysokou bělost.
Kvalitní vestavěné šatní skříně Indeco - profesionální výroba na míru
Vestavěné skříně Indeco a výrobu šatních skříní na míru provádí společnost MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína, která skříně vyrábí přesně podle Vašich přání.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Parní, plynové průmyslové kotelny a tlakové nádrže - dodávka, montáž, servis
Společnost SEA Zlín s.r.o. dodává průmyslové kotelny, vyrábí parní a horkovodní kotle i tlakové nádrže. Řešíme jak dodávku a montáž, tak servis a rekonstrukce parní či plynové kotelny.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Odvětrávané fasády - bezkontaktní zateplení fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín realizuje odvětrávané fasády. Jde o bezkontaktní zateplení fasád, systém je velice vyriabilní. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Veškerý nábytek na míru - knihovny, skříně, stoly, postele, splníme každé Vaše přání
Společnost MG - INTERIER s.r.o. Vám ve Zlíně a okolí poskytne veškerý nábytek na míru podle Vaších potřeb. Splníme každé vaše přání a vy si můžete oživot Vás interiér originálním kusem nábytku.
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky - pro stavební firmy i domácí kutily
Specializovaná prodejna ve Slušovicích u Zlína, obchod Zimmermann prodává spojovací materiál a kotevní techniku pro stavební firmy i domácí kutily. Máme spojovací materiál od A do Z.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.